U prošlom postupku sa trodnevnim bio pozitivan već 8.ili 9dan,pa sam mislila da posto su blastice bude prije a i vidim da sve cure sa blasticama rade 5.dan..pa kud svi tu i mali Mujo.. I njima pozitivan, a meni neeeee😫
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba moja sjena ne mora nista znaciti ali jucer je nije ni bilo, ja se nadam da je to ipak to. Nadam se da je i kod tebe prilicno rano. I kod nas je radjen ICSI pa ima smisla da sve to sporije malo ide. Nemoj ponavljati sutra nego prekosutra. Sretno 🙂
Vaki, imas jos ista za prijaviti, kako je danas? I ja jedva cekam tvoj testic, bas imam dobar predosjecaj☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Simba moja sjena ne mora nista znaciti ali jucer je nije ni bilo, ja se nadam da je to ipak to. Nadam se da je i kod tebe prilicno rano. I kod nas je radjen ICSI pa ima smisla da sve to sporije malo ide. Nemoj ponavljati sutra nego prekosutra. Sretno 🙂
Vaki, imas jos ista za prijaviti, kako je danas? I ja jedva cekam tvoj testic, bas imam dobar predosjecaj☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Simba meni definitivno najosjetljiviji i najpouzdaniji se pokazao geratherm iz ljekarne. Clearblue mi pokazao lazno, a jednom nista a bila trudna. No svaka od nas ima druga iskustva. Pogledaj test prema svijetlu tako da svijelost prolazi kroz njega i ako se vidi sjena to je to. Kod evaporacijske se ne vidi onda sijena. 😉 Doktorirala u ovih 21 dan do cekanja bete na testovima.
Belaa fet je transfer zamrnutih embrija u ciklusu kad nemas punkcije. Icsi je kad oni odaberu spermij pa ga ubrizgaju u jajnu stanicu, a kod ivf samo puste da se dogodi prirodna selekcija pa spermij sami se izbori koji ce oploditi js. Nisma sam samo shvatila ovo zasto neki leze na citu?
Grizli i mene to sa citom zbunilo prosli put jedna da je lezala misec dana mozda je imala kakvi problem veci nisam isla u detalje hvala na objasnjenu🙂Grizli
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Simba meni definitivno najosjetljiviji i najpouzdaniji se pokazao geratherm iz ljekarne. Clearblue mi pokazao lazno, a jednom nista a bila trudna. No svaka od nas ima druga iskustva. Pogledaj test prema svijetlu tako da svijelost prolazi kroz njega i ako se vidi sjena to je to. Kod evaporacijske se ne vidi onda sijena. 😉 Doktorirala u ovih 21 dan do cekanja bete na testovima.
Belaa fet je transfer zamrnutih embrija u ciklusu kad nemas punkcije. Icsi je kad oni odaberu spermij pa ga ubrizgaju u jajnu stanicu, a kod ivf samo puste da se dogodi prirodna selekcija pa spermij sami se izbori koji ce oploditi js. Nisma sam samo shvatila ovo zasto neki leze na citu?
Kod evaporacijske se nevidi sjena?? Može pojašnjenje? Ma ima još onaj stakleni/plastični prozorčić pa nemoze svjetlo kroz njega
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
MimimimiDraga, meni su rekli ako bude neko krvarenje da će mi povećati dozu utrogestana i izbaciti aspirin, ali nisam imala nikakvo krvarenje. Pretpostavljam da su cure u pravu, da će ti možda preventivno uključiti, ne može škoditi nikako. Čuvaj se ❤️
Ej draga bilo je skroz malo tog smeđkastog i još jednom ali kap smeđe danas ništa pa budem pratila. Hvala hoću 😘❤
Mimimimi bas neobicno da nista nisu dali kad i curama sa idiopatskom neplodnosti daju porgesteron. Ja bi na tvom mj3stu ako jos sjto primijetim otisla na hitnu i trazila progesteron za pocetak.
Vaki bol u krizima 👍👍👍👍👍 jedva cekam pon da radis test i javis plus jer mi sve to mirise na dobre simptome.
Simba 🤞🤞🤞 da je prerano jer i je!
Grizli ne znam zašto i ja sam iznenađena što nisam ništa dobila dok sam pročitala svaka koristi nešto.. Nazovem ih ljepo i pitam i kažu da mi me treba pa sam mislila da je zbog tog što prirodno mogu ostat trudna jer zbog bolesti smo išli vantjelesnu.. zasad nema ništa budem pratila pa ako šta bude idem na hitnu.
Belaa fet je transfer zamrnutih embrija u ciklusu kad nemas punkcije. Icsi je kad oni odaberu spermij pa ga ubrizgaju u jajnu stanicu, a kod ivf samo puste da se dogodi prirodna selekcija pa spermij sami se izbori koji ce oploditi js. Nisma sam samo shvatila ovo zasto neki leze na citu?Kod evaporacijske se nevidi sjena?? Može pojašnjenje? Ma ima još onaj stakleni/plastični prozorčić pa nemoze svjetlo kroz njega
Moze moze i kod toga. Ja sam radila stavim sliku kog od 5 dana. Jedva se nazirala na svjetlu i nisam bila ziher dal je plus ili evaporacijska. A imala sam 2 put i evaporacijsku. Al kad stavis tako da ti je svijetlo iza testa onda se sjena i dalje vidi kad je plus. Ne znam kako bi ti bolje objasnila. Ja sam to eksperimentirala na svijetlu od mobitela. Upalila bi ga i test stavila na to svijelo i vidila rezultat.
Mimimimi - inače je pravilo u MPO vodama da dobivaš potporu progesteronom jer ti ga tijelo ne luči samo u dovoljnoj količini. Zato koristimo utrogestane, duphastone ili crinone gel. Ja bih u pon. otišla kod ginekologa i objasnila situaciju. Možda ti se pojavilo malo krvi baš zato jer ti fali progesterona. Molim te, daj si to provjeri.Ne znam zbog čega nisam dobila, moždanih razloga jer prirodnim putem mogu ostat trudna bez problema i to iz prve ono baš brzo ali vantjelesnu smo radili3iu zdravstvenih razloga jer imam neurofibromatozu koja je nasljedna na dijete a kod mene u fam.je nije nikao imao već se je desila nova mutacija..i iz tih razloga odlučili smo vantjelesnu.. i ja sam bila začuđena zašto nisam ništa dobila pa sam pomislila zbog tog možda a i rekli su da ne trebam ništa.🤷♀️
U utorak mi je 2ultrazvuk na redu.mimimimi iz mog iskustva doktori odmah daju utogestan čim ima neki smečkasti iscjedak ili boluckanje u abdomenu. Ja od prvog dana koristim utrogestan 3x2 iako sam u načelu zdrava… ne moraš se ništa brinuti, samo govorim moje iskustvo… navodno jer pomaže i opuštanju maternice…
Onda ih stavrno ne razumijem zašto nisu ništa dali i najbolji embrio je ubačen i sve je išlo lijepo baš a sad sad da se šta desi nedaj Bože..😑😑
Sortiraj odgovore
Najstariji