Sve razumem ..Moj muz katastrofa nalaz..Operacija varikocele,pa nalaz jos gori..Na kraju smo sve popravili…Pokretnost od 0 do 25 posto ! Ostalo u normali nekoj..Moj AMH 1,6 …aLI DOSLOVNO SMO PILI PO DVE SAKE LEKOVA DNEVNO…Sve se da popraviti …Koje su tebi emrione sad ubacili ,podseti me..
Dvije blastice jedna odlična druga vrlo dobra.. Nika i Sven 🤗
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Curek evo da i vama javim. Moja beta je 10580. 21dnt blastice. Ne mogu opisati kako sam happy iako sam na sto muka danas od mučnina.
Vauuuuu uuuuu bravo čestitam.. Koji je osjećaj?? I simptome na sunce hahahhaa prvih 5dana me zanima 😁
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jooojjj ❤️❤️❤️❤️❤️ Cim ste vi dosli do odlixnoh blastica to je to ❤️❤️❤️ Bice sigurna sam ❤️❤️
Bebana
Jooojjj ❤️❤️❤️❤️❤️ Cim ste vi dosli do odlixnoh blastica to je to ❤️❤️❤️ Bice sigurna sam ❤️❤️
Ovo nam je do sada najveći pomak i zaista sam sada spremnija nego ikada.. I sve se stvari lijepo posložila od kuće, posla.. I sada bi male bebice došle ko šećer
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Curek evo da i vama javim. Moja beta je 10580. 21dnt blastice. Ne mogu opisati kako sam happy iako sam na sto muka danas od mučnina.
Ulala koja betaaaa !!!Bravoooi cestitam🤗🤗
Čestitam svima na plusićima, pratim vas i dalje, samo ne pišem, ali uz vas sam svim srcem 😊 Uvijek se sjetim mog prvog plusića i uzbuđena sam zbog vaših kao da je moj 😊Kako su moje trudnice, Petra, Ana, Mimimimi?
Žao mi je što se Bubamarica ne javlja, da čujemo kako su ona i njene dvije mrvice 😊Čekamo betu, Grizli ❤️
Lala draga, dobro sam !
Mucnina nema,bol u cickama se smanjila
Jedino sta me hvata nagla glad i pocnem se tresti
To je sve..
Sutra je drugi ultrazvuk,jedva cekam ...😊😊
Ti kako si mi?
Sretno svima,pratim vas i dalje🤗🤗
Ajme ajme ajmeeee beturina ko kuća! 🤗
Bravo Grizli i cestitam opet 😊
Jel budes ponavljala betu? 😁
Inace ovo je mojadruga vantelesna…Ja sam nekako mislila da se meni ovo nikad nece destiti…Posle transfera sam istog trenutka ali bukvalno istog ustala i otisla u soping…Nisam lezala ni 15 minuta..Itako svaki dan..PIjem dve litre narandze ,jedem voce i povrce i setam,setam,setam..Prvi put sam bas mirovala i nije bilo nista
Sve nam je isto, i meni je ovo druga i simptomi su mi bili isti kao tvoji :) I ovaj put sam, za razliku od onog prvog i neuspjesnog kad sam danima glumila mrtvaca, puno setala, setala bi sa psom kilometre. Polako, ali sam se puno kretala.
Grizli, super beta :))))
I da ,tepmeraturica koja se javlja tokom dana,danas vec pri budjenju 37,3
Temperaturu vaginalno mjeris ili?? Svaki dan u isto vrijeme kao bazalnu ili???
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Hvala cure!
Simba prvi simptom mi je bio zatezanje u trbuhu kao da su mi misici kraci na trbuhu kad bi se istegla. Ja sam od dana nakon feta pa 4 dana bila bas u akciji na simpoziju i nekim prezentacijama dolazilo doma krepana pa sam mislila da je od toga. I jos sta mi je bilo neobicno je da sam imala tople noge a inace su uvijek hladne. Ostalo sve kao pms malo napuhane grudi, ne previse bolne, malo grcevi, pikanje u jajnicima recimo kao da sam na stimulaciji mi je bila situacija u trbuhu i tako sve do prije par dana kad mi se napuhao trbuh oko pupka pa je nestao ttaj pritisak i osjecaj ko da su oteceni jajnici.
Provincijalka mislim da necu ponavljat. Cekam da mi iz rijeke jave sto dalje al kolimo znam iduce mi je uzv kod njih uskoro.
Sortiraj odgovore
Najstariji