Cure strasne ste Do sad jesmo,al bome ja vise ne mogu,31tjedan i ko bacva sam si,,iako bi on nasao put za uci hahahahaha
vesna hahaha nasli bi oni samo tako :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hahah jeste me nasmijale :) ma, mi smo prije trudnoće bili kao zečevi, a sad dva puta tjedno eventualno... meni se baš i ne da kao prije, sad mi je i trbuh počeo smetati... ali onda opet kad to obavimo mi je u glavi a zašto nije češće... onda mi se sutra opet ne da
Tak je bilo i meni, kao imaš želju i sve super, misliš da će trajati, a kad ono sutra opet sve po starom...ma to je sve normalno nadoknadit ćete vi to! Bitno je kad već je, da je sa željom, ne treba niš forsirati...
:) ma, kolko smo se prije trudnoće sad nemam šta nadoknađivat idućih par godina hihi
Ti vrapca, bome ste aktivni, samim čudom da tek ćete imat prvo dijete!!!
Sad kad razmišljam bili smo fakat dosta aktivni....gotovo da nije prošao dan bez i je čudno je što će beba tek nakon 7 godi a stići ali valjda smo bili dovoljno oprezni hihi...do ovog puta
Ne znam, cure, al ja vam se baš ne držim ovog Crkvenog nauka da je sex samo "utikač u utičnicu" - mi se znamo zabavljati i bez toga... a sad kak je postalo nezgrapno od trbuha, još i više.
(neću sad u detalje, da ne bi šokirala...)
Sortiraj odgovore
Najstariji