Ne mislim snizena ,vec povisena ,jer sve preko 5 se racuna kao trudnoca .Sada samo morate raditi opet da vidite da li se pravilno duplira i to je sve ❤️
Hvala Puno Bebana...nadam se da ste me razumjeli.juce beta 21 danas test nikakav :-) sutra 12.dan nakon transfera...ako izdrzim, onda cu raditi u utorak...i javim vam..Malo nadanja nije na odmet...hvaaaalaa
SrecaNajveca 10 dana od transfera blastice beta 21 nije bas obecavajuca. Ne zelim te razocarati, ali niti davat ogromne nade. Obicno bi vec trebala biti preko 100 jet tu govorimo defakto od 16.dana nakon ovulacije. Test samo dokazuje postojanje hcg u mokraci. Moze biti negativan jer si pila previse tekuce npr, mozda nije toliko osjetljiv ili pak jer je u pitanju biokemijska trudnoca pa sad beta opada. Definitivno zelim ti svu srecu i da beta raste uredno.
SrecaNajveca 10 dana od transfera blastice beta 21 nije bas obecavajuca. Ne zelim te razocarati, ali niti davat ogromne nade. Obicno bi vec trebala biti preko 100 jet tu govorimo defakto od 16.dana nakon ovulacije. Test samo dokazuje postojanje hcg u mokraci. Moze biti negativan jer si pila previse tekuce npr, mozda nije toliko osjetljiv ili pak jer je u pitanju biokemijska trudnoca pa sad beta opada. Definitivno zelim ti svu srecu i da beta raste uredno.
Hvala...usvajam svaki komentar...realna sam ,po prirodi..
Boookic cureeee... Neeeee, neee....nejavljamse sa pozitivnim rezultatima.. Danas je 6.dan i jednostavno kao da osjećam da nije uspjelo.. Znači cice više nisu ludo bolne, niti su tamnije.. A bome apetit o kojem pišete ja ga nemam nikako, nista na ovom svijetu mi se ne jede.. I tako od dana iza transfera.. Tu i tamo osjećam kao boluckanje i i želudac me boli.. Ali kao da sam na pola to prihvatila, vidim po sebi.. Setam dosta zadnjih par dana, molim Boga stalno, mazim trbuh ali... Eto.. Lovim se za svaku slamku, npr jučer na večer u pola sata 4 puta piskila ali onda ništa više.. Pffff.. Do kada tako
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Meni 4 dan od et.
Boli stomak i grudi . Ne znam više šta da mislim. Bojim se da nije klasičan pms. I uznemirna sam. To me bas brine. Simba, rano je za glad. Sad smo u periodu implatacije. I to što kažeš za toalet mislim da je rano. Ma da i ja bas često idem ali mislim da je to od toga što i pijem puno vode. Kako su ostale cure.... ? Ima li simptoma?
Ali ja sam inače uvijek gladna i uvijek smišljam što bi se moglo jesti, a sada teka uopće za nista
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Pa Simba ,trudnoca je “drugo stanje “,znaci ako si ranije jela a sad ne ,to je dobar simptom :)
Bebana
Pa Simba ,trudnoca je “drugo stanje “,znaci ako si ranije jela a sad ne ,to je dobar simptom :)
Ali prošli puta kao da sam znala da je to to.. I jela sam puno.. Istina, nije dobro završilo ali.. Sada imam loš osjećaj..mislim da ću betu uraditi u petak.. Pa da se za vikend isplacem i u ponedjeljak na posao.. Tada već bude 11.dan od transfera
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Pa Simba ,trudnoca je “drugo stanje “,znaci ako si ranije jela a sad ne ,to je dobar simptom :)Ali prošli puta kao da sam znala da je to to.. I jela sam puno.. Istina, nije dobro završilo ali.. Sada imam loš osjećaj..mislim da ću betu uraditi u petak.. Pa da se za vikend isplacem i u ponedjeljak na posao.. Tada već bude 11.dan od transfera
Simba a kako se osećaš?
Koji dan ciklusa ti je ranjen transfer ?
Sortiraj odgovore
Najstariji