Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danaaa
    11. Siječanj 2020. 18:19

MarinaStam

*znaci

Ova mala crvena linija iza max???

jelenajelena
    11. Siječanj 2020. 20:05

danaaa

MarinaStam

*znaci

Da bi test bio pozitivam testna linija i linija koja oznacava trudnocu moraju biti blizu jedna druge,znaci da ta linija gdje je max nije linija koja oznacava trudnocu...probaj napraviti neki drugi test

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

MarinaStam
    11. Siječanj 2020. 20:56

danaaa

MarinaStam

*znaci

Ako ovo mislis to nije uopste linija za test trudnoce, prvo  previse je daleko od kontrolne linije a drugo suvise je tanka 
    Zao mi je ali taj test je jasno negativan 🙈

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

• danaaa
    11. Siječanj 2020. 21:03

MarinaStam

danaaa

MarinaStam

*znaci

Ako ovo mislis to nije uopste linija za test trudnoce, prvo previse je daleko od kontrolne linije a drugo suvise je tanka
    Zao mi je ali taj test je jasno negativan 🙈

Ok, samo me je zbunio jer mi se prvi put pojavila ta linija... I ja sam mislila da nije... Ali rekoh da vidim mozda je neko imao iskustva sa tim. Hvala. 

Mallla
    11. Siječanj 2020. 21:07

To je mjesto gdje je jedan dio trakice zaljepljen za drugi pa je malo neravno i onda se tu nakupi urin pa ispadne kao da je crta a zapravo nije. 

url=https://lilypie.com]

• Evana
    14. Siječanj 2020. 01:45

Pozdrav djevojke :)
    S momkom imam nezasticene odnose, nekad prakticiramo metodu prekida, nekad ne. Bez prekida smo prakticirali 22./22.12.,te prije tjedan dana. Zadnja m mi je počela 13.12., inace su mi ciklusi oko 30 dana. Stvar je u tome da nemam nikakve simptome menstruacije (npr.tjedan dana prije m grudi mi postanu nekako teske i bolne, toga sada nemam uopće). Ali, imala sam blago povisenu temperaturu par dana (37,4), naduta sam bila, nemam apetita iako inace volim jest, u subotu mi se malo vrtilo bez nekog razloga i mucno mi je malo konstantno, ali danas zbog stresa pogotovo. Povremeno osjetim kao malu bol u jajnicima, ali brzo prode. Je li prerano da pravim test na dan predvidene menstruacije tj.danas? Postoji li sansa da test bude negativan, iako sam trudna? 

Mallla
    14. Siječanj 2020. 07:45

Evana nije rano, ako je trudnoća u pitanju danas bi test trebao pokazati točno stanje. 
    Negativan test u trudnoći nije česta pojava tako da mislim da testu možeš vjerovati. Sretno i neka rezultat bude kakav priželjkuješ! 

url=https://lilypie.com]

• Evana
    14. Siječanj 2020. 07:51

Mallla

Evana nije rano, ako je trudnoća u pitanju danas bi test trebao pokazati točno stanje.
    Negativan test u trudnoći nije česta pojava tako da mislim da testu možeš vjerovati. Sretno i neka rezultat bude kakav priželjkuješ!

Hvala ti puno! Nadam se da ce biti pozitivan! :) 

• milicaaco
    03. Veljača 2020. 18:19

poz zanima me radila sam test i sa popodnevnim, i ima neka ta crta koju sam samo ja vidjela pod određenim kutom. Da li vidite vi nesto ili.. 

• milicaaco
    03. Veljača 2020. 18:19

milicaaco

poz zanima me radila sam test i sa popodnevnim, i ima neka ta crta koju sam samo ja vidjela pod određenim kutom. Da li vidite vi nesto ili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.