Cure, pozdrav! 2 tjedna su mi od ET (dvije blastociste vraćene, jedna lošija, druga bolja). Apsolutno nikakvih simptoma nemam niti sam imala. Napravila dva testa reda radi da mogu prestati piti duphaston jer mi samo muka od njega, kad ono oba pozitivni.
Za dva dana beta, vidjet ćemo što će pokazati. Osobno, mislim da da je za ikakve simptome prerano i sve je to tako malo unutra da uopće možeš shvatiti je li uspješan postupak. Nisam ležala nakon ET, vratila se normalnom, svakodnevnom životu. Poslu punom stresa. Ionako svijet vani nije idealan pa mislim da nije potrebno niti stvarati takve uvjete.
Da nema testova za trudnoću, ne bismo nikako ni znale prije M jesmo li trudne ili ne. Samo strpljivo!
Vaki - drzi se! I druge cure koje krecu ponovo - samo hrabro! Desit ce se Mrvice! ❤️❤️❤️
Ajme Vaki 😅 Ali mozda i bolje da ti ne pokaze onako slabasnu crticu kao kod mene pa se mislis je li ili nije. Evo kod mene ipak je, jucer je crtica bila bas vidljiva iako i dalje svijetla ali definitivno je +
Danas nisam ponavljala nego cu pustit dan, dva pa onda.
Meni su 5i dan prestali svi simptomi, ali dan ranije sam osjecala da mi trnu noge ono kao da imas tremu. . Nekakvo kljuckanje dolje se dogadja i grudi tek ponovno osjecam kad ih stisnem i to bole prema pazusima. . Mislim da mozes i u 3h piskiti samo nemoj puno piti prije spavanja da se mokraca ne razrijedi previse. 🤞🤗
Ja imam te simptome..grudi me bole prema pazusima nenormalno.. je li to nesto znaci? Sutra vadim betu,nisam prokrvarila, simptomi slicni predmenstrualnim
Simba - ja sam svoju odmah išla izvaditi čim je test bio negativan. Evo, taman stigla i poražavajuća beta.
Belaa - hvala!
Vaki...koji je dan, ne mogu upratiiti?i kolika beta?tj.ima li je?
Drage curke testic kupljen jos izdrzat nocas i sutra i u cetvrtak ujutro sta dragi Bog da 🙏 ako slucajno ne procurim nadajmo se da ne 😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Simba - ja sam svoju odmah išla izvaditi čim je test bio negativan. Evo, taman stigla i poražavajuća beta.
Belaa - hvala!Vaki moram ti reći da svaka čast.. Ono stvarno, ti si čudo od žene.. Znači ja sam svjesna da ništa ali jednostavno nemogu još po betu.. Ja toj gospođi beti dajem da se još predomisli do petka… Znači ono kao kada daš mužu fore da si malo razmisli o svom ponašanju hahhahaha.. Danas jednostavno nije mi toliko loše psihički.. Bit će mi kada odem u petak, ali pokušati ću ovaj puta se dignuti.. Zadnji puta sam strašno psihički pala, došla na rub, samo sam molila Boga da umirem.. A nisam mislila kako je mojem mužu bilo kada me vidio da sam odustala od života.. Cureeee ja da ikako mogu nekome pomoći kada već nemogu sebi odmah bi
Odmah sam išla vadit betu da se ne zavaravam. Ne mogu podnijeti da mi suprug ljubi trbuh i tepa kada znam da unutra nema više ničeg. Ubilo bi me to! Eto, suze mi odmah idu jer će sad mužić doći kući i moram mu pogledati u oči, a da se ne raspadnem.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ajme Vaki 😅 Ali mozda i bolje da ti ne pokaze onako slabasnu crticu kao kod mene pa se mislis je li ili nije. Evo kod mene ipak je, jucer je crtica bila bas vidljiva iako i dalje svijetla ali definitivno je +
Meni su 5i dan prestali svi simptomi, ali dan ranije sam osjecala da mi trnu noge ono kao da imas tremu. . Nekakvo kljuckanje dolje se dogadja i grudi tek ponovno osjecam kad ih stisnem i to bole prema pazusima. . Mislim da mozes i u 3h piskiti samo nemoj puno piti prije spavanja da se mokraca ne razrijedi previse. 🤞🤗Ja imam te simptome..grudi me bole prema pazusima nenormalno.. je li to nesto znaci? Sutra vadim betu,nisam prokrvarila, simptomi predmenstrualni
Ako možeš da opišeš koji su ti predmenstrualni simptomi? Jel imaš osećaj da ces dobiti?
Meni je i stomak nekako naduvan.
Hvala vam cure, stvarno ste divna potpora.
Slažem se da su simptomi samo zavaravanje. Ja sam ih ovaj put imala sve. Od bolnih grudi, osjetljivih bradavica, pikanja u jajnicima, žgaravica, bol u leđima itd., a opet ništa.
Sretno svima!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, stvarno ste divna potpora.
Slažem se da su simptomi samo zavaravanje. Ja sam ih ovaj put imala sve. Od bolnih grudi, osjetljivih bradavica, pikanja u jajnicima, žgaravica, bol u leđima itd., a opet ništa.
Sretno svima!
Vaki sacekaj 15.dan...radimo prerano testove i previse visimo ovdje..Sve to utice
Meni su 5i dan prestali svi simptomi, ali dan ranije sam osjecala da mi trnu noge ono kao da imas tremu. . Nekakvo kljuckanje dolje se dogadja i grudi tek ponovno osjecam kad ih stisnem i to bole prema pazusima. . Mislim da mozes i u 3h piskiti samo nemoj puno piti prije spavanja da se mokraca ne razrijedi previse. 🤞🤗Ja imam te simptome..grudi me bole prema pazusima nenormalno.. je li to nesto znaci? Sutra vadim betu,nisam prokrvarila, simptomi predmenstrualni
Ako možeš da opišeš koji su ti predmenstrualni simptomi? Jel imaš osećaj da ces dobiti?
Meni je i stomak nekako naduvan.
Ja sam sva otekla...imala sam.ogromnu bubuljicu na bradi prije 4 dana i sada se povukla...imam i sad tiho kuckanje jajnika..bolna donja ledja a najizrazenije su mi grudi bolne prema pazusima.
Sortiraj odgovore
Najstariji