*znaciOva mala crvena linija iza max???
Ako ovo mislis to nije uopste linija za test trudnoce, prvo previse je daleko od kontrolne linije a drugo suvise je tanka
Zao mi je ali taj test je jasno negativan 🙈
Ok, samo me je zbunio jer mi se prvi put pojavila ta linija... I ja sam mislila da nije... Ali rekoh da vidim mozda je neko imao iskustva sa tim. Hvala.
Pozdrav djevojke :)
S momkom imam nezasticene odnose, nekad prakticiramo metodu prekida, nekad ne. Bez prekida smo prakticirali 22./22.12.,te prije tjedan dana. Zadnja m mi je počela 13.12., inace su mi ciklusi oko 30 dana. Stvar je u tome da nemam nikakve simptome menstruacije (npr.tjedan dana prije m grudi mi postanu nekako teske i bolne, toga sada nemam uopće). Ali, imala sam blago povisenu temperaturu par dana (37,4), naduta sam bila, nemam apetita iako inace volim jest, u subotu mi se malo vrtilo bez nekog razloga i mucno mi je malo konstantno, ali danas zbog stresa pogotovo. Povremeno osjetim kao malu bol u jajnicima, ali brzo prode. Je li prerano da pravim test na dan predvidene menstruacije tj.danas? Postoji li sansa da test bude negativan, iako sam trudna?
Sortiraj odgovore
Najstariji