Jutro evo da javim i ja sam radila test nisam mogla izdrzat 11 dan od transcera 3 dan star zametat četvorostanicni tetst marke getrhmsn tako nesto i i nista tako da garan cw doc vjestica pitanje kad iako ja trebam dobit tek u Četvrtak i oni su rekli 14 dan test ali da je ma mislim da bi pokazalo☹
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jutro evo da javim i ja sam radila test nisam mogla izdrzat 11 dan od transcera 3 dan star zametat četvorostanicni tetst marke getrhmsn tako nesto i i nista tako da garan cw doc vjestica pitanje kad iako ja trebam dobit tek u Četvrtak i oni su rekli 14 dan test ali da je ma mislim da bi pokazalo☹
Ali to je bio trodnevni još itekako stigne.. Ja još u srijedu i gotovo.. Idem vaditi betu u petak i gotovo... Vjerujem u čuda,ali mislim da nisu čuda namijenjena meni. Opet ispočetka, skupljati komadiće sebe i dalje u borbu sa životom
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Cure moje, držim palčeve da vam je bilo prerano za test. Meni je sutra 11.dt, ali dvodnevni mrve. Pošto mi je današnji test pao u wc, ne znam koji da uzmem iz dm-a. Nadam se da imaju one osjetljivije.
Moram reči da su mi jučer nestali svi simptomi i da se osjećam grozno.
Meto - kako napreduju tvoji testovi?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Jedino mi Korina ulijeva još ono malo zadnje nađe.. Ali.. Kažem kada su čuda u pitanju mislim da sam ja svoje ispucala.. Hmmm.. Sada radim ispitivanja same sebe što bi me usrećilo bar malo pa da to kupim, napravim.. Jel možda netko zna za putne naloge do kada se trebaju predati i kada je isplata??
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba - tako i ja mislim. Možda je do implantacije došlo kasnije jer se to ne događa svima u isto vrijeme. Putni sam predavala u roku od mjesec dana, mada ne znam do kad se treba predati. Novac bih dobila mjesec dana nakon predaje.
Koji test si ti koristila?
🤞❤️🙏
Simba nadam se da nije to konacan rezultat!
Belaa ja bi svakako na tvom mjestu 14 dan test i onda shvatila ozbiljno rezultat. Kao sto rekoh ja sam ozbiljno shvacala rezultat tek 16 dana od ovulacije.
Vaki aaajme peha. U dm imas firs sign mislim da je osjetljiv. Nema veze sto su nestali simptomi. 🤞 Sutra!
Za putne troskove mozete ih predat u roku 2 godine od datuma pregleda. Ja sam nedavno nasla jedan iz 8/2017 i pitala pa su mi tako rekli da moze bez problema. Isplata ide u roku mjesec dana od predaje putnih troskova to im je po novom zankonski rok.
S time ako je visekratni putni nalog gelda se 2 godine od zadnjeg datuma kad je ispunjavan.
Jedno pitanje! Može li se pod prvi jutarnji urin brojati i onaj u 3h ujutro? U to vrijeme se budim pa da to onda obavim ili?
🤞❤️🙏
Simba - tako i ja mislim. Možda je do implantacije došlo kasnije jer se to ne događa svima u isto vrijeme. Putni sam predavala u roku od mjesec dana, mada ne znam do kad se treba predati. Novac bih dobila mjesec dana nakon predaje.
Koji test si ti koristila?
Koristila sam iz mullera ne onaj kao trakica već štapić.. Pa evo gledam da gotovo svima pokaže test već 5.dan.. Slomljena sam u nutra..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Grizli a mogu al mislim da cu do tad procurit nekako mozda je rano ali tu i tamo bolilo i sinoc ko da cu dobit ali od ovi utrogestana bice nikako probit vidit cemo ako i nije onda neka dodju sta prije jer odma idemo u prirodni postupak ovaj sad ciklus ako dobijem takav je bija dogovor i onda nema inekcjija ali onda strepnja hoce biti ijedan folikul oce rasti oce biti prazan itd ☹ bas se covik umori od svega
Simba znam kako ti je i osjecaj recem sebi necu plakat pa onda samo u sebi kupim neznam sta je gore nadam se da ce tvoja blatocista se pokazat ipak je to nsjbolja moguca stanica
Vaki isto hvala na podrsci ali vidit cemoo
Cure moje drage lipo je imat podrsku 😘😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji