Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ☯️
    16. Listopad 2021. 16:13

zeljana11

https://ibb.co/cbL9HNV

Izgleda na prvu pozitivno,iako ne vidim previse boje. Koji je to test? Od 10mIU ili? Jel slikano u roku koji treba biti? Jel ti roze boje ta druga linija jer mi na oko izgleda kao da je a opet moze biti i evaporacijska 🤭 u svakom slucaju izgleda pozitivno ali ponovi ti za 2,3 dana opet test jer si onda ranije ovulirala nego sto mislis. 6DPO bi ti sad bio ako trebas dobiti za 8 dana sto je daleeeeko prerano za tako tamnu drugu liniju. Dakle ili je ovulacija uranila,ili je prerano raden test pa je lazno pozitivan,u svakom slucaju ponovi za par dana 🤞🏻

• zeljana11
    16. Listopad 2021. 19:04

Da od 10mlU..da u vremenu je slikano vise se vidi kad se uslika na testu uzivo je tanka crta roza. Jos dva sam pravila isto se samo nazire al posljepodne je radjen. Tako da stvarno ne znam jesam umislila jer do sad mi nije pokazivalo crticu evo ovaj mjesec je pa sve mislim da umisljam. 🤭🙏🙏 Puno mi znaci svaki komentar. 

☯️
    16. Listopad 2021. 20:18

zeljana11

Da od 10mlU..da u vremenu je slikano vise se vidi kad se uslika na testu uzivo je tanka crta roza. Jos dva sam pravila isto se samo nazire al posljepodne je radjen. Tako da stvarno ne znam jesam umislila jer do sad mi nije pokazivalo crticu evo ovaj mjesec je pa sve mislim da umisljam. 🤭🙏🙏 Puno mi znaci svaki komentar.

Na prvu bih rekla da je pozitivno,ali rade ponovi i ako bude tamnija crtica onda je to to,izgleda da je malo uranila O 🤭☺️ Necu jos cestitati dok ne ponovis pa sretno 🤞🏻🤞🏻

• zeljana11
    16. Listopad 2021. 21:14

Hvala javim ako je to to 🙏😊😊

Tina1510
    17. Listopad 2021. 20:33

Hope ☯️

Tina1510

Hope ☯️

Tina1510jesi imala nekakve znakove ovulacije ili nesto po cemu bi mogli saznati u kojim si DPO danim? Jel imas jos koji test da ponovis danas ili sutra ujutro? Cudno mi je da se na testu pojavi druga crtica unutar minute pa nestane,pogotovo na mullerovom ciji glasi kod curka za jedan od pouzdanijih,iako je kod mene bio slucaj evaporacijskih al to je drugo 😂😂 jel imas jos koji testic da ponovis?
    11.09 sam imala jedan dan jednu točkicu na ulošku i to je to. Sad mi kao 5 dana kasni..nemam pojma šta da mislim.
    Nemam ni jedan test više trenutno..ali sam radila ovulacijsku trakicu bezveze,jer sam vidjela da se i na ovulacijskim trakicama može testirati,kao i ona pokaže trudnoću pa je i tamo bila crtica..ne tamna ali je bila..počela sam gluposti radit 😂😂
    Cekaj imala si 11.09. Jednu tockicu al u obliku M ili kao znak O? Jel znas kolika ti je lutealna faza? Stvarno su ti ciklusi kurslus 😂 LH moze pokazati jako ranu trudnocu ali sve ovisi od zene do zene i o ciklusu pa je test stvarno najpouzdaniji. E sad jedino me zbunjuje taj tvoj 11.09. Jer nisi rekla jel to po tebi dan O ili dan M pa me tu malo zbunjuje oko matematike 😂😂

Po mom kalendaru dan M..

☯️
    18. Listopad 2021. 08:54

Tina1510

Hope ☯️

Tina1510

Hope ☯️

Tina1510jesi imala nekakve znakove ovulacije ili nesto po cemu bi mogli saznati u kojim si DPO danim? Jel imas jos koji test da ponovis danas ili sutra ujutro? Cudno mi je da se na testu pojavi druga crtica unutar minute pa nestane,pogotovo na mullerovom ciji glasi kod curka za jedan od pouzdanijih,iako je kod mene bio slucaj evaporacijskih al to je drugo 😂😂 jel imas jos koji testic da ponovis?
    11.09 sam imala jedan dan jednu točkicu na ulošku i to je to. Sad mi kao 5 dana kasni..nemam pojma šta da mislim.
    Nemam ni jedan test više trenutno..ali sam radila ovulacijsku trakicu bezveze,jer sam vidjela da se i na ovulacijskim trakicama može testirati,kao i ona pokaže trudnoću pa je i tamo bila crtica..ne tamna ali je bila..počela sam gluposti radit 😂😂
    Cekaj imala si 11.09. Jednu tockicu al u obliku M ili kao znak O? Jel znas kolika ti je lutealna faza? Stvarno su ti ciklusi kurslus 😂 LH moze pokazati jako ranu trudnocu ali sve ovisi od zene do zene i o ciklusu pa je test stvarno najpouzdaniji. E sad jedino me zbunjuje taj tvoj 11.09. Jer nisi rekla jel to po tebi dan O ili dan M pa me tu malo zbunjuje oko matematike 😂😂
    Po mom kalendaru dan M..

Ako ti je ciklus skolski onda je trebala biti jako vidljiva crtica. Jesi ponavljala test jucer ili jutros? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Tina1510
    18. Listopad 2021. 13:34

Mali update - zvala sam ginekologa i rekla mi je sestra da napravim za par dana pa se javim..nisam ni uspjela reći da se već skoro 5g borim da dobijemo dijete i da za svaki slučaj ako je, želim doći..već mi je prekinula 😐
    Danas idem po test u dm, Miler mi nije baš pri ruci tako da ću ga ponoviti sutra ujutro..

☯️
    18. Listopad 2021. 16:19

Tina1510

Mali update - zvala sam ginekologa i rekla mi je sestra da napravim za par dana pa se javim..nisam ni uspjela reći da se već skoro 5g borim da dobijemo dijete i da za svaki slučaj ako je, želim doći..već mi je prekinula 😐
    Danas idem po test u dm, Miler mi nije baš pri ruci tako da ću ga ponoviti sutra ujutro..

Pa odmah mozes umociti popodne jer ako ti je onda pokazalo,danas ce sigurno ako je T u pitanju 🤞🏻🤞🏻 Javi rezultat i sretno 😁

Tina1510
    19. Listopad 2021. 08:02

Evo napravila sam test s prvim jutarnjim urinom i nema ništa.. vjerojatno je bila evaporacijska..idemo dalje 🙂

Garawa¤
    19. Listopad 2021. 08:09

Tina1510

Evo napravila sam test s prvim jutarnjim urinom i nema ništa.. vjerojatno je bila evaporacijska..idemo dalje 🙂

Žao mi je Tina.. 
    Sretno dalje ❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.