I da vidim da spominjete bazalnu. Meni je 3dnt temp bila 37.1, 4dnt 36.9, a 5dnt 37.2 i onda se digla n 37.3 i sad stalno imam tako. Mjerim ispod pazuha 10 min jer mi se ne da u ustima drzat toplomjer fuj mi je osjecaj, a vaginalno ne zelim jer me strah da kakve bakterije sad jos si ne uvalim.
Čestitam svima na plusićima, pratim vas i dalje, samo ne pišem, ali uz vas sam svim srcem 😊 Uvijek se sjetim mog prvog plusića i uzbuđena sam zbog vaših kao da je moj 😊Kako su moje trudnice, Petra, Ana, Mimimimi?
Žao mi je što se Bubamarica ne javlja, da čujemo kako su ona i njene dvije mrvice 😊Čekamo betu, Grizli ❤️Lala draga, dobro sam !
Mucnina nema,bol u cickama se smanjila
Jedino sta me hvata nagla glad i pocnem se tresti
To je sve..
Sutra je drugi ultrazvuk,jedva cekam …😊😊
Ti kako si mi?
Sretno svima,pratim vas i dalje🤗🤗
Super, to je odlično kad nemaš mučnine, odmah je sve ljepše 😀 Ja sama dobro generalno, mada imam nekad mučnine, smanjile su se, ali i dalje su tu. A sve ostalo je dobro, nekad neki blag bol, ništa posebno. I umorna sam stalno, spava mi se 😁 Sretno sutra, javi šta je bilo 😊
Grizli Divna beta, čestitam još jednom, neka ti je sa srećom ❤️ Moram te pohvaliti, tako si ažurna na svim temama, uvijek imaš savjet i sve rado objasniš😊
Čestitam svima na plusićima, pratim vas i dalje, samo ne pišem, ali uz vas sam svim srcem 😊 Uvijek se sjetim mog prvog plusića i uzbuđena sam zbog vaših kao da je moj 😊Kako su moje trudnice, Petra, Ana, Mimimimi?
Žao mi je što se Bubamarica ne javlja, da čujemo kako su ona i njene dvije mrvice 😊Čekamo betu, Grizli ❤️
Ejjj ženo pa ti živa i ja sam 😂
Pratim pratim a nema vas ali imamo srećom nove plusiće, toliko divno i sreće na jednom mjestu 😍😍❤❤
Ejjj pa kako da opišem🤔 kao i da nisam trudna u smislu siptoma bez neke muke i povraćanja prolazim...Ponekad mi mučnina naleti, i nak probadanje stomaka kao pred pms, hmm bradavice baš osjetljive a i grudi ono sve u jednom na osnovu drugih trudnica ja niš, sve je to blago ma mrvica😃
2 ultrazvuk sad 4.06 imam pa idemo da vidimo jaooooo jedva čekam 🥰🥰🥰🥰Zbilja šta nam je sa Bubamaricom?🤔🤔Inače kako mi ti i mrvica ?😘❤❤
Dobro jutro devojke 😊
Odoh na transfer u 12:30 danas!
Aspiracija bila u ponedeljak iz spontanog i dobih 2 jajne! Ispade super :) Josh da bude bejbi ovaj put i woohoo \o/
Pitanjce: pishkenje ooodma posle transfera je ok? :) Malo glupo pitanje...
Ana41 ja sam uvijek cekala za piskenje. Nakon transfera bi lezala tamo po uputi 1h i onda isla piskit. Iako znam da nema nikakve veze kad se piski meni je tako bilo vise usput jer mi se nije dalo ici u wc na kraj hodnika pa se vratiti u sobu lezat. Sretno i da bude uspjesno.
Ana41 ja sam uvijek cekala za piskenje. Nakon transfera bi lezala tamo po uputi 1h i onda isla piskit. Iako znam da nema nikakve veze kad se piski meni je tako bilo vise usput jer mi se nije dalo ici u wc na kraj hodnika pa se vratiti u sobu lezat. Sretno i da bude uspjesno.
Hvala! Iskulirat cu i ja ako uspem :)
Ana41 ja sam uvijek cekala za piskenje. Nakon transfera bi lezala tamo po uputi 1h i onda isla piskit. Iako znam da nema nikakve veze kad se piski meni je tako bilo vise usput jer mi se nije dalo ici u wc na kraj hodnika pa se vratiti u sobu lezat. Sretno i da bude uspjesno.Hvala! Iskulirat cu i ja ako uspem :)
Meni je rečeno da nakon pola sata mogu piškiti i neće ispasti, to mi bio strah.. Objašnjeno je ovako kao kada namažes dvije snite kruha pekmezom i spojiš, neće pekmez ispasti, jel tako?? 🤭 Meni je 3.dan nakon transfera i nemam neke simptome, tu i tamo ko mini grc, a ja se pripremila posto su blastice da budem padala s nogu od bolova, hahhahaha.. Kako god samo neka se prime..jel netko možda zna po danima što se tamo u nutra događa? 😍
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji