Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    29. Svibanj 2019. 13:43

Čestitam svima na plusićima, pratim vas i dalje, samo ne pišem, ali uz vas sam svim srcem 😊 Uvijek se sjetim mog prvog plusića i uzbuđena sam zbog vaših kao da je moj 😊Kako su moje trudnice, Petra, Ana, Mimimimi? 
    Žao mi je što se Bubamarica ne javlja, da čujemo kako su ona i njene dvije mrvice 😊 Čekamo betu, Grizli ❤️

Simba 1989
    29. Svibanj 2019. 13:43

Hahahahahhaa jesi me nasmijala.. Hahahahahhaa tako bi i moj rekao.. Ja sam nakon transfera mirovala i jucer prvi dan nakon.. Danas je drugi dan i hodam po kući ko luda jer vani ružno, kisa, vjetar.. Cice me sve jače bole ali pretpostavljam kako je veća doza utrogestana pa zato.. Danas osjetim kao iglice ali mislim da bi to bili jajnici i prepone.. I ono 2puta kao grc mali.. I ja želim ➕ 😍😍😍😍

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Bebana
    29. Svibanj 2019. 13:54

Simba

Hahahahahhaa jesi me nasmijala.. Hahahahahhaa tako bi i moj rekao.. Ja sam nakon transfera mirovala i jucer prvi dan nakon.. Danas je drugi dan i hodam po kući ko luda jer vani ružno, kisa, vjetar.. Cice me sve jače bole ali pretpostavljam kako je veća doza utrogestana pa zato.. Danas osjetim kao iglice ali mislim da bi to bili jajnici i prepone.. I ono 2puta kao grc mali.. I ja želim ➕ 😍😍😍😍

Ej tako je i meni bilo treci dan,bukvalno neosetno nesto,kao peckanje ili tako nesto ,ne mogu da objasnim...Aja sam sebi rekla to je to mrvice se namestaju...Aamo setaj veruj mi,mnogo je vazno za prokrvljenost materice...Znas li ja to tako nisam htela ali me je moj novi doktor naterao..Kad mi je ubacio i kaze mozes sad ustati ,bukvalno sekund posle..A ja kazem necu !!On me zbunjeno pogleda a moj muz prevrce ocima hahahhahaha...Mada izgelda da je bio upravu...Joj i ja ti zelim i bice sigurno..A saamo veruj...Moli se,mazi tibu i neka muzic stalno ljubi...Ja se od prvog dana salim...:Ejjj moze li sladoled,trazi Maksim..Ej moze meki kolac ,trazi Danica :D To su inace godinama unazad smisljena imene za moje bebe heheh

Bebana

Vaki
    29. Svibanj 2019. 14:05

Bebana - prekrasne su ti crtice! 😍
    Mene danas i žgaravica napala. 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    29. Svibanj 2019. 14:05

Muž je u velikom strahu.. Inače kako je saznao za svoju dijagnozu, koma.. Prvi icsi ne uspješan, prirodni prvi pa lažna j.s. Drugi icsi 2 trodnevni vraćena beta se nepravilno povećavala i tako patnja tjednima.. 9tt kiretaza.. Mužev svaki nalaz sve lošiji uza sve doktore, tablete, vitamine, trave i čuda.. Samim čudom smo mrvicu popravili da ne mora na tese.. Njemu sve jako teško pada ali vidim da se potajno sada nada.. Mazim busu i pričam im, pa me zanima kako im je u nutra, što se događa danas tamo i takoo

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Bebana
    29. Svibanj 2019. 14:09

Sve razumem ..Moj muz katastrofa nalaz..Operacija varikocele,pa nalaz jos gori..Na kraju smo sve popravili...Pokretnost od 0 do 25 posto ! Ostalo u normali nekoj..Moj AMH 1,6 ...aLI DOSLOVNO SMO PILI PO DVE SAKE LEKOVA DNEVNO...Sve se da popraviti ...Koje su tebi emrione sad ubacili ,podseti me..

Bebana

• Bebana
    29. Svibanj 2019. 14:10

Vaki

Bebana - prekrasne su ti crtice! 😍
    Mene danas i žgaravica napala. 😂

Vakiiiii neka je,zelim ti je svaki dan heheheheh,mogla bi po koji put i da povratis nije frka ;d

Bebana

Grizli
    29. Svibanj 2019. 14:12

Curek evo da i vama javim. Moja beta je 10580. 21dnt blastice. Ne mogu opisati kako sam happy iako sam na sto muka danas od mučnina. 

Vaki
    29. Svibanj 2019. 14:14

Bravo, neka je i tebe krenulo! 😍❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Bebana
    29. Svibanj 2019. 14:14

Grizli

Curek evo da i vama javim. Moja beta je 10580. 21dnt blastice. Ne mogu opisati kako sam happy iako sam na sto muka danas od mučnina.

LELEEEEE topppppppp...Kkakva krasna Beturinaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!WOWWWWWW !!!! Cestitam od srcaaaaa 

Bebana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.