Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    31. Svibanj 2019. 18:46

srecaNajveca

Cure,
    Citam pojedinacne simptome, i svjesna sam da je sve jako individualno.Meni u ovom momentu puno znaci ako neko ima da se javi sa slicnom situacijom.
    Prvi isci postupak, izvadjeno 10 ćelija -7oplođeno.Transfer urađen 5.dan. Ljekari optimisticni.
    Danas mi je 9dpt,i sve do danas je bilo.podnosljivo, bolne grudi i sl, ali danas me uzasno bole ledja,jajnici i imam trnce bukvalno od peta ka jajnicima. Nikakav iscjedak nisam imala ali se plasim da mi ne stize menga 😑.Ustvari uopste ne znam kad bi ona mogla.doci nakon silne terapije -jer mi.je sutra ocekivani datum ciklusa da nisam bila u postupku.
    Molim malo ohrabrenjaa…

Meni ti to zvuči obečavajuće. Ti bi mogla već pišnuti test jer bi se već sad trebalo vidjeti ako je došlo do trudnoće. 😉

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 18:55

Vaki

Simba - mrva se gnijezdi… 😉

A evo stalo je.. Zaista se nadam.. Imam 2 testa iz mullera, neznam koliko su pouzdani.. A i kako da skupim hrabrost i što ako bude negativan????? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    31. Svibanj 2019. 18:56

Laganini

Belaa - je, to ti je HCG, pomaze boljoj implantaciji. Kako reagiras na to? Ja - blago je rec - uzas. Grcevi za pop*****. Nadam se da ju ti oodnosis bolje. Sretno!

Laganini  ja sam ti ok reagirala koda nista nisam primila 🙂 i nakon sedam dana u Utorak sam je dobila opet mozda mi je sad to reakicija dali moze biti koje si ti imala reakcijee?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤
    31. Svibanj 2019. 18:59

Vaki

Bebana - čestitam!
    Belaa - dobila si boostere kao potporu trudnoći. Samo ako budeš radila test, pričekaj da prođe barem 6 dana od injekcije da ne bi dobila krivi rezultat. Sretno! 😘

Vaki hvala hocu u utorak sam zadnju primila a u srijedu bi trebala radit test 14 dan od transfera tako su napisali🙂

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Vaki
    31. Svibanj 2019. 19:05

Simba

Vaki

A evo stalo je.. Zaista se nadam.. Imam 2 testa iz mullera, neznam koliko su pouzdani.. A i kako da skupim hrabrost i što ako bude negativan?????

Mene iste brige muče. Ja imam 2 iz Mullera i jedan iz dm-a. I ja se bojim, ali nekako mislim da je bolje da sad saznam nego da se patim još 7 dana. Ja ću u ponedjeljak jer meni nisu vratili blastice. Sretno nam bilo!

🤞❤️🙏

• Bebana
    31. Svibanj 2019. 19:27

Ja sam isto dobila boostere ,i radila sam test 6 ti dan od bustera ,vec je izasao iz organizma ! Zene mislite li da je beta za deseti dan transfera 188 dobra ? Transfer je bio peti dan ,blastice

Bebana

Vaki
    31. Svibanj 2019. 19:35

Naravno da je dobra beta, pa tek je 10.dt! Uživaj draga. 😍

🤞❤️🙏

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 20:21

Vaki

Simba

Vaki

Mene iste brige muče. Ja imam 2 iz Mullera i jedan iz dm-a. I ja se bojim, ali nekako mislim da je bolje da sad saznam nego da se patim još 7 dana. Ja ću u ponedjeljak jer meni nisu vratili blastice. Sretno nam bilo!

Kada je bio transfer?? Kako se osjećas? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Laganini
    31. Svibanj 2019. 20:25

Belaa - sve je to kolko san skuzila individualno.. neki s tim hcg boosterom nemaju nikakve probleme, nekima ko meni vise smeta. Ja iman bas snazne grceve u predjelu maternice i jajnika, tolko da placem i povracam od bola, a opet eto ti si to podnila super. Sad mize bit da si malo osjetljivija pa te malo vise grci nakon hcg boostera, a moze bit da se i mrva sve dublje gnijezdi 
    😉👍🏼 ja sam danas 7dpt, zadnji hcg booster san dobila u sridu (sta je bija 5dpo). Evo sad nekako cini mi se ide na bolje, al sinoc san imala neprospavanu noc. Ka sta san rekla, i skontala od drugih forumasica, sve smo mi drugacije. Meni jetaj hcg i citavu probavu usporija, ono - zastopanitis samo takav. Pa su mi tu preporucili Magnezij i stvari se pokrenile. 😉 

mimimimi
    31. Svibanj 2019. 20:26

Ana41

mimimimi

Pa zar su toliko pošizili, kako si mogu to dopustiti i tako nekog obradovati jer ni malo lako nije kroz šta prolazimo i onda se oni tako ponašaju pa stavrno strašno..😤😤
    Ančiii uz tebe smo i drži se ❤❤
    Prava rech, poshizili!
    Znachi nije uopshte uspela.oplodnja…mogli su da jave pre dva dana, kod nas je 'proces' da ti jave AKO NIJE uspela oplodnja. Ako ne jave to u prvih par dana zovu te na transfer…ma …bruka ..
    Nije meni problem ..ok, deshava se da se ne oplodi, visha sila, ali da su tako neprofesionalni…kad sam pitala zashto nije javljeno da nije uspelo doktor je prebacivao odgovornost na sestre a sestre na doktora i embriologa :( heh….Eto tako, shta je tu je, idemo dalje! 😊 Hvala na podrshci!

Pa to kod njih zbilja luda kuća, vrte se kao u kružnom toku sa tim prebacivanje krivice jedni ba druge, baš pošizili.. Drago mi je da si takvog ljepog i pozitivnog stava i tako i treba aa na tu ti držim fige da nas i skoro obraduješ.😍❤😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.