Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Svibanj 2019. 20:20

Simba sretno i da uspije postupak! Ja sam vec 5ndt blastice ugledala sjeninu sjenu tako da od 7dnt vec bi se moglo stogod nadzirat. Nadam se i da hoce.
    Korina nemoj se stresirati sad tim citanjima. Uzivaj, opusti se!
    Proljetnica mislim da nije u redu necije postupke nazivati cudnima. Provincijalka je odabrala ono sto je najbolje za nju i onda je majka i mama tom djetetu bez obzira sto su 23 gena od neke trece osobe. To dijete ima 23 gena osobe koju ona voli i zove muzem prema tome nema osude nikoga i za nista. Cjenim i tvoje misljenje i pretpostavljam da ti to ne bi napravila, pa opet te nitko ne osudjuje, a ona je odabrala najbolju opciju za sebe. 

28. Svibanj 2019. 20:49

proljetnica

Pa zasto onda ne posvojiti dijete? Koja je razlika? Samo zato jer zelis osjetiti kako je biti trudna? Nositi dijete koje je plod jajne stanice neke tamo žene i tvog muža, za moje pojmove u najmanju ruku čudno…

Oprosti.. No znas li mozda koja je procedura za prisvajanje djeteta u Hrvatskoj??
    Oprosti ako cu ja zvucati grubo no ocito ne znas.. 
    Kada mi netko kaze zasto se mucis s Mpo piscojite... Moj Bozeeee 
    Da je to bar tako ja bih sutra posvojila jedno najmanje imali ili ne ikada svoje biološko dijete

28. Svibanj 2019. 21:23

marijaiva

proljetnica

Pa zasto onda ne posvojiti dijete? Koja je razlika? Samo zato jer zelis osjetiti kako je biti trudna? Nositi dijete koje je plod jajne stanice neke tamo žene i tvog muža, za moje pojmove u najmanju ruku čudno…
    Oprosti.. No znas li mozda koja je procedura za prisvajanje djeteta u Hrvatskoj??
    Oprosti ako cu ja zvucati grubo no ocito ne znas..
    Kada mi netko kaze zasto se mucis s Mpo piscojite… Moj Bozeeee
    Da je to bar tako ja bih sutra posvojila jedno najmanje imali ili ne ikada svoje biološko dijete

Eto cisto informativno lani je samo JEDNO dijete posvojeno u citavoj Hrvatskoj koja je puna djecice po domovima.. Nedavno je bivsa  pjevacica grupe mislim Feminem dala intervju kako je posvojiti dijete u Hrvatskoj nemoguca misli ja i posvojili su malu crnkinju, kao i moja sogorica..
    Da.. Lakse je posvojiti dijete van Hrvatske nego u njoj samo za to treba imati puno vremena i novaca.. 
    Inace ovdje su cekali 5 godina nitko im se ni javio na za molbe nije.. Dakle prvo moras predati zahtjev u centar za socijalnu skrb.. Pa cekas da se udostoje javiti.. Dodju ti u kucu isprepadaju ispregledaju kvadraturu kuce ispituju susjede roditelje o vasem braku... Ispituju kolika su vam primanja imate li sobu da dijete koje mozda necete ni dobiti... Moras donijeti papire od lijecnika da ste zdravi niste kaznjavani.. Dolaze vam u kucu u inspekciju...mora se ici u skolicu za posvajatelje i tek nakon zavrswtka iste ulazite u moguci registar posvajatelja.. E onda pocnete pisati za molbe i zvati centre da pitate jesu li vas zaboravili.. Nekad se javi netko ljubazan pa kaze da nisu no NEMA za sada djece a nekad se javi netko manje ljubazan i kaze da ne budete dosadni.. Onda tako cekate godinu dvije tri pet... Eto ukratko.... A u Africi su posvojili u roku 8mjeseci i to bebu od 10 mj što je  u Hrvatskoj ravno dobitku na lotu.. 

Simba 1989
    29. Svibanj 2019. 08:01

Mi smo željeli posvojiti dijete.. Znači čekanje minimalno 5god,prolazis torture i traže nemoguće uvjete, istraživanja cijele obitelji od bolesti, financija.. I rečeno je da ne možemo mi birati dijete nego oni ako imaju dijete jedno odlučuju kome ide.. Dosta toga znam pa stvarno je u hrvatskoj nemoguce

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

29. Svibanj 2019. 08:23

Simba

Mi smo željeli posvojiti dijete.. Znači čekanje minimalno 5god,prolazis torture i traže nemoguće uvjete, istraživanja cijele obitelji od bolesti, financija.. I rečeno je da ne možemo mi birati dijete nego oni ako imaju dijete jedno odlučuju kome ide.. Dosta toga znam pa stvarno je u hrvatskoj nemoguce

Sve znam.. Zato me bas pogodi ono pitanje : a zasto ne posvojite🙄
    Mislim niti je svatko za to i to je sasvim normalno nismo svi isti, a i onaj tko zeli nazalost ne moze... 

Simba 1989
    29. Svibanj 2019. 08:42

Vaki

Korina - nema više čitanja, sad si trudna i ništa te ne treba brinuti.
    Simba - onda možeš bezbrižno piškiti po testovima od 7.dt. Ja sam znala fotkati ekran s embrijima…
    Proljetnice - mnogi posvoje djecu, a ona će svoje dijete nositi ispod srca.

Kako misliš fotkati ekran sa embrijima? 🤭 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

provincijalka
    29. Svibanj 2019. 08:47

proljetnica

Provincijalka kod tebe je donirana JS? Nemaš problema s tim znajući da dijete nema nijedan tvoj gen? Oprosti ako zvuci grubo ali me stvarno zanima

Proljetnica, vjerovat ću da nisi imala lošu namjeru, ali ipak bih se suzdržala od komentara.
    Samo ću ti kratko odgovoriti da nemam ni najmanji problem s tim.

• Ana41
    29. Svibanj 2019. 09:07

Provincijalka znachi uradila bi isto shto si i ti 😊 Tudja jajna tudja, ajde boga ti... ALI, to je bebac tvog partnera, njegovi geni, fenomenalno <3 \o/
    Srecno i da uzivate oboje u roditeljstvu! 😊

• petra31
    29. Svibanj 2019. 10:47

Proljetnice gledaj svoja posla i ne postavljaj bezvezna pitanja koja te se ne ticu!!!

Vaki
    29. Svibanj 2019. 10:57

Simba

Vaki

Korina - nema više čitanja, sad si trudna i ništa te ne treba brinuti.
    Simba - onda možeš bezbrižno piškiti po testovima od 7.dt. Ja sam znala fotkati ekran s embrijima…
    Proljetnice - mnogi posvoje djecu, a ona će svoje dijete nositi ispod srca.
    Kako misliš fotkati ekran sa embrijima? 🤭

Kad ti vrate embrije onda ti pokažu na ekranu računala gdje su ih smjestili. Onda te ostave da malo odležiš na stolu, za to vrijeme bih izvadila mobitel i fotkala. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.