Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    28. Svibanj 2019. 16:41

Korina sretno! Cestitam!
    Vaki njusim dobre simptome... Al zao mi je da se patis al navikni se iducih 9 mj 😁

Vaki
    28. Svibanj 2019. 17:49

Voljela bih se patiti na taj način. Čekam već 3 godine da mi bude muka... 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Simba 1989
    28. Svibanj 2019. 18:06

Cureeee ovdje sam nova🤗. Jučer bio transfer blastica, točno dvije mi vraćene jedna odlična druga vrlo dobra.. Iskustva sa blasticama?? Nikada nismo došli do 5.dana pa neznam

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    28. Svibanj 2019. 18:08

Simba - odlično. Bolje od toga ne može biti. Planiraš čekati betu ili ćeš raditi test nakon nekog vremena? 

🤞❤️🙏

Simba 1989
    28. Svibanj 2019. 18:17

Vaki

Simba - odlično. Bolje od toga ne može biti. Planiraš čekati betu ili ćeš raditi test nakon nekog vremena?

Evo danas je 1.dan nakon transfera i naravno da počinjem osluskivati tijelo.. Samo ovaj puta od 8.dana stimulacije me cice rasturaju i neznam po čemu bi mogla nešto naslutiti.. Pa kao za sada ne mislim test radit, ali realno pokleknut ću.. Neznam kada je optimalno za test?? 

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    28. Svibanj 2019. 19:09

Simba - ako nisi primila potporu HCG-a, u obliku pikice, nakon transfera onda možeš već 7.dt. 😁

🤞❤️🙏

• korina1985
    28. Svibanj 2019. 19:12

Vaki i Grizli  hvala :)
    Sad opet 2 dana neke nove strepnje, hoće li se uduplati... Kad malo pocnem citat, ispada da je biokemijska trudnoca cesca od trudnoce,  najbolje ne citat nista.

• korina1985
    28. Svibanj 2019. 19:13

proljetnica

Provincijalka kod tebe je donirana JS? Nemaš problema s tim znajući da dijete nema nijedan tvoj gen? Oprosti ako zvuci grubo ali me stvarno zanima

Pa da zena ima problem s tim, sigurno ne bi uzela doniranu stanicu, zar ne?

Simba 1989
    28. Svibanj 2019. 19:16

Vaki

Simba - ako nisi primila potporu HCG-a, u obliku pikice, nakon transfera onda možeš već 7.dt. 😁

Ne, trošim samo utrogestan 3*2,folacin i andol 100 za bolju cirkulaciju/prokrvljenost.. Bilo bi to nešto najljepše moguće na svijetu.. Prilikom transfera sam se raspekmezila kada sam vidjela taj oblaci.. Hormoni me lupaju 🤭🤭🤭🤭

3.postupak beta 0
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Vaki
    28. Svibanj 2019. 19:51

Korina - nema više čitanja, sad si trudna i ništa te ne treba brinuti.
    Simba - onda možeš bezbrižno piškiti po testovima od 7.dt. Ja sam znala fotkati ekran s embrijima...
    Proljetnice - mnogi posvoje djecu, a ona će svoje dijete nositi ispod srca. 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.