Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simba 1989
    30. Svibanj 2019. 12:46

Strašno mi je žao, mene je također bilo toga strah.. 😫😪

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    30. Svibanj 2019. 15:09

Tako je i na VV. Nemaš pojma imaš li uopće što za transfer, a moraš doći i onda čekaš sat vremena da te pozovu u laboratorij. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    30. Svibanj 2019. 15:39

Mi smo bili u petrovoj i rekli nazvati za 2 dana, tada ih je bilo 5 pa čekamo 5.dan blastice,opet nazvati za 2 dana da kažu točan termin dolaska, bzvz pitala jel sve u redu sa mrvicama  da nebi bilo da dodjem a nema ništa.. Rekli su da se to nezna do dana transfera.. Došla sam prva i sve smo bili u sobi spremne i sve zvali mene nikako.. Imala sam strašan osjećaj da me nikako ne zovu jer kako će mi reći.. Hvala dragom Bogu pa su ostale dvije mrvice.. Ali razumijem taj strah i nemoć.. Svašta moramo proći i pretrpiti 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Grizli
    30. Svibanj 2019. 16:53

Ana41 pa bas mi je zao da je tako ispalo nesu rekli neki razlog ili u kojoj fazi su stale s razvojem. Nazalost i nama u Ri je tako zapravo nakon punkcije mi ne mozemo ni telefonom dobiti info dal se oplodilo ni nista. Nego nakon 3 dana dodjes na trasfer cekas red ko majmu da ti kažu nema nista za transfer ili ima puno dtanica pa ceno cekat 5 dan dodjite za 2 dana. I ajde opet vozi se doma 120km kao da mi je preko ceste doputovat tamo. 
    I cure ne brinite nece ispast nakon trasfera zato je vazbo d aje endometrij zadebljan je su tada sve 3 strane maternice priljubljene jedna uz drugu i embrij je moze ispast nikako van. 

Vaki
    30. Svibanj 2019. 17:19

Ja sam izdržala 15 min i bris u WC. Rekli su da je transfer u 11h pa su ga onda odgodili do 13.30h i onda nije imalo šanse da izdržim duže. 😂

🤞❤️🙏

Vaki
    30. Svibanj 2019. 17:20

Moraš priznati da je mjehur opasno blizu endometrija pa nam zato svakakve misli lete glavom. 

🤞❤️🙏

Simba 1989
    30. Svibanj 2019. 17:21

Danas je 3.dan nakon transfera blastica i tako sam ufff... Voljela bih da znam što se događa u trbuscicu.. Jesu dobro, u kojoj su fazi.. Nije isto čitati i vidjeti 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• korina1985
    30. Svibanj 2019. 18:37

Danas sam ponavljala betu i sada smo na 600, 14 dana je proslo od transfera. Iduci korak, prvi uzv :)
    Ne znam jesmo li mi mpo mame posebna kategorija strahova, strahujes hoce li uspjeti stimulacija pa hoce li se oploditi pa hoce li se "uhvatiti". I sada kada je to sve uspjelo, sad sam luđa nego ikada od strahova.

mimimimi
    30. Svibanj 2019. 19:08

Ana41

Kakva sramota! Zovu me da dodjem 'na transfer' bez informacije da se jajna nije oplodila!!! Da bi mi doktor rekao da nishta nije uspelo. Uh..ala sam besna….! :/
    Izvinite shto komentarisah ovde …. :) …..

Pa zar su toliko pošizili, kako si mogu to dopustiti i tako nekog obradovati jer ni  malo lako nije kroz šta prolazimo i onda se oni tako ponašaju pa stavrno strašno..😤😤
    Ančiii uz tebe smo i drži se ❤❤

Vaki
    30. Svibanj 2019. 19:27

Korina - sve ide svojim tokom, ne brini toliko. Čestitam! 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.