https://ibb.co/dp2KdCF
Ova je bez blica! Sjena se vidi bolje uživo nego na fotkama... 🤞
Ja vidim nešto, no svakako 8dpo je prerano.. ponovite test na 12dpo i nema fulanja..
Sretno!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hvala cure na odg... Pratili smo ovulaciju ovaj mjesec i radili folikulometriju pa znamo točno kad je bila ovulacija, imam neke simptome ni slične pms-u a i pijem neku terapiju pa mi je bitno da saznam što prije kako bi prestala, zato je raden tako rano.
Bok svima. Možda sam fulala temu, ali nadam se da će te mi svejedno odgovoriti. Menstruacija neredovita, kasni već ne znam ni sama koliko..danas kupim test, Reko možda stvarno nešto je. Napravim ga, vidim crticu svijetlu skroz. Pošaljem šogorici,Reko da ne umišljam..kaže ona vidi se ali ajde kupi clearblue, on će ti pokazati i tjedne ako jesi. Ja u ljekarnu, kupila clearblue i pokaže negativno. Zbunjena sam totalno, u ponedjeljak moram zvati ginekologa ali do ponedjeljka ću dobit slom živaca jer ne znam šta je. Je li koja od vas imala iskustva?
Mislim da xb treba veću količinu hcg da detektira.. kažem mislim..
A na ovoj drugoj ne vidim..ponovite taj muller sutra, trebala bi biti jača ako je trudnoća u pitanju..
Sretno 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo slika
https://ibb.co/hVS5wv0
https://ibb.co/L5LYvp0
Kada je test raden? Ujutro ili prije nego si slikala? Jesi slikala unutar 3min od umakanja jer cak i mullerovi mogu pokazati evaporacijsku ako se predugo drzi u urinu i prekasno slika. Mozda je bolje obzirom na neredovite cikluse da izvadis betu ako stignes jos danas privatno ili u ponedjeljak ujutro pa ces definitivno znati ishod. Ili pisnuti jos jednog mullera na jutarnji urin pa ces znati vise! Sretno i javi ishod 🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️
Millerov Test je rađen popodne..a ovaj clearblue 3h poslije njega..a već sam i prije kupovala u Mileru i nikada mi ništa nije pokazalo pa ni evaporacijsku..zvala sam gin pa je rekao da ga moram nazvati u ponedjeljak..a do tada treba čekati 😂
Zaboravila sam napisati..za milerov test piše da treba držati 5 sekundi u urinu..i tako i jesam..i kad je počelo tamniti,ova se testna crtica pokazala možda nakon minutu..i pola sata poslije sam došla,pogledala opet i nije se ništa vidjelo. A za CB je pisalo da treba 20 sekundi držati u urinu,pa sam tako i napravila. S tim da se na njemu vidi minus a druga crtica su samo rubovi bijeli..ali mislim da je to i dalje minus
Tina1510 jesi imala nekakve znakove ovulacije ili nesto po cemu bi mogli saznati u kojim si DPO danim? Jel imas jos koji test da ponovis danas ili sutra ujutro? Cudno mi je da se na testu pojavi druga crtica unutar minute pa nestane,pogotovo na mullerovom ciji glasi kod curka za jedan od pouzdanijih,iako je kod mene bio slucaj evaporacijskih al to je drugo 😂😂 jel imas jos koji testic da ponovis?
Sortiraj odgovore
Najstariji