Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    31. Svibanj 2019. 22:53

Ako ne bude više tragova krvi onda pričekaj do utorka. Valjda doktori znaju bolje od nas. 🤔
    Ako se opet pojavi i kap, bris na hitnu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

mimimimi
    31. Svibanj 2019. 22:58

Vaki

Ako ne bude više tragova krvi onda pričekaj do utorka. Valjda doktori znaju bolje od nas. 🤔
    Ako se opet pojavi i kap, bris na hitnu.

Hvala draga 🙏🥰
    Da tako sam mislila uraditi ako bude opet šta odmah na hitnu, a malo me stomak bocka ostalo sve ok.🤗🥰

• Lala27
    01. Lipanj 2019. 00:31

Mimimimi Draga, meni su rekli ako bude neko krvarenje da će mi povećati dozu utrogestana i izbaciti aspirin, ali nisam imala nikakvo krvarenje. Pretpostavljam da su cure u pravu, da će ti možda preventivno uključiti, ne može škoditi nikako. Čuvaj se ❤️

Vaki
    01. Lipanj 2019. 05:17

Vidim da ima još ne spavalica... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 08:12

Jutro cure.. Evo prijavljujem glupi negativni test iz mullera.. Bila je prva mokraća, blastice u pitanju i danas je 5 dan od transfera.. Sve znam, rano je još.. Ima nade😫

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    01. Lipanj 2019. 08:27

Mimimimi bas neobicno da nista nisu dali kad i curama sa idiopatskom neplodnosti daju porgesteron. Ja bi na tvom mj3stu ako jos sjto primijetim otisla na hitnu i trazila progesteron za pocetak.
    Vaki bol u krizima 👍👍👍👍👍 jedva cekam pon da radis test i javis plus jer mi sve to mirise na dobre simptome.
    Simba 🤞🤞🤞 da je prerano jer i je! 

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 08:35

Mislis da je prerano?? Paanje više svima sa blasticama pokaže 5.dan od transfera, zar ne?????
    Zar ima netko da je bilo kasnije drugačije??? 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Meto
    01. Lipanj 2019. 08:47
    Jucer nista a jutros ovo. Jel ovo sjenina sjena ili se razlila boja? Krijem od muza pa nisam uspila lijepo poslikat 🙃 Simba u istoj smo kasi
    Jucer nista a jutros ovo. Jel ovo sjenina sjena ili se razlila boja? Krijem od muza pa nisam uspila lijepo poslikat 🙃 Simba u istoj smo kasi

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Simba 1989
    01. Lipanj 2019. 08:55

Koji danas dan?? Blastice? Napraviti ću još jedan u ponedjeljak i eventualno u srijedu, to već bude 7.i 9.dan i definitivno nema više onda velika očekivanja nakon toga.. Ovaj puta zvučalo baš obećavajuce kod mene.. Ako ne, imamo još zadnji pokušaj i to je to 😏. Nema još plakanja, ali ako ne uspije, ako ima netko blizu Bjelovara, Zagreba, potopit ću vas 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    01. Lipanj 2019. 09:24

Simba ako krenes citat temu od 1 stranice cura koja je otvorila temu Korina imala je negativan test 9dnt blastice, a 12dnt pozitivan. Jel vam radjen icsi mozda? Kad je icsi onda zna beta sporije rasti na pocetku i kasnije biti u urinu. Zato ti kazem da tek kad je 16 dan nakon ovulacije bez obzira dal je 3 ili 5 dan transfer onda ja smatram da je to tocan negativan rezultat sve prije je samo nagadjanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.