Vaki definitvno bi ja na tvom mjestu onda napravila pauzu, odmorila tijelo i dusu, uzivala, opustila se i spremna 100% usla u taj FET koji ti je ostao da bude najuspjesniji. Do onda pila dodatke, magnezij, ciklus, ananas, sve sto maternica voli. Najvaznije je da u postupak udjes opustena i sretna, sad si zalosna i to razumijem jako. Puno je to neuspjeha za jednu zenu. Bas bi voljela da ipak te iznenadi beta na krjau balade ovih dana. A za osobe u okruzenju nazalost ponekad nam najbliži najgluplje reagiraju, a neki onako sa strane se pokazu emotivci i od pomoci. Ne zamaraj se sad s time. Trebas vratiti vjeru u uspjeh i nadu si.
Vaki razumijem te u potpunosti.. Tako sam ja jučer, nisam se mogla ustati od tuge.. Htjela sam samo da mogu nekako vratiti vrijeme na dan transfera, da donesem drugačiju odluku.. Nisam htjela plakati ali suze su išle.. Iskoristili smo 3 postupka, ovaj je bio obećavajuce, znači ostao još jedan.. I kako ići bez pritiska u taj zadnji??? Kako da sam mužu rekla? Mami? Svekrvi?? Čekam petak da im javim jer će mi reći da su to moje crne misli.. Navečer sam opet legla i molila Boga za čudo, toliko mi to treba da vratim opet vjeru u sve.. Također imamo i kredite i auto vrišti od potrebe za novim, kako onda opet ići privatno u postupak??? Odakle opet svaki mjesec po 200e za muževu terapiju i možda sebi nešto od vitamina.. Svi imamo iste probleme, sreća tko bar ne mora još uza sve misliti i na financije i ima podršku od svojih
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hvala vam cure.
Simba - tako je mila…
Kada idemo po betu??? Možda ti sada nije baš utjeha, ali imaš smrzlice i oni imaju jako veliki uspjeh.. Meni je žao što sam ja budala se polako mila pa obadvije mi vratili.. Trebala sam jednu ostaviti..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
I ova trakica na kontrolnom mi malo nepravilna sa strane koda fali z koda se nije popunila skroz tek sad kad sam ga izvadila ma za poludit kupujem bocicu za mokracu i novi test i ako ne dodje do cetvrtka radimo ponovnoo😁Kakvu bocicu za mokracu, pa to uronis urin u obicnu casu npr. plastičnu…. Pokazat ce tebi plus uronila ti urin u sta god… Sretno
Da znam nisam imala plasticno to jutro u kuci pa uzmem u ljekarni dodju 50 lipa il kunu bocica ta mokracuu😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vaki zao mi je kako se osjecaj jako molim se i moli mozda taj zadnji bude bas taj
Ja sam tek na drugome iti strah me da nece usijeti iti pomisliti razumjem te i neznam kako da te utjesim i sta reci samo znam da jako molim za sve nas da uspijemo i da Bog da cuda svima!
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Preporucila bi svima da je molite kazu da je jako mocna i naravno tu iza spas nereodjenog zovota dodajte i svoju nakanuu🙏❤
Simba - ja sam svoju odmah išla izvaditi čim je test bio negativan. Evo, taman stigla i poražavajuća beta.
Belaa - hvala!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Simba - ja sam svoju odmah išla izvaditi čim je test bio negativan. Evo, taman stigla i poražavajuća beta.
Belaa - hvala!
Vaki moram ti reći da svaka čast.. Ono stvarno, ti si čudo od žene.. Znači ja sam svjesna da ništa ali jednostavno nemogu još po betu.. Ja toj gospođi beti dajem da se još predomisli do petka... Znači ono kao kada daš mužu fore da si malo razmisli o svom ponašanju hahhahaha.. Danas jednostavno nije mi toliko loše psihički.. Bit će mi kada odem u petak, ali pokušati ću ovaj puta se dignuti.. Zadnji puta sam strašno psihički pala, došla na rub, samo sam molila Boga da umirem.. A nisam mislila kako je mojem mužu bilo kada me vidio da sam odustala od života.. Cureeee ja da ikako mogu nekome pomoći kada već nemogu sebi odmah bi
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji