https://ibb.co/6mgSPNs
Pozdrav cure to je negativno?
Rekla bih da da ali napravi ti jos jedan jer mi je sve nesto razliveno u prvom prozorcicu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
https://ibb.co/6mgSPNs
Pozdrav cure to je negativno?Rekla bih da da ali napravi ti jos jedan jer mi je sve nesto razliveno u prvom prozorcicu
Meni je svaka crtica nada😊
Ponovi sutra pa javi. I ja ću.. Sretno🤗
Rađen je danas popodne.. Trebala bi
doći sutra.. Nadam se da neće🙏Ja bi ti preporucila da ponovis test sutra/prekosutra sa jutarnjim urinom (ako imas redovne cikluse) ako ne dode 😁
Iako sam vidjela da cure NE hvale bas taj CB… ako si u mogucnosti, kupi digitalni, onaj koji pokazuje tjedne..on je nekako najtocniji 😄
Da..
Ovaj mi dala danas u ljekarni..
Nije imala drugi. Uzet ću u dma drugi pa javim🤗😘
doći sutra.. Nadam se da neće🙏Ja bi ti preporucila da ponovis test sutra/prekosutra sa jutarnjim urinom (ako imas redovne cikluse) ako ne dode 😁
Iako sam vidjela da cure NE hvale bas taj CB… ako si u mogucnosti, kupi digitalni, onaj koji pokazuje tjedne..on je nekako najtocniji 😄Da..
Nije imala drugi. Uzet ću u dma drugi pa javim🤗😘I od mullera je dobar, marka duchesse
Nisam nikad bila trudna (nadam da cu uskoro biti) 😂 ali, vidjela sam po forumima i na fb da ga hvale 😊
Sretno 🤞🏻🥰
Hvala 😘
Nisam ni ja.. Sretno i tebi😊
Iako sam vidjela da cure NE hvale bas taj CB… ako si u mogucnosti, kupi digitalni, onaj koji pokazuje tjedne..on je nekako najtocniji 😄Da..
Nije imala drugi. Uzet ću u dma drugi pa javim🤗😘I od mullera je dobar, marka duchesse
Nisam nikad bila trudna (nadam da cu uskoro biti) 😂 ali, vidjela sam po forumima i na fb da ga hvale 😊
Sretno 🤞🏻🥰Hvala 😘
Nisam ni ja.. Sretno i tebi😊Hvala 🤞🏻😊
Nazalost, ja dobila m😭
Iako sam vidjela da cure NE hvale bas taj CB… ako si u mogucnosti, kupi digitalni, onaj koji pokazuje tjedne..on je nekako najtocniji 😄
Ja sam radila sa CB digitalcem, pokazao mi trudnocu s tjednima i onda drugi dan vadim betu i sok negativna 😔 vise ne kupujem te skupe digitalce
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Sretno 🤞🏻🥰Hvala 😘
Nisam ni ja.. Sretno i tebi😊Hvala 🤞🏻😊Nazalost, ja dobila m😭Zao mi je 😔
Ali, novi ciklus, nova nada…samo pozitivno 🤞🏻❤
Tako je😘
Sortiraj odgovore
Najstariji