Bok svima,
kako vam se ovo čini, moj test na 10 dpo?
https://ibb.co/r4TPkXY
Mozete li slikat vanka negdi?
Slika je malo mutna
ja trrbam dobiti za 7/8 dana al vrag mi ne dade mira i uradim sad nije prvi urin jutarnji… imam puno ovih one step testova sa interneta i bila sam nestrpljiva. :D
To i mene zanima jer je i meni dosla jedna crta dal je to pozitivno ili ne kupila sam za raniju trudnoću
Dobar dan svima, evo prvi put pisem...imam jedno pitanjce..dakle trebam dobiti mengu 05.04. danas sam napravila test i bio je negativan. Da li je to prerano uradjen test?
Uglavnom osjecam se lose vec 3 dana, toliko sam nervozna da ne mogu komunicirati sa nikim. Bole me cice, ali raspolozenje kaos.... Osjecam se ko tuzno pace
20.01.2021.- ☹️ 8 tjedan
Bas sam ne strpljiva..hvala na odgovoru 🙂 da li je moguće da imas simptome bez obzira na negativan test?
20.01.2021.- ☹️ 8 tjedan
Hvala puno 🌞 napraviti cu sutra ujutro..barem sam tako mislila ili da pocekam ipak na dan? 🤔🤔
20.01.2021.- ☹️ 8 tjedan
Bas sam ne strpljiva..hvala na odgovoru 🙂 da li je moguće da imas simptome bez obzira na negativan test?
Pozdrav, I ja se javljam prvi puta🙃
Trebala bih dobiti M u nedjelju, jučer sam radila test i bio je negativan.. sad treba izdržati do nedjelje pa probati opet🙉
Joj znam kako ti je. A kako se osjecas ? Imas li kakve simptome ?
20.01.2021.- ☹️ 8 tjedan
Ma skroz sam nervozna i umorna.. malo su mi bole grudima, sad jeli to stvarno ili si ja umišljam sve, vidjet ćemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji