Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana41
    30. Svibanj 2019. 21:12

mimimimi

Pa zar su toliko pošizili, kako si mogu to dopustiti i tako nekog obradovati jer ni malo lako nije kroz šta prolazimo i onda se oni tako ponašaju pa stavrno strašno..😤😤
    Ančiii uz tebe smo i drži se ❤❤

Prava rech, poshizili! 
    Znachi nije uopshte uspela.oplodnja...mogli su da jave pre dva dana, kod nas je 'proces' da ti jave AKO NIJE uspela oplodnja. Ako ne jave to u prvih par dana zovu te na transfer...ma ...bruka ..
    Nije meni problem ..ok, deshava se da se ne oplodi, visha sila, ali da su tako neprofesionalni...kad sam pitala zashto nije javljeno da nije uspelo doktor je prebacivao odgovornost na sestre a sestre na doktora i embriologa :( heh....Eto tako, shta je tu je, idemo dalje! 😊 Hvala na podrshci!

• Laganini
    31. Svibanj 2019. 02:46

Zemske, da nesto pitam - 6. dpt i jos uvik iman povremene grceve, osjecan ka da su mi jajnici natekli. Zatvor vise nije tolko strasan, magnezij valjda pomaze pa se stvari pokrecu. I donji dio ledja me ubija u isto vrime kad nastupe grcevi (ko neki menga grcevi, bize sacuvaj).
    Mislim da mi je to definitivno povezano s Brevacinom.
    Jucer bio 5-ti dan nakon sta san ga prvi put dobila odmah nakon transfera i nestali grcevi, sve se unormalilo. I eto polovicom tog istog dana san morala primit jos jednu injekciju po nalogu doktora - i eto ih opet... sad ponovo muku mucim s tim grcevima.
    Ono sta san tila pitat - skontala sam da me najvise krene bolit ako provedem neko vrime lezeci na boku. Jedini nacin da ih kolko tolko smirim je ako lezim na ledjima sa privucenim nogama. Boze sacuvaj..ne migu normalno ni spavat po noci, kako da soavam s tako podignutim nogama, izmucim se ko kreten.. jel se jos nekom to dogadjalo? 🤷🏻‍♀️😫

Grizli
    31. Svibanj 2019. 08:36

Laganini mene su bolili jajnici ko da sam na stimulaciji ovaj put i to je krenulo vec negdje 3-4 dana nakon FET-a. Ja nisam primila booster tako da pretopstavljam da mi je taj osjecaj bio zbog hcg koji je krenuo nakon implantacije. Pa moguce da ti je od tih injekcija, a moguce i da se mrva implantirala. Drzim fige da je od toga drugoga. Ja sam spavala najvise na lijevom boku i na ledjima s time da je meni bilo ok i kad bi imala ispruzene noge. 

Vaki
    31. Svibanj 2019. 09:13

Laganini - ja isto imam ta bockanja \ grčiće. Nekad su intenzivniji, a nekad skroz blagi. Jučer me opet zezala lijeva noga pa sam je isto kao i ti presavila i onda je bilo o. k. 
    Mene pak muči to što nemam baš jako bolne grudi. Bradavice su osjetljivije, ali ni upola kao u 9. mjesecu kad sam imala biokemijsku. Onda ih nisam mogla ni dirnuti... Tko zna što će se iz ovoga izroditi...
    Ne znam kako je vama, ali mene taj progesteron ubija. Uvijek se od njega napušem kao balon pa ne znam više što bih obukla da ga sakrijem. 😋

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Meto
    31. Svibanj 2019. 10:01

Ja sam jutros radila test, 6dpt i negativan. Grudi su se ispuhale i trbuh takodjer, ali osjetim zatezanje. Do jucer nista nisam mogla obuci a gle sad. . Bas sam ljuta i tuzna. Da su se mrvice primile, vec bi se nesto vidjelo na testu? Tebi se Grizli vec 5i dan nazirals crtica zar ne?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    31. Svibanj 2019. 10:01

Ja sam jutros radila test, 6dpt i negativan. Grudi su se ispuhale i trbuh takodjer, ali osjetim zatezanje. Do jucer nista nisam mogla obuci a gle sad. . Bas sam ljuta i tuzna. Da su se mrvice primile, vec bi se nesto vidjelo na testu? Tebi se Grizli vec 5i dan nazirals crtica zar ne?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 10:42

Vaki

Laganini - ja isto imam ta bockanja \ grčiće. Nekad su intenzivniji, a nekad skroz blagi. Jučer me opet zezala lijeva noga pa sam je isto kao i ti presavila i onda je bilo o. k.
    Mene pak muči to što nemam baš jako bolne grudi. Bradavice su osjetljivije, ali ni upola kao u 9. mjesecu kad sam imala biokemijsku. Onda ih nisam mogla ni dirnuti… Tko zna što će se iz ovoga izroditi…
    Ne znam kako je vama, ali mene taj progesteron ubija. Uvijek se od njega napušem kao balon pa ne znam više što bih obukla da ga sakrijem. 😋

Zar nije kod vas beta super?? Čemu onda crne misli??? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Simba 1989
    31. Svibanj 2019. 10:42

Meto

Riječ je o blasticama? 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    31. Svibanj 2019. 10:44

Vaki nemoj se opterecivat grudima. Meni su bile ispuhane i nikakve do dana izostanka meng3. Onda su se napuhale tj dosle kao teze, punije na dodir vise kao da su od zele bombona je reko mm. 😂 Bol tek blaga kad stisnem grudi ili taknem bradavice, al nije intenzivna. Meni u trudnoci kad sam imala spontani krenula sam povracat 6 dan nakon ovulacije i bolne grudi da spavat nisam mogla i imala spontani u 7tt. Tako da nemoj se zamarat tim simptomima od prije.
    Meto da ja sam imala 5dnt sa nekim 10 urinom u danu sjeninu sjenu. Al ne mora ti to jos nis znaciti. Ovisi o tomw koliko tekucine si pila, kad se implantacija dogodila, koliko se hcg uopce opusta u mokracu i kojom brzinom. Pauziraj 2 dana pa ppkusaj opet. Po meni je nekako relevantno ocekivati da jos nije postupak otpisan sve dok ne vidim minus 16 dana od ovulacije, bar sam se ja po tome svaki put vodila. 

Vaki
    31. Svibanj 2019. 12:30

Simba

Vaki

Mene pak muči to što nemam baš jako bolne grudi. Bradavice su osjetljivije, ali ni upola kao u 9. mjesecu kad sam imala biokemijsku. Onda ih nisam mogla ni dirnuti… Tko zna što će se iz ovoga izroditi…
    Zar nije kod vas beta super?? Čemu onda crne misli???

Na koga misliš? Ja sam još daleko od bete... 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.