Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    03. Lipanj 2019. 10:26

Belaaa - joj, da je barem +
     Ajde trkom po novi test. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 10:45

Znam da nije sve gotovo dok beta ne pokaže 0..ali osjećam to.. Zar nebi već test trebao pokazati nešto?? Ajmeeee cure držim vam fige i spomenuti ću vas u molitvi 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    03. Lipanj 2019. 11:03

Simba 
    Vaki 
    Ma necu ici uopce bit ce sta bude ko zna  mozda stvarno umisljam tu crticu drugu  a mozda stvarno nisam dobro napravila test jer nije mi ni bila prva mokraca piskila se oko sedam dosta a luda ja u osam isla tantalo me aj idem ga uradit e pa necu se ludit vise mozda to kako crtica stoji za taj prozorcic pa na svijetlu vidljivo malo rozo koda je  🙈 a i beta je najsigurnija zalzs i test ako ne krene dobro 🙏 zato cekam Cetvrtak napravit test ako i bude negativan  ako ne dobijem zvati humanu dali trebam  ipak betu radit ic 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

mimimimi
    03. Lipanj 2019. 11:11

Simba ja se nadam da to nije konačno i da će na kraju beta ljepo pokazati sve.. Znam da ti je preteško i da te sve pogađa ali ne gubi nadu kakav god ishod da bio već misli pozitivno koliko god možeš i ne dozvoli da zbog toga tvoje lađe potonu uvijek treba dalje nastaviti.. Ja ti svim srcem želim da ljepo uspije sve i šaljem ti puno podrške i zagrljaja🤗❤😘

Meto

Simba draga, ja sam na 6i dan odustala i vec gledala s mm kako se narucujem kod doktora za ponovni postupak. Test je sutradan pokazao nekakvu sjenu sjenicu, jedva primjetnu, tako da se nadam da ti je rano jos. Molim te da ne odustajes do dana bete iako vjerujem sama poznajes svoje tijelo ali cuda se dogadjaju, u to nikad ne sumnjaj! Ovaj put kojim mi idemo je trnovit i vijugav i ne moze ga svatko proci, zato smo ga mi i stale na nj da nam pokaze tko smo zapravo i da zavirimo u sebe i spoznamo hrabrost i jakost. Imamo pravo uzeti par dana da odtugujemo i onda se nastavlja dalje naprijed, jer kad si na tom putu ne gleda se gdje su trnja ostala iza nas nego naprijed gdje svakim korakom nastojis izbjeci zamke a u daljini vidis livadu gdje jedva cekas bosom nogom krociti i izlijeciti svoja izmorena stopala. . 
    Ja sam si to zacrtala kad sam krenila u mpo i imala sam zelju s vama podijeliti. . Malo sam i emotivna jbte 
    (Nadam se da mi nece opet poduplat por, nezz zasto to radi)

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto

Simba draga, ja sam na 6i dan odustala i vec gledala s mm kako se narucujem kod doktora za ponovni postupak. Test je sutradan pokazao nekakvu sjenu sjenicu, jedva primjetnu, tako da se nadam da ti je rano jos. Molim te da ne odustajes do dana bete iako vjerujem sama poznajes svoje tijelo ali cuda se dogadjaju, u to nikad ne sumnjaj! Ovaj put kojim mi idemo je trnovit i vijugav i ne moze ga svatko proci, zato smo ga mi i stale na nj da nam pokaze tko smo zapravo i da zavirimo u sebe i spoznamo hrabrost i jakost. Imamo pravo uzeti par dana da odtugujemo i onda se nastavlja dalje naprijed, jer kad si na tom putu ne gleda se gdje su trnja ostala iza nas nego naprijed gdje svakim korakom nastojis izbjeci zamke a u daljini vidis livadu gdje jedva cekas bosom nogom krociti i izlijeciti svoja izmorena stopala. . 
    Ja sam si to zacrtala kad sam krenila u mpo i imala sam zelju s vama podijeliti. . Malo sam i emotivna jbte 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Marijamagda
    03. Lipanj 2019. 11:16

Meto

Meto, zbog čega si 6.dana odustala? 
    Možeš li nam malo bolje opisati simptome koje si osećala. ... 
    I mene žiga osećaj pms-a pa se bas brinem. 

Meto
    03. Lipanj 2019. 11:27

Marijamagda to je samo trenutak slabosti bio, Grizli me je malo drmnila. Prestali su mi svi simptomi i nesimptomi. Znaci nista, a stomak se ispuhao skroz preko noci. Uradim test, ono - pa sam se rastuzila jer mi je bilo prerano da otpisem sve. Nisam se posteno ni ponadala😁 Tako da vjerujem da je svako tijelo i svaki postupak razlicit i jedino sta je sigurno jest cekanje. . 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 11:40

Meto

Marijamagdato je samo trenutak slabosti bio, Grizli me je malo drmnila. Prestali su mi svi simptomi i nesimptomi. Znaci nista, a stomak se ispuhao skroz preko noci. Uradim test, ono - pa sam se rastuzila jer mi je bilo prerano da otpisem sve. Nisam se posteno ni ponadala😁 Tako da vjerujem da je svako tijelo i svaki postupak razlicit i jedino sta je sigurno jest cekanje. . 😘

Misliš da još ima nade za mene??? 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    03. Lipanj 2019. 12:18

Žao mi što ostale dane nisam mjerila temperaturu.. Sada jel od stresa ili šta, ali 37.3je

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.