Korina - nema više čitanja, sad si trudna i ništa te ne treba brinuti.
Simba - onda možeš bezbrižno piškiti po testovima od 7.dt. Ja sam znala fotkati ekran s embrijima…
Proljetnice - mnogi posvoje djecu, a ona će svoje dijete nositi ispod srca.Kako misliš fotkati ekran sa embrijima? 🤭Kad ti vrate embrije onda ti pokažu na ekranu računala gdje su ih smjestili. Onda te ostave da malo odležiš na stolu, za to vrijeme bih izvadila mobitel i fotkala. ❤️
Meni su pokazali na monitoru ali toliko me emocije udarile da kada su mi rekli ovaj oblacak su vaša djeca, danas idete skupa doma da sam u plač krenula.. U najmanju ruku kao da sam čula otkucaj srca hahahahhaha, pa su mi brisali suze🤭🤭🤭
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jesam luda, na monitor sam mislila, a ne računalo... 🤣
Ti si još gora. Ja fotkam, ti plačeš...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
I izvinite sto ne cestitah svima ,na betama ,na plusicima ,totalno sam jos uvek van sebe :)😂❤️
Bebana
BEBANA čestitam!! To je to! Crta je sve tamnija
GRIZLI, jel ti danas nisi trebala vadit betu?
BEBANA čestitam 💞💞💞💞
Jesi imala još neke simptome osim bolnih cika?? Mene bole od pola stimulacije, hhahhaha pa nisam baš po pitanju toga mjerodavna danas mi drugi dan nakon transfera dvije blastice i žarko i svim srcem i dušom želim da se primi bar jedna, a da su dvije bi umrla od sreće
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
BEBANA čestitam 💞💞💞💞
Jesi imala još neke simptome osim bolnih cika?? Mene bole od pola stimulacije, hhahhaha pa nisam baš po pitanju toga mjerodavna danas mi drugi dan nakon transfera dvije blastice i žarko i svim srcem i dušom želim da se primi bar jedna, a da su dvije bi umrla od sreće
EJ ovako je sve islo..Cice su sve vreme bolne ali peti dan od transfera postaju jezivo bolne,toliko da ih pridrzavam kad skidam brushalter.Treci dan od transfera bockanje kao iglicama ,mislila sam to je to..posle toga do petog dana nista..Petog dana krece bol stomaka kao pred vesticu..I traje dan danas..Aboli tako da mislim evo to je to ,jer me nikad nije stomsk boleo tako svaki dan a da ne dobijem..Obicno me tako tim intenzitetom boli noc pred samu menstruaciju.Dva dana me je bolela glava takodje..Mada sam ja bas klona glavoboljama..Ne znam sad da lice vam ovo biti smesno meni jeste bilo ..Drugarica mi je rekla da dole usniice budu ljubicaste..Te sam terala muza da slika i gledala jesu li a one tamno ljubistaste samo tako..Ja ga pitam jesu li inace takve kaze ne znam..Jaooo majko pa da zovem komsiju da ga pitam :D :D
I tako...to je to ugavnom..I da stomak je bas bas naduven..Isamo bih jela,mada sto se tice jela,ja bih i ranije uvek samo jela :D
Bebana
I da ,tepmeraturica koja se javlja tokom dana,danas vec pri budjenju 37,3
Bebana
Inace ovo je mojadruga vantelesna...Ja sam nekako mislila da se meni ovo nikad nece destiti...Posle transfera sam istog trenutka ali bukvalno istog ustala i otisla u soping...Nisam lezala ni 15 minuta..Itako svaki dan..PIjem dve litre narandze ,jedem voce i povrce i setam,setam,setam..Prvi put sam bas mirovala i nije bilo nista
Bebana
Sortiraj odgovore
Najstariji