Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    01. Lipanj 2019. 11:15

Vidis isto izgleda ko evaporacijska al na tom svijetlu se jasno vidila crta. A ranije kad sam imala evaporacijske na svijetlu je nije bilo ni u tragovima

• fatamorgana
    01. Lipanj 2019. 11:47

utogestan je najpotrebniji do 8-9 tt, jer se tad posteljica počinje razvijat pa kao progesteron iz žutog tijela nije tako više potreban, a ti si taj period davno prošla čini mi se, zato ne brigaj...  ja sam nešto krvarila dan-dva pa su mi produžili urogestan. meni su vratii blasticu u fet-u. drž se, nije ti to za zabrinuti se! utorgestan daju često kao radi preventive...inače sam imala odbojnosti uzimat ga od samog početka... 

mimimimi
    01. Lipanj 2019. 12:11

fatamorgana

utogestan je najpotrebniji do 8-9 tt, jer se tad posteljica počinje razvijat pa kao progesteron iz žutog tijela nije tako više potreban, a ti si taj period davno prošla čini mi se, zato ne brigaj… ja sam nešto krvarila dan-dva pa su mi produžili urogestan. meni su vratii blasticu u fet-u. drž se, nije ti to za zabrinuti se! utorgestan daju često kao radi preventive…inače sam imala odbojnosti uzimat ga od samog početka…

Da prešla sam već taj period i nadam se da mi se neće više pojaviti ništa.. Hvala  puno sad mi ne lakše kad si me ohrabrila.🤗😘😘

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 12:21

Grizli

Simba meni definitivno najosjetljiviji i najpouzdaniji se pokazao geratherm iz ljekarne. Clearblue mi pokazao lazno, a jednom nista a bila trudna. No svaka od nas ima druga iskustva. Pogledaj test prema svijetlu tako da svijelost prolazi kroz njega i ako se vidi sjena to je to. Kod evaporacijske se ne vidi onda sijena. 😉 Doktorirala u ovih 21 dan do cekanja bete na testovima.
    Belaa fet je transfer zamrnutih embrija u ciklusu kad nemas punkcije. Icsi je kad oni odaberu spermij pa ga ubrizgaju u jajnu stanicu, a kod ivf samo puste da se dogodi prirodna selekcija pa spermij sami se izbori koji ce oploditi js. Nisma sam samo shvatila ovo zasto neki leze na citu?

Sada ćeš reci što je ova blesava.. Što je to, koje je značenje evaporacijska?? Ja kako god da svjetlima, gledam na suncu vidim samo ovu jednu.. A kada mobitelom svijetlim u njega a gledam sa stražnje strane vidim kao dvije te kontrolne, ali tu drugu ne na mjestu kojem bi željela nego prije kontrolne 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 12:34

Grizli

Vidis isto izgleda ko evaporacijska al na tom svijetlu se jasno vidila crta. A ranije kad sam imala evaporacijske na svijetlu je nije bilo ni u tragovima

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• fatamorgana
    01. Lipanj 2019. 12:45

zato smo tu... i meni su iskustva drugih puno pomogla! :) u kojoj si klinici ti bila, ako nije tajna.... 

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 12:50

fatamorgana

zato smo tu… i meni su iskustva drugih puno pomogla! :) u kojoj si klinici ti bila, ako nije tajna….

Misliš ja di sam bila?? 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• fatamorgana
    01. Lipanj 2019. 12:57

ma ne, nego mimimimi... sorry, zaboravim citirat ;)

mimimimi
    01. Lipanj 2019. 13:50

fatamorgana

zato smo tu… i meni su iskustva drugih puno pomogla! :) u kojoj si klinici ti bila, ako nije tajna….

Da puno je lakše kad je neko prošao kroz to 
    Ja sam radila to u Briselu pošto u Belgiji i živim.

Grizli
    01. Lipanj 2019. 15:51

Simba evaporacijska crta ti se pojavi kod nekih testova npr ako se duze drzi test od preporucenog u urinu ili ako slucajno se pomokris na dio preko oznake za testiranje. Al onda je crta kao razlivena i bude pozivonirana otprilike gdje bi bila testna pa se cure cesto zbune. Slika koju si stavila izgleda negativan test iako je jako mutno pa je tesko dokucit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.