Bok, evo pridružujem se čekanju. Transfer je bio 19.04. (trodnevni). Osjećam kao da se nešto događa, ali znam da vrlo lako može sve bit u glavi :) Danas ujutro sam probala napravit test, ali onaj nikakvi s ebaya i bio je negativan što mi nije dalo baš nikakvu informaciju naravno. Računam sutra ili preksutra probat opet s pouzdanijim testom (uzela sam gravignost mini u ljekarni). Beta je tek 10.5…Simptomi su mi dosta slični standardnim pms, ali opet nekako mi isti simptomi traju već danima, što inače nije tako.Petra čini mi se da sam u tvojim postovima vidjela iste datume i za transfer i za betu :) imaš kakve simptome?Ej draga isto mi je transfer bio 19.04. dvodnevnog
10.05. beta
Ja sam bila nestrpljiva i prije 3-4 dana napravila test i naravno negativan
Sutra mislim ponoviti
Nemam nikakve simptome osim bolnih cicka
Zelim ti srecu😍❤❤
A za sebe mislim da nista od ovog puta
Imate li smrzlica?
Mi imamo jednog😊Nemamo ne, u prirodnom smo ciklusu. Tek smo počeli s ivf. Prije sam uspješno prirodno zatrudnila 2 puta, ali loše je ispalo. Nakon što mi je odstranjen 1 jajovod više nisam uspjela zatrudnit i sad smo krenuli s ivf. Znam da nije neka šansa da uspije iz prve, ali eto nekom se mora i to dogodit pa ću dok se ne dokaže suprotno računat da sam to ja :D
Koji je tebi put?
Jesi ti isto u Rijeci na humanoj ili još negdje šalju na betu tako kasno - 3 tjedna poslije transfera?Meni je bio to prvi stimulirani,prije toga 3 inseminacije i jedan prirodni,ali nista!
Samnom i partnerom sve u redu,ali neide
Imam jedno djete koje smo dobili prirodno prije 10 god
I eto pokusavali drugo 4 god i nista pa smo krenuli u postupke
U Ri sam😉
I ja sam u Ri😀
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Meni je bio to prvi stimulirani,prije toga 3 inseminacije i jedan prirodni,ali nista!
U Ri sam😉
Možda smo se onda i srele ako si bila 19. na transferu. Ja sam taman odlazila iz one sobe za odmor kad je jedna žena došla i legla na skroz zadnji krevet, možda si to ti? :)Kod nas nije ništa od nalaza grozno loše, ali sve skupa imamo negativnih faktora i kod mene i kod njega. Zato je i rečeno da nema smisla ni pokušavati s inseminacijama nego smo odmah išli na ivf.Bok Ruška :)
Rekla bih vam, nadam se da ćemo se onda sresti dolje nekom prilikom, ali ipak bih više voljela da sve dođemo do cilja što prije :)
Meni je bio to prvi stimulirani,prije toga 3 inseminacije i jedan prirodni,ali nista!
U Ri sam😉Možda smo se onda i srele ako si bila 19. na transferu. Ja sam taman odlazila iz one sobe za odmor kad je jedna žena došla i legla na skroz zadnji krevet, možda si to ti? :)Kod nas nije ništa od nalaza grozno loše, ali sve skupa imamo negativnih faktora i kod mene i kod njega. Zato je i rečeno da nema smisla ni pokušavati s inseminacijama nego smo odmah išli na ivf.Bok Ruška :)
Rekla bih vam, nadam se da ćemo se onda sresti dolje nekom prilikom, ali ipak bih više voljela da sve dođemo do cilja što prije :)
Oko koliko sati si bila?Ja sam bila oko 10.Bila je guzva i cekali smo svi za uci kod sestre
Ja sam cak sjela na klupu jer me boljelo od punkcije
Nisam se stigla ni javiti sestri,a vec me sestra Marija zvala na transfer
Inace sam kod doktorice Tine,ti?
Oko koliko sati si bila?Ja sam bila oko 10.Bila je guzva i cekali smo svi za uci kod sestre
Ja sam cak sjela na klupu jer me boljelo od punkcije
Nisam se stigla ni javiti sestri,a vec me sestra Marija zvala na transfer
Inace sam kod doktorice Tine,ti?
I ja sam kod nje. Ja sam bila odmah iza tebe, skupa su nas zvale i pitale koja je došla prije.
Ti nisi poslije transfera ostala tamo ležat sat vremena? Ili su tebe u neku drugu sobu stavili?
Kako to da ste išli na transfer već 2.dan? Od mene čini mi se ipak ništa. Počelo mi je neko blago smeđe krvarenje tako da mislim da ću sutra skroz prokrvarit :(
Drage moje
Vidim plus,ni sama nemogi vjerovati
Izvan sebe sam
Nakon tolikih minusa 5 god
Kako je predivan ovaj plus
Samo se sad moram smiriti i cekati betu 10.05
Da bude sve ok😍😘😍😘
Draga Petra31 čestitam ti od srca i želim ti dosadnu i školsku trudnoću!
Drage moje
Izvan sebe sam
Da bude sve ok😍😘😍😘
Joooj super, čestitam ti i želim da sve dalje bude super!!!
Devojke,
Da li je neka primila Dipherelin peti dan posle et?
Navodno je da pomogne da se blastica zakachi...
Draga Petra31 čestitam ti od srca i želim ti dosadnu i školsku trudnoću!
Drage moje
Izvan sebe sam
Da bude sve ok😍😘😍😘
Joooj super, čestitam ti i želim da sve dalje bude super!!!
Petra31 - woohoo!! Chestitam! +.+
Hvala vam curkee😍😍😍
Sretno i vama😘😘
Da sta prije ugledate plusic
🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji