Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    03. Lipanj 2019. 09:49

Simba

Vaki

Simba - tako i ja mislim. Možda je do implantacije došlo kasnije jer se to ne događa svima u isto vrijeme. Putni sam predavala u roku od mjesec dana, mada ne znam do kad se treba predati. Novac bih dobila mjesec dana nakon predaje.
    Koji test si ti koristila?
    Koristila sam iz mullera ne onaj kao trakica već štapić.. Pa evo gledam da gotovo svima pokaže test već 5.dan.. Slomljena sam u nutra..

Simba moramo bit jake i dalje koji je ovo tebi put i di se ti ides na postupak ko mi ono u splitu takodjer?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 09:51

Belaaa

Grizli a mogu al mislim da cu do tad procurit nekako mozda je rano ali tu i tamo bolilo i sinoc ko da cu dobit ali od ovi utrogestana bice nikako probit vidit cemo ako i nije onda neka dodju sta prije jer odma idemo u prirodni postupak ovaj sad ciklus ako dobijem takav je bija dogovor i onda nema inekcjija ali onda strepnja hoce biti ijedan folikul oce rasti oce biti prazan itd ☹ bas se covik umori od svega
    Simba znam kako ti je i osjecaj recem sebi necu plakat pa onda samo u sebi kupim neznam sta je gore nadam se da ce tvoja blatocista se pokazat ipak je to nsjbolja moguca stanica
    Vakiisto hvala na podrsci ali vidit cemoo
    Cure moje drage lipo je imat podrsku 😘😘

Ni ja ne želim plakati ali jednostavno suze idu,opet pitanje zašto i hoće li ikada?? Jer znam da ima jednostavno ljudi kojima to nije suđeno 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 09:57

Belaaa

Simba

Vaki

Simba - tako i ja mislim. Možda je do implantacije došlo kasnije jer se to ne događa svima u isto vrijeme. Putni sam predavala u roku od mjesec dana, mada ne znam do kad se treba predati. Novac bih dobila mjesec dana nakon predaje.
    Koristila sam iz mullera ne onaj kao trakica već štapić.. Pa evo gledam da gotovo svima pokaže test već 5.dan.. Slomljena sam u nutra..
    Simba moramo bit jake i dalje koji je ovo tebi put i di se ti ides na postupak ko mi ono u splitu takodjer?

Ovo nam je 3.stimulirani.. Prvi je bio u vinogradskoj prije svadbe, radila sam, kretala se i ništa.. Onda smo išli u prirodni tu je bila lažna jajna stanica, par mj iza toga 2.stimulirani...vracena 2 trodnevni, 9.dan test pozitivan, beta 249 i onda kreću problemi.. Beta stalno rasla ali nepravilno, nakon dosta vremena vide se dvije gestacijske i opet nakon dugo vremena nije došlo do srčane, u 9tjednu kiretaza.. Iza toga suprugov nalaz svaki sve lošiji uza sve moguće terapije i pretrage.. Napokon to malo doveli u red i na preporuku dr. Hauptmana smo otišli u petrovu.. Znači ostao nam još jedan pokušaj 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

03. Lipanj 2019. 10:03

Simba

Belaaa

Simba

Vaki

Ovo nam je 3.stimulirani.. Prvi je bio u vinogradskoj prije svadbe, radila sam, kretala se i ništa.. Onda smo išli u prirodni tu je bila lažna jajna stanica, par mj iza toga 2.stimulirani…vracena 2 trodnevni, 9.dan test pozitivan, beta 249 i onda kreću problemi.. Beta stalno rasla ali nepravilno, nakon dosta vremena vide se dvije gestacijske i opet nakon dugo vremena nije došlo do srčane, u 9tjednu kiretaza.. Iza toga suprugov nalaz svaki sve lošiji uza sve moguće terapije i pretrage.. Napokon to malo doveli u red i na preporuku dr. Hauptmana smo otišli u petrovu.. Znači ostao nam još jedan pokušaj

Simba jako mi je zao znam kako ti je i ja ssm prihe 4godine imala prirodnu trudncu sreca najveca i onda paf beta pre mala slabo sr razvijala i zavrsila na kiretrazu koju cu pamti cijeli zivit sa takom ruznim iskustvom i kuckom od glavne sestre😢😢 i sad mi se place kad se svega sijetim i da me na kraju nisu lipo ni ocistili i opet za 3 ddana sa fibrom zavrsim i onda neki divni doktor nije tija odma radit kiretrazu da mi neke tabletice i hohodala hodala dok sve nije izislo i naravno issrpila se i skljokala

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 10:08

Belaaa

Simba

Belaaa

Simba

Vaki

Ovo nam je 3.stimulirani.. Prvi je bio u vinogradskoj prije svadbe, radila sam, kretala se i ništa.. Onda smo išli u prirodni tu je bila lažna jajna stanica, par mj iza toga 2.stimulirani…vracena 2 trodnevni, 9.dan test pozitivan, beta 249 i onda kreću problemi.. Beta stalno rasla ali nepravilno, nakon dosta vremena vide se dvije gestacijske i opet nakon dugo vremena nije došlo do srčane, u 9tjednu kiretaza.. Iza toga suprugov nalaz svaki sve lošiji uza sve moguće terapije i pretrage.. Napokon to malo doveli u red i na preporuku dr. Hauptmana smo otišli u petrovu.. Znači ostao nam još jedan pokušaj
    Simbajako mi je zao znam kako ti je i ja ssm prihe 4godine imala prirodnu trudncu sreca najveca i onda paf beta pre mala slabo sr razvijala i zavrsila na kiretrazu koju cu pamti cijeli zivit sa takom ruznim iskustvom i kuckom od glavne sestre😢😢 i sad mi se place kad se svega sijetim i da me na kraju nisu lipo ni ocistili i opet za 3 ddana sa fibrom zavrsim i onda neki divni doktor nije tija odma radit kiretrazu da mi neke tabletice i hohodala hodala dok sve nije izislo i naravno issrpila se i skljokala

Vjerujem ti, ja sam tek nakon 2godiine skupila hrabrosti za dalje krenuti.. Pa eto mi kao pljuska ovo.. 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Meto
    03. Lipanj 2019. 10:17

Ajme Vaki 😅 Ali mozda i bolje da ti ne pokaze onako slabasnu crticu kao kod mene pa se mislis je li ili nije. Evo kod mene ipak je, jucer je crtica bila bas vidljiva iako i dalje svijetla ali definitivno je +
    Danas nisam ponavljala nego cu pustit dan, dva pa onda. 
    Meni su 5i dan prestali svi simptomi, ali dan ranije sam osjecala da mi trnu noge ono kao da imas tremu. . Nekakvo kljuckanje dolje se dogadja i grudi tek ponovno osjecam kad ih stisnem i to bole prema pazusima. . Mislim da mozes i u 3h piskiti samo nemoj puno piti prije spavanja da se mokraca ne razrijedi previse. 🤞🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    03. Lipanj 2019. 10:17

Ajme Vaki 😅 Ali mozda i bolje da ti ne pokaze onako slabasnu crticu kao kod mene pa se mislis je li ili nije. Evo kod mene ipak je, jucer je crtica bila bas vidljiva iako i dalje svijetla ali definitivno je +
    Danas nisam ponavljala nego cu pustit dan, dva pa onda. 
    Meni su 5i dan prestali svi simptomi, ali dan ranije sam osjecala da mi trnu noge ono kao da imas tremu. . Nekakvo kljuckanje dolje se dogadja i grudi tek ponovno osjecam kad ih stisnem i to bole prema pazusima. . Mislim da mozes i u 3h piskiti samo nemoj puno piti prije spavanja da se mokraca ne razrijedi previse. 🤞🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

03. Lipanj 2019. 10:20

Ja sam pocela ko i Grizli trazit na svijetlu  crticuu i pari mi tanko tanko rozastoo sad il sam luda il nee🙈

03. Lipanj 2019. 10:22

I ova trakica na kontrolnom mi malo nepravilna sa strane koda fali z koda se nije popunila skroz tek sad kad sam ga izvadila  ma za poludit kupujem bocicu za mokracu i novi test i ako ne dodje do cetvrtka radimo ponovnoo😁

Vaki
    03. Lipanj 2019. 10:23

Uh, Simba - srce mi se silama... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.