Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimimimi
    28. Travanj 2019. 01:00

Jaooo divno drage moje ja se sva topim 

• Tačkica
    28. Travanj 2019. 13:43

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

Cure, da li je neko od vas imao strašne bolove posle embriotransfera? Meni je danas osmi dan. Javili su se menstrualni bolovi s tim da me od juče lijevi jajnik bas boli i kao da me neko nožem reze dolje(u par navrata…) Bol je neizdrziva tih par sekundi.
    Draga ja sam imala bas takve bolove nisam se mogla dignuti iz kreveta,uz to jos i temperaturu
    Sad vise ne ,ali svako toliko zna stisnuti u lijevom jajniku
    Drzi se
    Petra, pošto sam nova ovdje i nisam ispratila sve postove, molim te obraduj me i reci da si radila betu i da je pozitivna!
    Nisam draga moja jos😁
    Vec sam luda sporo vrijeme prolazi
    19.04 je bio ET
    Sretno nam🤗

O draga moja, sretno nam svima.😊
    Meni je ET bio 18.04....trema me hvata. Da mi je samo prespavati, probuditi se na dan ultrazvuka.... 

• petra31
    28. Travanj 2019. 15:24

Tačkica

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

Cure, da li je neko od vas imao strašne bolove posle embriotransfera? Meni je danas osmi dan. Javili su se menstrualni bolovi s tim da me od juče lijevi jajnik bas boli i kao da me neko nožem reze dolje(u par navrata…) Bol je neizdrziva tih par sekundi.
    Draga ja sam imala bas takve bolove nisam se mogla dignuti iz kreveta,uz to jos i temperaturu
    Drzi se
    Petra, pošto sam nova ovdje i nisam ispratila sve postove, molim te obraduj me i reci da si radila betu i da je pozitivna!
    Nisam draga moja jos😁
    19.04 je bio ET
    Sretno nam🤗
    Meni je ET bio 18.04….trema me hvata. Da mi je samo prespavati, probuditi se na dan ultrazvuka….

Jesi radila test?
    Mislim da bi sad mogle??
    Beta mi je tek 10.05. 

• Tačkica
    28. Travanj 2019. 17:24

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

Drzi se
    Nisam draga moja jos😁
    19.04 je bio ET
    Sretno nam🤗
    Meni je ET bio 18.04….trema me hvata. Da mi je samo prespavati, probuditi se na dan ultrazvuka….
    Jesi radila test?
    Mislim da bi sad mogle??
    Beta mi je tek 10.05.

Nisam radila test. Necu ga ni raditi, kao ni betu...
    Tacno mi je puno tih par minuta čekanja.... A i setim se svih testova i razočarenja... 
    Tako da sam odlučila da cu odraditi UZV kada bude vrijeme 😁😊!
    Treća sreća.... Nadam se i vjerujem 😊

• Tačkica
    28. Travanj 2019. 17:27

Tačkica

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

petra31

Tačkica

Drzi se
    Nisam draga moja jos😁
    19.04 je bio ET
    Sretno nam🤗
    Jesi radila test?
    Mislim da bi sad mogle??
    Beta mi je tek 10.05.
    Nisam radila test. Necu ga ni raditi, kao ni betu…
    Tacno mi je puno tih par minuta čekanja…. A i setim se svih testova i razočarenja…
    Tako da sam odlučila da cu odraditi UZV kada bude vrijeme 😁😊!
    Treća sreća…. Nadam se i vjerujem 😊

Mislim da bi mogla sačekati još koji dan. Čisto da ga ne uradiš preuranjeno, da se ne rastuzis, nasekiras... A onda za par dana on pozitivan, a ti se vec istresirala... 

• Ana41
    29. Travanj 2019. 09:31

Dobro jutro,
    Et (embrion od 2.5 dana) radjen pre 3 dana, ubi me glavobolja 😊 Beta  se radi 10.05. \o/

Luda83
    29. Travanj 2019. 14:06

Bok, evo pridružujem se čekanju. Transfer je bio 19.04. (trodnevni). Osjećam kao da se nešto događa, ali znam da vrlo lako može sve bit u glavi :) Danas ujutro sam probala napravit test, ali onaj nikakvi s ebaya i bio je negativan što mi nije dalo baš nikakvu informaciju naravno. Računam sutra ili preksutra probat opet s pouzdanijim testom (uzela sam gravignost mini u ljekarni). Beta je tek 10.5... Simptomi su mi dosta slični standardnim pms, ali opet nekako mi isti simptomi traju već danima, što inače nije tako. Petra čini mi se da sam u tvojim postovima vidjela iste datume i za transfer i za betu :) imaš kakve simptome? 

• petra31
    29. Travanj 2019. 14:18

Luda83

Bok, evo pridružujem se čekanju. Transfer je bio 19.04. (trodnevni). Osjećam kao da se nešto događa, ali znam da vrlo lako može sve bit u glavi :) Danas ujutro sam probala napravit test, ali onaj nikakvi s ebaya i bio je negativan što mi nije dalo baš nikakvu informaciju naravno. Računam sutra ili preksutra probat opet s pouzdanijim testom (uzela sam gravignost mini u ljekarni). Beta je tek 10.5…Simptomi su mi dosta slični standardnim pms, ali opet nekako mi isti simptomi traju već danima, što inače nije tako.Petra čini mi se da sam u tvojim postovima vidjela iste datume i za transfer i za betu :) imaš kakve simptome?

Ej draga isto mi je transfer bio 19.04. dvodnevnog
    10.05. beta
    Ja sam bila nestrpljiva i prije 3-4 dana napravila test i naravno negativan
    Sutra mislim ponoviti
    Nemam nikakve simptome osim bolnih cicka
    Zelim ti srecu😍❤❤
    A za sebe mislim da nista od ovog puta
    Imate li smrzlica?
    Mi imamo jednog😊

Luda83
    29. Travanj 2019. 14:31

petra31

Luda83

Bok, evo pridružujem se čekanju. Transfer je bio 19.04. (trodnevni). Osjećam kao da se nešto događa, ali znam da vrlo lako može sve bit u glavi :) Danas ujutro sam probala napravit test, ali onaj nikakvi s ebaya i bio je negativan što mi nije dalo baš nikakvu informaciju naravno. Računam sutra ili preksutra probat opet s pouzdanijim testom (uzela sam gravignost mini u ljekarni). Beta je tek 10.5…Simptomi su mi dosta slični standardnim pms, ali opet nekako mi isti simptomi traju već danima, što inače nije tako.Petra čini mi se da sam u tvojim postovima vidjela iste datume i za transfer i za betu :) imaš kakve simptome?
    10.05. beta
    Sutra mislim ponoviti
    Zelim ti srecu😍❤❤
    Imate li smrzlica?
    Mi imamo jednog😊

Nemamo ne, u prirodnom smo ciklusu. Tek smo počeli s ivf. Prije sam uspješno prirodno zatrudnila 2 puta, ali loše je ispalo. Nakon što mi je odstranjen 1 jajovod više nisam uspjela zatrudnit i sad smo krenuli s ivf. Znam da nije neka šansa da uspije iz prve, ali eto nekom se mora i to dogodit pa ću dok se ne dokaže suprotno računat da sam to ja :D
    Koji je tebi put? 
    Jesi ti isto u Rijeci na humanoj ili još negdje šalju na betu tako kasno - 3 tjedna poslije transfera? 

• petra31
    29. Travanj 2019. 15:00

Luda83

petra31

Luda83

10.05. beta
    Sutra mislim ponoviti
    Zelim ti srecu😍❤❤
    Imate li smrzlica?
    Mi imamo jednog😊
    Nemamo ne, u prirodnom smo ciklusu. Tek smo počeli s ivf. Prije sam uspješno prirodno zatrudnila 2 puta, ali loše je ispalo. Nakon što mi je odstranjen 1 jajovod više nisam uspjela zatrudnit i sad smo krenuli s ivf. Znam da nije neka šansa da uspije iz prve, ali eto nekom se mora i to dogodit pa ću dok se ne dokaže suprotno računat da sam to ja :D
    Koji je tebi put?
    Jesi ti isto u Rijeci na humanoj ili još negdje šalju na betu tako kasno - 3 tjedna poslije transfera?

Meni je bio to prvi stimulirani,prije toga 3 inseminacije i jedan prirodni,ali nista!
    Samnom i partnerom sve u redu,ali neide
    Imam jedno djete koje smo dobili prirodno prije 10 god
    I eto pokusavali drugo 4 god i nista pa smo krenuli u postupke
    U Ri sam😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.