Pa Simba ,trudnoca je “drugo stanje “,znaci ako si ranije jela a sad ne ,to je dobar simptom :)Ali prošli puta kao da sam znala da je to to.. I jela sam puno.. Istina, nije dobro završilo ali.. Sada imam loš osjećaj..mislim da ću betu uraditi u petak.. Pa da se za vikend isplacem i u ponedjeljak na posao.. Tada već bude 11.dan od transferaSimba a kako se osećaš?
Koji dan ciklusa ti je ranjen transfer ?
5.dan jedna je blastica bila odlična, druga vrlo dobra.. Endometrij dobar.. Kako se osjećam?? Cice bolne na dodir, u jutro kada se probudim i ustanem kao da su utrnule i teške su.. Ali mene bole još od stimulacije, čini mi se kao da su onda me jače boljele.. Na dan transfera trbuh ništa, 1.dan, nista, drugi dan ništa, treći dan tu i tamo mali grc, četvrti dan onako poprilično, jučer me dva puta presjeklo nešta i prepone sam osjetila.. Danas cice jako slabo osjećam, osim kada ih stisnem ili me muž jače zagrli.. Evo trenutno osjećam onako poprilično prepone, takoo zna biti kada trebam dobiti, i doljee me ko boli.. Želudac, jajnici.. Sve me smeta
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba ne mora da znači, ja isto ništa posebno apetit nisam imala niti bilo kakav siptom osim malo bolnih grudi i bradavica i osjetljivost na njih pa se je primilo pozitivno 😊😊 držim ti fige 🙏🤗
Simba ne mora da znači, ja isto ništa posebno apetit nisam imala niti bilo kakav siptom osim malo bolnih grudi i bradavica i osjetljivost na njih pa se je primilo pozitivno 😊😊 držim ti fige 🙏🤗
Ali ja uopće tek nemam, obožavam ljuto inače, danas muž radio roštiljem sa pikantnom marinadom,danas mi to ne normalno smeta, a inače znala preko 10ljutih feferona smazat.. Jel inače nekoga znalo baš dolje ko bolit?
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Pa mene probada onako kao da kljucka, nije baš bol. Ne znam kako bih to objasnila.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pa mene probada onako kao da kljucka, nije baš bol. Ne znam kako bih to objasnila.
Pa nije da baš boli ali nekako drugačije kao da bruji😁 ali i neka vrsta boli.. Pogotovo kada stojim i setam.. Cice lete ko žele na tanjuru hahahhaahahhaahahaa.. Kako ja to zivopisno objasnim
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
I mene tako boli stomaj. Kad da ključa. Lepo je Vaki opisala a naročito kad stojim i hodam. Kad se umirim i utoplim sve je okej. I grudi me bole ali još uvek ne čudno.
I posle ne osluskuj se i ne prati simptome. Ma hajde....
Simba ne mora da znači, ja isto ništa posebno apetit nisam imala niti bilo kakav siptom osim malo bolnih grudi i bradavica i osjetljivost na njih pa se je primilo pozitivno 😊😊 držim ti fige 🙏🤗Ali ja uopće tek nemam, obožavam ljuto inače, danas muž radio roštiljem sa pikantnom marinadom,danas mi to ne normalno smeta, a inače znala preko 10ljutih feferona smazat.. Jel inače nekoga znalo baš dolje ko bolit?
Ja mislim da je to to🙏🤗
Prije si se davila ljutim a sad ti smeta, držim fige da je tako 🙏🤗🥰
Da mene je i dolje bolilo i donji dio stomaka pa svkud po negdje znalo probadati i prođe..Mislim da je sve to normlano, tijelo nam se mjenja, materica širi, itd.😊😊
A u utorak ćeš znati više oko bete, i ja u utorak poslje 16h imam 2ultrazvuk i nadam se da mi je sve ok.m jer sam imala taj smeđi iscjedak blago skorz i baš jače probadanje stomaka i dolje još jače probadalo sad zasad je sve ok pa pratim se..
A tebi SIMBA sretno 😘😘😘
Simba ne mora da znači, ja isto ništa posebno apetit nisam imala niti bilo kakav siptom osim malo bolnih grudi i bradavica i osjetljivost na njih pa se je primilo pozitivno 😊😊 držim ti fige 🙏🤗Ali ja uopće tek nemam, obožavam ljuto inače, danas muž radio roštiljem sa pikantnom marinadom,danas mi to ne normalno smeta, a inače znala preko 10ljutih feferona smazat.. Jel inače nekoga znalo baš dolje ko bolit?Ja mislim da je to to🙏🤗
Da mene je i dolje bolilo i donji dio stomaka pa svkud po negdje znalo probadati i prođe..Mislim da je sve to normlano, tijelo nam se mjenja, materica širi, itd.😊😊
A u utorak ćeš znati više oko bete, i ja u utorak poslje 16h imam 2ultrazvuk i nadam se da mi je sve ok.m jer sam imala taj smeđi iscjedak blago skorz i baš jače probadanje stomaka i dolje još jače probadalo sad zasad je sve ok pa pratim se..
A tebi SIMBA sretno 😘😘😘
Smeta mi, od jutra mi zgaravica i luk smeta i ljuto i čokolada.. Bas me pece u grlu.. A boli me ili smeta 5prsta od pupka prema dolje ali i baš dolje, dolje.. Tako me boli kada dobijem i pritisak.. Vidim u kalendaru da sutra treba mjesecnica doći 😲😲😲
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba ne mora da znači, ja isto ništa posebno apetit nisam imala niti bilo kakav siptom osim malo bolnih grudi i bradavica i osjetljivost na njih pa se je primilo pozitivno 😊😊 držim ti fige 🙏🤗Ali ja uopće tek nemam, obožavam ljuto inače, danas muž radio roštiljem sa pikantnom marinadom,danas mi to ne normalno smeta, a inače znala preko 10ljutih feferona smazat.. Jel inače nekoga znalo baš dolje ko bolit?Ja mislim da je to to🙏🤗
A tebi SIMBA sretno 😘😘😘Smeta mi, od jutra mi zgaravica i luk smeta i ljuto i čokolada.. Bas me pece u grlu.. A boli me ili smeta 5prsta od pupka prema dolje ali i baš dolje, dolje.. Tako me boli kada dobijem i pritisak.. Vidim u kalendaru da sutra treba mjesecnica doći 😲😲😲
Valjda neće vještica doći već se nadam pozitivnoj betici jer misilim po siptomima da je to to😍
Još jedan negativan test, 7.dan nakon transfera blastica
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji