Meto - baš je Korina (na početnim stranicama) pisala da je imala negativan test, čini mi se 9.dt... Na kraju je ipak bila trudna i super beta. Probaj ponovo za 2 dana. Sretno!
Grizli - uvijek nađeš prave riječi. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Simba - tebi je danas 4.dt ako se ne varam... Kad ti planiraš test?
🤞❤️🙏
Pa zar su toliko pošizili, kako si mogu to dopustiti i tako nekog obradovati jer ni malo lako nije kroz šta prolazimo i onda se oni tako ponašaju pa stavrno strašno..😤😤
Ančiii uz tebe smo i drži se ❤❤Prava rech, poshizili!
Znachi nije uopshte uspela.oplodnja…mogli su da jave pre dva dana, kod nas je 'proces' da ti jave AKO NIJE uspela oplodnja. Ako ne jave to u prvih par dana zovu te na transfer…ma …bruka ..
Nije meni problem ..ok, deshava se da se ne oplodi, visha sila, ali da su tako neprofesionalni…kad sam pitala zashto nije javljeno da nije uspelo doktor je prebacivao odgovornost na sestre a sestre na doktora i embriologa :( heh….Eto tako, shta je tu je, idemo dalje! 😊 Hvala na podrshci!
Ana ja sam se bas obradovala kad sam te videla sa prvim postom i sad si me rastužila. Taman sam pomislila da ćemo zajedno da čekamo betu kao pre mesec dana ali obzirom da si i ti bila kod doce odmah nakon neuspeha jasno je da isto razmišljamo.I ja sam imala transfer pre 3 dana. Spontani ciklus. Jedna jajna celija. Sad čekam. Opet pms kao i prošli put. Stomak i grudi. Držim fige svima.
Simba - ja isto ni blizu testiranja bete...
Vaki, Grizli - yes, mora da je hcg sto sam dobila tim injekcijama glavni uzrok, al naravno da se nadam i za mrvu(e) 😉 Nisan imala pojma da cu taj hcg tako lose podnosit... 😖
Ja nezz sta treba napraviti da mi se por prestanu duplati 😫
Naravno da nisam otpisala postupak, jos sam puna nade, samo sam vec ocekivala nesto, pa me rastuzilo. . Imam dva testa doma, probat cu sutra i prekosutra.
Aha, grizli kao da vodi ljubav s rijecima 😉 Bas joj dobro ide 🙃 Sretno i tebi Vaki 😘
Simba blastice su, dvije.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Simba - ja isto ni blizu testiranja bete…
Vaki, Grizli -yes, mora da je hcg sto sam dobila tim injekcijama glavni uzrok, al naravno da se nadam i za mrvu(e) 😉 Nisan imala pojma da cu taj hcg tako lose podnosit… 😖
Budeš navikla na hcg, pratit će te... 😘
🤞❤️🙏
Bok cure nova sam ovdje vidim svakih lijepih pitanja i odgovora! Uglavnom imala sam transver 23.5 Cetvrtak vracen 3 dan od dana aspiracije koja je u Utorak bila,vracena četvorostanicna atanica jedna jedina danas mi je 9 dan od transvera nocas me bolio dole kao da cu dobiti mengu mislila sam gotvo ! Inace ovo mi je 2 postupak prvi mi je bio u 1mjesec trostanicna i nije uspilo! Imam 37 g nisam radjala sa 35 sam imala prirodni spontani i onda godinama nista i odemo na pretrage i shvatimo amh mi nizak njemu spermiogram dobar! Dali je iko od vas ima ovakve siptome mene uglavnom navecer pocme dole bolit i ona jedno vrime i prodje danas malo ziga u jajnicima ! Inace dole mi kao stomak napeto sve koda mi netko zategao! Sike cas bole cas ne! U prvom postupku su me jako bolile sike nenormalno i dole imala grceve i po noci se znojila uhvatila me neka babulica i tako sad predam da opet nista od tog moze iskzstva savjet jako bi voljeli da nasa mrvica uspijee 🙂
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage moje ,danas 10 ti dan od transfera beta 188 :)) Mojoj sreci nema kraja :)
Bebana
Drage moje ,danas 10 ti dan od transfera beta 188 :)) Mojoj sreci nema kraja :)
Cestitaaam bravooo💪👏👏❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Zaboravi napomenit da sam dobila inekciju neku na dan transvera i opet nakon 7 dana neznam sta je to muslim hcg koliko pise u otpusnom
Sortiraj odgovore
Najstariji