Pozz.. 😊 nova sam ovdje.. dugo radimo na bebi i dosad se nisam imala drugu crticu. Ovaj test je radjen 8 dana prije menstruacije zanima me jel pozitivan ili nije. Hvala divne ste.
Pozz.. 😊 nova sam ovdje.. dugo radimo na bebi i dosad se nisam imala drugu crticu. Ovaj test je radjen 8 dana prije menstruacije zanima me jel pozitivan ili nije. Hvala divne ste.
Na stranici imgbb.com uplodaj pa nam stavi link ☺️☺️🤞🏻🤞🏻
Tina1510jesi imala nekakve znakove ovulacije ili nesto po cemu bi mogli saznati u kojim si DPO danim? Jel imas jos koji test da ponovis danas ili sutra ujutro? Cudno mi je da se na testu pojavi druga crtica unutar minute pa nestane,pogotovo na mullerovom ciji glasi kod curka za jedan od pouzdanijih,iako je kod mene bio slucaj evaporacijskih al to je drugo 😂😂 jel imas jos koji testic da ponovis?
11.09 sam imala jedan dan jednu točkicu na ulošku i to je to. Sad mi kao 5 dana kasni..nemam pojma šta da mislim.
Nemam ni jedan test više trenutno..ali sam radila ovulacijsku trakicu bezveze,jer sam vidjela da se i na ovulacijskim trakicama može testirati,kao i ona pokaže trudnoću pa je i tamo bila crtica..ne tamna ali je bila..počela sam gluposti radit 😂😂
https://ibb.co/cbL9HNV
Takva je bila i moja kad sam napravila test. Ne mogu ti dati odgovor kad ne znam ni ja. Jel tvoja isto nestala nakon nekog vremena ili se još vidi?
Jos se vidi i drugi sam radila isto mi je tako. Ali danas popodne kad sam napravila nema nista. Pricekat cu par dana pa cu ponovo. Najvise sam radila jer me ledja ubijaju pogotovo nocu i primjetila sam da sam oteknuta u licu prvi put mi je ovako pa ne znam.
Tina1510jesi imala nekakve znakove ovulacije ili nesto po cemu bi mogli saznati u kojim si DPO danim? Jel imas jos koji test da ponovis danas ili sutra ujutro? Cudno mi je da se na testu pojavi druga crtica unutar minute pa nestane,pogotovo na mullerovom ciji glasi kod curka za jedan od pouzdanijih,iako je kod mene bio slucaj evaporacijskih al to je drugo 😂😂 jel imas jos koji testic da ponovis?11.09 sam imala jedan dan jednu točkicu na ulošku i to je to. Sad mi kao 5 dana kasni..nemam pojma šta da mislim.
Nemam ni jedan test više trenutno..ali sam radila ovulacijsku trakicu bezveze,jer sam vidjela da se i na ovulacijskim trakicama može testirati,kao i ona pokaže trudnoću pa je i tamo bila crtica..ne tamna ali je bila..počela sam gluposti radit 😂😂
Cekaj imala si 11.09. Jednu tockicu al u obliku M ili kao znak O? Jel znas kolika ti je lutealna faza? Stvarno su ti ciklusi kurslus 😂 LH moze pokazati jako ranu trudnocu ali sve ovisi od zene do zene i o ciklusu pa je test stvarno najpouzdaniji. E sad jedino me zbunjuje taj tvoj 11.09. Jer nisi rekla jel to po tebi dan O ili dan M pa me tu malo zbunjuje oko matematike 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji