Belaa - je, to ti je HCG, pomaze boljoj implantaciji. Kako reagiras na to? Ja - blago je rec - uzas. Grcevi za pop*****. Nadam se da ju ti oodnosis bolje. Sretno!
Bebana - čestitam!
Belaa - dobila si boostere kao potporu trudnoći. Samo ako budeš radila test, pričekaj da prođe barem 6 dana od injekcije da ne bi dobila krivi rezultat. Sretno! 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Šta je to booster i Koja doza? Je to isto kao i Ovitrelle? Koji su simptomi kad se primi ta injekcija?
Marijamagda Ijao mnogo mi drago da si opet 'u igri', vala ovaj put da bude sveeeee kako treba!! Drzim fige 😘😘
Simba - tebi je danas 4.dt ako se ne varam… Kad ti planiraš test?
A neznam.. Neznam... Ovako još ima nade, a kada test pokaže čemu da se nadam ako bude minus 😲
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
🙈🙈🙈 Danas je 4.dan nakon transfera i bili grčevi samo takvi, znači dan poslije punkcije jajnici ništa.. Ali danas i oni i prepone i pritisak mi.. Ono kao da ću dobiti
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Bebana sretno i cestitam. Lijepa beta!
Marijamagda booster je isto sto i stoperica injekcija hcg. Simptomi isti kao i nakon stoperile ili u trudnoci.
Vaki kad ces ti testic koji nabaciti?
Simba kad budes spremna ti ga pisni pa javis plus i to je to! 😉
Grizli - u ponedjeljak jer sam za vikend u Mađarskoj. Imam cimerice pa ne znam kako bih to cool izvela. One ne znaju da sam trenutno u postupku jer se nismo dugo vidjele...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure,
Citam pojedinacne simptome, i svjesna sam da je sve jako individualno.Meni u ovom momentu puno znaci ako neko ima da se javi sa slicnom situacijom.
Prvi isci postupak, izvadjeno 10 ćelija -7oplođeno.Transfer urađen 5.dan. Ljekari optimisticni.
Danas mi je 9dpt,i sve do danas je bilo.podnosljivo, bolne grudi i sl, ali danas me uzasno bole ledja,jajnici i imam trnce bukvalno od peta ka jajnicima. Nikakav iscjedak nisam imala ali se plasim da mi ne stize menga 😑.Ustvari uopste ne znam kad bi ona mogla.doci nakon silne terapije -jer mi.je sutra ocekivani datum ciklusa da nisam bila u postupku.
Molim malo ohrabrenjaa...
Sortiraj odgovore
Najstariji