Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tačkica
    01. Svibanj 2019. 15:27

Marijamagda

Betahcg kroz injekciju Ovitrelle u mojoj klinici daju nakon transfera 5. i 10. dana kao podršku implantaciji.  Negde daju i injekciju pregnil koja ima istu ulogu.
    Ja sam pre embriotransfera imala i histeroskopiju gde se radio skrecing unutrašnjosti materice zbog cirkulacije i eventualno da se otkloni polip kog hvala Bogu nije bilo.
    Puno sam ulozila u ovaj postupak i finansija i sebe….Zbog toga i brinem.
    Estrofem sam i ja uzimala zbog endometrijuma do transfera i bio je ok 10 mm.
    Kod mene i danas simptomi bol kao pred ciklus ali nešto slabiji u odnosu na ujutru. Grudi još uvek ništa. I uznemironost samo takva ali se relaksiram uz igrice.
    Tačkice sreću ti želim? Kad beše tvoja beta?

Ne razmišljaj i ne sekiraj se. Nista nije bitno, pogotovo ne finansije! Jedina bitna stvar je da smo mi živi i zdravi!
    Na zalost Zadnji IVF nije prošao kako trebe, upala sam u tešku hiperatimulaciju, završila u bolnici gde su mi par dana izvlacili zivu glavu iz dzaka.... U stranoj državi, bez osiguranja bolnički račun je bio astronomski! Suprug i ja smo rasprodali sta smo imali, podigli kredite...platili račune. Sada smo se malo stisli, krpimo... Ali se ni na šta ne žalim! 
    Tako da veruj mi, sve se moze izdrzati ako si zdrav. 
    A ja i dalje ne odustajem od bebaca.. Svi mi kažu da nisam normalna! Čak ni moj suprug nije htio rizikovati ni sa ET-om! Nisam odustajala. 
    Ali mislim da se vrijedi boriti i dati sve!
    Ja neću raditi ni betu ni test. Otici cu na UZV. I nadati se najboljem ishodu! A nakon svega, nadam se da sam ga zaslužila kao sve ostale curke koje se bore! 😊 

• Marijamagda
    01. Svibanj 2019. 15:48

Svaka ti čast.  Narocito posle svega što si prošla.  Jeste da je sve individualno.  Čitala sam tvoje postove i divim ti se na strpljenju što se tiče čekanja uz. Ja bih u sebe ušla samo da vidim sta se desava.  ☺☺

• Tačkica
    01. Svibanj 2019. 15:57

Marijamagda

Svaka ti čast. Narocito posle svega što si prošla. Jeste da je sve individualno. Čitala sam tvoje postove i divim ti se na strpljenju što se tiče čekanja uz. Ja bih u sebe ušla samo da vidim sta se desava. ☺☺

Nakooooon bezbrooooj testova i vađenja bete ovaj put sam odustala od toga! Nadam se da će mi se posreciti 😁😊

• ruška
    01. Svibanj 2019. 20:12

petra31

Hvala curke 😍😍
    Ni sama jos ne vjerujem
    Lala da rekla si mi🤗🤗🤗
    Ali jednostavno ne vjerujes
    Sad polako kulirat do bete
    Napraviti vu jos koji test
    😘😘
    Sretno vam cure😘

Čestitam i sretno😘

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Luda83
    01. Svibanj 2019. 20:45

Je li netko vadio betu u kbc bez uputnice? Mislim da sam negdje naišla na podatak da se može doć i platit, ali ne znam jel stvarno tako i koliko košta? Znam da mogu u neku privatnu polikliniku ići, ali mislim da se spominjalo da je u kbc dosta jeftinije. Zbog posla ne stignem kod svog doktora po uputnicu i izvadit pa bih otišla direktno izvadit i platit.
    Danas mi je 12dnt, test je negativan, smeđarilo mi nešto 10. i 11.dan, danas praktički stalo. Nisam prestala s crinone pa pretpostavljam da to blokira da procurim, ali bih svakako htjela izvadit betu da provjerim za svaki slučaj. 

• petra31
    02. Svibanj 2019. 08:58

Drage moje
    Test je bio pozitivan 2 puta
    Ali imam jak osjecaj kao da cu svaki tren procuriti
    Malo me strah
    Jos sam citala o biokemijskim trudnocama
    Bas sam zabrinuta nemogu si pomoc😐

• Ana41
    02. Svibanj 2019. 09:27

petra31

Drage moje
    Malo me strah

Petra opusti se! To je normalan osecaj. Ja sam u prvoj trudnoci imala menzis chak 2 meseca, dobijala u dan 😊 i rodila zdravog i pravog dechaka. Ti si u samom finishu, dva pozitivna testa, samo se opusti i betu uradi kad bude trebalo! Uzmi radi neshto da ti skrene misli! 😊

• petra31
    02. Svibanj 2019. 10:18

Ana41

petra31

Drage moje
    Malo me strah
    Petra opusti se! To je normalan osecaj. Ja sam u prvoj trudnoci imala menzis chak 2 meseca, dobijala u dan 😊 i rodila zdravog i pravog dechaka. Ti si u samom finishu, dva pozitivna testa, samo se opusti i betu uradi kad bude trebalo! Uzmi radi neshto da ti skrene misli! 😊

Hvala tiii
    Moram se smirit malo
    😊😘😘

• petra31
    02. Svibanj 2019. 10:19

ruška

petra31

Hvala curke 😍😍
    Ni sama jos ne vjerujem
    Lala da rekla si mi🤗🤗🤗
    Ali jednostavno ne vjerujes
    Sad polako kulirat do bete
    Napraviti vu jos koji test
    😘😘
    Sretno vam cure😘
    Čestitam i sretno😘

Hvala ti😍😍😘

• petra31
    02. Svibanj 2019. 11:03

Nisam izdrzala jos jednom isla kupiti test
    Ovaj digitalni
    Znaci valjda jesam i sve je ok
    Radila bi i betu ali sam u manjem mjestu pa nema privatno
    Tako da cu cekati 10.05. vadim u Puli 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.