Seks u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    26. Kolovoz 2014. 13:12

ajme, mi se ne seksamo cijelu trudnoću (znači već 8 mjeseci) pa smo preživjeli...sad kad bi vjerojatno mogli jer smo ušli u 9. mjesec, ne znam da li bi mogla zbog veličine trbuha, bebinih pokreta a i nakon neseksanja 8 mjeseci više nema smisla . mislim da ću lijepo pričekati da se oporavim nakon poroda i onda navalit 

Gold👑
    26. Kolovoz 2014. 13:24

Ja i dragi se ni ne vidimo 7 mjeseci pa tako da ništa od akcije,a kad se vrati to će bit par dana prije poroda tako da ne vjerujem da će išta bit od toga dok se ne oporavim 

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 13:36

hahahahahaha za leđa?

Gold👑
    26. Kolovoz 2014. 13:39

Hahahahahaha hvala na informaciji,baš me leđa bole 

Nalah
    26. Kolovoz 2014. 13:41

Da,jako je bitno da ti leđa u trudnoći budu mekana i neukočena :)))))))

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 17:30

Tocno to Iskrice :D ni ja se ne seksam svaki dan :D bas to kakav bi mi to uzitak bio :)) najbolje kad ode na put i ne vidimo se par dana/tjedana i onda se tako pozelimo da je bolji seks nego da se svaki dan seksamo :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.