Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    03. Lipanj 2019. 12:28

Simba - vidiš da ima nade... Sve nešto žurimo s testovima... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Marijamagda
    03. Lipanj 2019. 12:34

Meto

Marijamagdato je samo trenutak slabosti bio, Grizli me je malo drmnila. Prestali su mi svi simptomi i nesimptomi. Znaci nista, a stomak se ispuhao skroz preko noci. Uradim test, ono - pa sam se rastuzila jer mi je bilo prerano da otpisem sve. Nisam se posteno ni ponadala😁 Tako da vjerujem da je svako tijelo i svaki postupak razlicit i jedino sta je sigurno jest cekanje. . 😘

A pre prestanka simptoma, kakvi su ti bili?

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 13:15

Vaki

Simba - vidiš da ima nade… Sve nešto žurimo s testovima…

Neznam jel to sada malo više jer sam plakala, nisam ono krokodilske ali malo jesam.. Bilo bi čudno da nisam.. Možda budem bar mogla spavati, jer ne spavam kako spada još kako je prošla aspiracija

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    03. Lipanj 2019. 14:21

Kad smi kod temperature mirila je maloprin 37 inace moja je 35 .5 do 36.2  tako da neznam sta bi rekla a i cudno mi za tu uru a jos se i znojim vruce mi je tribsla bi biti manja

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    03. Lipanj 2019. 14:28

Vaki da svi zurimo sa tim testovima  i svi mi u stvari bi  test trebali napravit dan nakon sta nam kasni menga tako je meni moja doktorica rekla nista prije samo se zamaramo i izivciramo 
    Simba to je dobar znak sa fibrom i tebi i meni sta je poviseno!
     Ali sve kazem je manje bitno dok god ne triba doc i dan nakon napravi test znaci ja bi tek u petak trebala raditi test je u cetvrtak trebam dobit eto stvarno se vise necu zamarati jer nikakve nam koristi od sekirancije i dok betu ne vidimo

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:31

Simba i ja imam tu temperaturu paaaaa... To svakako je super dobar znak! 

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 18:48

Grizli

Simba i ja imam tu temperaturu paaaaa… To svakako je super dobar znak!

Trbuh danas apsolutno ništa, cice samo na dodir.. A temperaturu kako si mjerila??? Meni valjda sve nade otišle, ali suze na izvoz

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:51

Mjerila bi ju ujutro ali i tokom dana i uvijek je bila 37.3. Mjereno ispod pazuh 10 min. Nije mi se dalo vaginalno, a u usta mi se povracalo. Pisti zeno simptome kazem ti nema veze ja i sad jedan dan imam hrpu drugi dan 0 bodova. 

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 20:07

Grizli

Mjerila bi ju ujutro ali i tokom dana i uvijek je bila 37.3. Mjereno ispod pazuh 10 min. Nije mi se dalo vaginalno, a u usta mi se povracalo. Pisti zeno simptome kazem ti nema veze ja i sad jedan dan imam hrpu drugi dan 0 bodova.

Ali vidiš moj negativni test na 7.dan a bile blastice 😲

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Bebana
    03. Lipanj 2019. 20:43

Zene ,moze li pomoc ?Kada su mi javili da je beta pozitivna iz bolnice su mi rekli da nastavim da pijem Duphaston ..Ja sad usla da procitam o tom leku ,sta je to ,kad ono pise “Ukoliko ste trudni ili saznate da ste trudni odmah prekinite terapiju “ Ja se odsekla ..Zna li neko sta mi je ciniti ?

Bebana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.