Ako ne bude više tragova krvi onda pričekaj do utorka. Valjda doktori znaju bolje od nas. 🤔
Ako se opet pojavi i kap, bris na hitnu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ako ne bude više tragova krvi onda pričekaj do utorka. Valjda doktori znaju bolje od nas. 🤔
Ako se opet pojavi i kap, bris na hitnu.
Hvala draga 🙏🥰
Da tako sam mislila uraditi ako bude opet šta odmah na hitnu, a malo me stomak bocka ostalo sve ok.🤗🥰
Mimimimi Draga, meni su rekli ako bude neko krvarenje da će mi povećati dozu utrogestana i izbaciti aspirin, ali nisam imala nikakvo krvarenje. Pretpostavljam da su cure u pravu, da će ti možda preventivno uključiti, ne može škoditi nikako. Čuvaj se ❤️
Jutro cure.. Evo prijavljujem glupi negativni test iz mullera.. Bila je prva mokraća, blastice u pitanju i danas je 5 dan od transfera.. Sve znam, rano je još.. Ima nade😫
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Mimimimi bas neobicno da nista nisu dali kad i curama sa idiopatskom neplodnosti daju porgesteron. Ja bi na tvom mj3stu ako jos sjto primijetim otisla na hitnu i trazila progesteron za pocetak.
Vaki bol u krizima 👍👍👍👍👍 jedva cekam pon da radis test i javis plus jer mi sve to mirise na dobre simptome.
Simba 🤞🤞🤞 da je prerano jer i je!
Mislis da je prerano?? Paanje više svima sa blasticama pokaže 5.dan od transfera, zar ne?????
Zar ima netko da je bilo kasnije drugačije???
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Koji danas dan?? Blastice? Napraviti ću još jedan u ponedjeljak i eventualno u srijedu, to već bude 7.i 9.dan i definitivno nema više onda velika očekivanja nakon toga.. Ovaj puta zvučalo baš obećavajuce kod mene.. Ako ne, imamo još zadnji pokušaj i to je to 😏. Nema još plakanja, ali ako ne uspije, ako ima netko blizu Bjelovara, Zagreba, potopit ću vas
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Simba ako krenes citat temu od 1 stranice cura koja je otvorila temu Korina imala je negativan test 9dnt blastice, a 12dnt pozitivan. Jel vam radjen icsi mozda? Kad je icsi onda zna beta sporije rasti na pocetku i kasnije biti u urinu. Zato ti kazem da tek kad je 16 dan nakon ovulacije bez obzira dal je 3 ili 5 dan transfer onda ja smatram da je to tocan negativan rezultat sve prije je samo nagadjanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji