Drage moje imam jedan problemčić.. Naime prije pola sata sam bila u WC-u i na dnevnom ulošku bio je blagi smeđi iscjedak pa me je to malo prepala. Do sad ništa nije bilo, odamarala sam i spavala i probudim se prije i tako odem na WC i ugledam to, međutim kad se se obrisala na ubrusu nije bilo ništa, malkice skroz malkice me onako bocka stomak..Pa sad pratim dalje stanje ako bude opet iscjedak mislila sam da odem na hitnu..ipak me je malo strah..drugih siptoma nemam.😑😑
Belaa - sve je to kolko san skuzila individualno.. neki s tim hcg boosterom nemaju nikakve probleme, nekima ko meni vise smeta. Ja iman bas snazne grceve u predjelu maternice i jajnika, tolko da placem i povracam od bola, a opet eto ti si to podnila super. Sad mize bit da si malo osjetljivija pa te malo vise grci nakon hcg boostera, a moze bit da se i mrva sve dublje gnijezdi
😉👍🏼 ja sam danas 7dpt, zadnji hcg booster san dobila u sridu (sta je bija 5dpo). Evo sad nekako cini mi se ide na bolje, al sinoc san imala neprospavanu noc. Ka sta san rekla, i skontala od drugih forumasica, sve smo mi drugacije. Meni jetaj hcg i citavu probavu usporija, ono - zastopanitis samo takav. Pa su mi tu preporucili Magnezij i stvari se pokrenile. 😉
Laganini nadam se i ja da se gnjezdi il je to mozda samo reakcija od hcg nakon sta sam drugu primila , i da jedino sta znam da sam ti i ja muku mucila sa zatvorom iza postupka uzas znaci to je od njega vjerovatno i malo kamilice narancina soka donat mg i pomoglo a sad molim🙏 da kako Grizli mozda mi implatacija 8 dan mi danas jucer bijo 7 a sinoc san tu bol imala mislila gotovo procurit a ja i krivo brojala transver se konta 0 dan
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mimimimi - povećaj dozu progesterona. Tako je meni rekla doc. da napravim ako primijetim malo krvi. Može biti zaostala stara krv, hematom ili neki drugi bezazleni razlog. Piješ li duphastone?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mimimimi - povećaj dozu progesterona. Tako je meni rekla doc. da napravim ako primijetim malo krvi. Može biti zaostala stara krv, hematom ili neki drugi bezazleni razlog. Piješ li duphastone?
Nemam to, nisu mi ništa dali nakon transfera.. samo transfer obavljen i to je to. Ništa ne koristim osim vitamina.
Mimimimi - povećaj dozu progesterona. Tako je meni rekla doc. da napravim ako primijetim malo krvi. Može biti zaostala stara krv, hematom ili neki drugi bezazleni razlog. Piješ li duphastone?Nemam to, nisu mi ništa dali nakon transfera.. samo transfer obavljen i to je to. Ništa ne koristim osim vitamina.
Nisu ti dali utrogestan?????Curke kakav je osećaj od te hcg injekcije? I ja sam primila pa treba jos dva puta svaki 5 dan. Imam samo pms grčeve. ... da li je to od injekcije
Vaki Nisu ništa dali, odmah se je primilo već 5dt.bila je blago blago vidljiva crtica. 🤷♀️
Vaki Nisu ništa dali, odmah se je primilo već 5dt.bila je blago blago vidljiva crtica. 🤷♀️
Mislila sam na Marijamagda
Mimimimi - inače je pravilo u MPO vodama da dobivaš potporu progesteronom jer ti ga tijelo ne luči samo u dovoljnoj količini. Zato koristimo utrogestane, duphastone ili crinone gel. Ja bih u pon. otišla kod ginekologa i objasnila situaciju. Možda ti se pojavilo malo krvi baš zato jer ti fali progesterona. Molim te, daj si to provjeri.
🤞❤️🙏
Prijavljujem bolove u donjem dijelu leđa. 🤔
🤞❤️🙏
Mimimimi - inače je pravilo u MPO vodama da dobivaš potporu progesteronom jer ti ga tijelo ne luči samo u dovoljnoj količini. Zato koristimo utrogestane, duphastone ili crinone gel. Ja bih u pon. otišla kod ginekologa i objasnila situaciju. Možda ti se pojavilo malo krvi baš zato jer ti fali progesterona. Molim te, daj si to provjeri.
Ne znam zbog čega nisam dobila, moždanih razloga jer prirodnim putem mogu ostat trudna bez problema i to iz prve ono baš brzo ali vantjelesnu smo radili3iu zdravstvenih razloga jer imam neurofibromatozu koja je nasljedna na dijete a kod mene u fam.je nije nikao imao već se je desila nova mutacija..i iz tih razloga odlučili smo vantjelesnu.. i ja sam bila začuđena zašto nisam ništa dobila pa sam pomislila zbog tog možda a i rekli su da ne trebam ništa.🤷♀️
U utorak mi je 2ultrazvuk na redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji