Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Laganini
    31. Svibanj 2019. 15:34

Belaa - je, to ti je HCG, pomaze boljoj implantaciji. Kako reagiras na to? Ja - blago je rec - uzas. Grcevi za pop*****. Nadam se da ju ti oodnosis bolje. Sretno!

Vaki
    31. Svibanj 2019. 15:35

Bebana - čestitam! 
    Belaa - dobila si boostere kao potporu trudnoći. Samo ako budeš radila test, pričekaj da prođe barem 6 dana od injekcije da ne bi dobila krivi rezultat. Sretno! 😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Marijamagda
    31. Svibanj 2019. 16:09

Šta je to booster i Koja doza? Je to isto kao i Ovitrelle?  Koji su simptomi kad se primi ta injekcija?

• Ana41
    31. Svibanj 2019. 16:18

Marijamagda Ijao mnogo mi drago da si opet 'u igri', vala ovaj put da bude sveeeee kako treba!! Drzim fige 😘😘

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 17:27

Vaki

Simba - tebi je danas 4.dt ako se ne varam… Kad ti planiraš test?

A neznam.. Neznam... Ovako još ima nade, a kada test pokaže čemu da se nadam ako bude minus 😲

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 17:31

🙈🙈🙈 Danas je 4.dan nakon transfera i bili grčevi samo takvi, znači dan poslije punkcije jajnici ništa.. Ali danas i oni i prepone i pritisak mi.. Ono kao da ću dobiti 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    31. Svibanj 2019. 18:28

Simba - mrva se gnijezdi... 😉

🤞❤️🙏

Grizli
    31. Svibanj 2019. 18:32

Bebana sretno i cestitam. Lijepa beta!
    Marijamagda booster je isto sto i stoperica injekcija hcg. Simptomi isti kao i nakon stoperile ili u trudnoci.
    Vaki kad ces ti testic koji nabaciti?
    Simba kad budes spremna ti ga pisni pa javis plus i to je to! 😉

Vaki
    31. Svibanj 2019. 18:38

Grizli - u ponedjeljak jer sam za vikend u Mađarskoj. Imam cimerice pa ne znam kako bih to cool izvela. One ne znaju da sam trenutno u postupku jer se nismo dugo vidjele...

🤞❤️🙏

• srecaNajveca
    31. Svibanj 2019. 18:39

Cure, 
    Citam pojedinacne simptome, i svjesna sam da je sve jako individualno.Meni u ovom momentu puno znaci ako neko ima da se javi sa slicnom situacijom.
    Prvi isci postupak, izvadjeno 10 ćelija -7oplođeno.Transfer urađen 5.dan. Ljekari optimisticni.
    Danas mi je 9dpt,i sve do danas je bilo.podnosljivo, bolne grudi i sl, ali danas me uzasno bole ledja,jajnici i imam trnce bukvalno od peta ka jajnicima. Nikakav iscjedak nisam imala ali se plasim da mi ne stize menga 😑.Ustvari uopste ne znam kad bi ona mogla.doci nakon silne terapije -jer mi.je sutra ocekivani datum ciklusa da nisam bila u postupku.
    Molim malo ohrabrenjaa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.