Cao devojke i zene ja sam takodje nova. Radila sam danas test,negativan je. Nije radjen sa prvim jutarnjim urinom , a treba da dobijem za 4 dana. Da li milisite da je prerano? Imam neke simptome ,povisena temperatura 37sa 3, bolovi u ledjima, promene u grudima ali i dalje ne znam da li je pms ili mozda trudnoca?Em sta je 4 dana prije em nije prvi urin. Bzvz bacen test.
Ponovite za 2 dana sa prvim
Tako sam i mislila. Ponovicu. Hvala na odg
Caoo, radila sam danas ujutru test. Negativan je. Trebam dobiti za 2 dana. Da li mislite da je rano uradjen?Sve ovisi kad ti je ovulacija bila, ponovi test ako ti zakasniPa trebalo bi oko 15og februara da je bila. Sacekacu jos ta dva dana pa ako zakasni ponovicu. Hvala na odg
Najbolje pričekaj, pa ako zakasni napravi test... Ako nisi ni u test sigurna, odi izvaditi betu
Pozdrav, nova sam ovdje, ne znam ni kako da pocnem.
Imam 23 godine, ciklusi redovni uvijek, 26-28 dana, kako kad, nikad nikakvih problema nisam imala, ni stim ni icim drugim, pretpostavljam da sam zdrava ko dren, radili smo na bebici, odnose smo imali ovaj mj dan poslje M, dakle 17.02, iduci odnos je bio 20.02 plodni dan i 23.02 dan ovulacije, tako kaze moj kalendar, prije mozda 2,3 dana sam na papiru vidjela malu crvenu crticu krvi (citala sam da bi to moglo biti implat.krvarenje ali ne znam), svaki dan citam foruma i foruma i procitala sam svasta, no da ne duzim, jako sam nestrpljiva, posto mi je sutra tjedan dana od ovulacije, mogu li napravit test ili je prerano? Posto sam procitala da se moze napravit 6-12 dana poslje ovulacije, al' svugdje drugacije pise. Za 8 dana trebam dobit M, inace 10 dana prije me boli grudi i pomalo trbuh, ali sad nista od toga, osim malog probadanja tu i tamo lijevog jajnika (jajnici me u zivotu nikad nisu boljeli pa mi je cudno sad) , oprostite na duzem postu ali nemam se kome obratit za savjete takve osim drustvenih mreza.
Imam 23 godine, ciklusi redovni uvijek, 26-28 dana, kako kad, nikad nikakvih problema nisam imala, ni stim ni icim drugim, pretpostavljam da sam zdrava ko dren, radili smo na bebici, odnose smo imali ovaj mj dan poslje M, dakle 17.02, iduci odnos je bio 20.02 plodni dan i 23.02 dan ovulacije, tako kaze moj kalendar, prije mozda 2,3 dana sam na papiru vidjela malu crvenu crticu krvi (citala sam da bi to moglo biti implat.krvarenje ali ne znam), svaki dan citam foruma i foruma i procitala sam svasta, no da ne duzim, jako sam nestrpljiva, posto mi je sutra tjedan dana od ovulacije, mogu li napravit test ili je prerano? Posto sam procitala da se moze napravit 6-12 dana poslje ovulacije, al' svugdje drugacije pise. Za 8 dana trebam dobit M, inace 10 dana prije me boli grudi i pomalo trbuh, ali sad nista od toga, osim malog probadanja tu i tamo lijevog jajnika (jajnici me u zivotu nikad nisu boljeli pa mi je cudno sad) , oprostite na duzem postu ali nemam se kome obratit za savjete takve osim drustvenih mreza.
Strpi se jos, jer bi vrlo vjerojatno mogla ugledati negativan test... Test napravi najranije 12dpo... A čini mi se da od 10dpo moze se i beta vadit
Imam 23 godine, ciklusi redovni uvijek, 26-28 dana, kako kad, nikad nikakvih problema nisam imala, ni stim ni icim drugim, pretpostavljam da sam zdrava ko dren, radili smo na bebici, odnose smo imali ovaj mj dan poslje M, dakle 17.02, iduci odnos je bio 20.02 plodni dan i 23.02 dan ovulacije, tako kaze moj kalendar, prije mozda 2,3 dana sam na papiru vidjela malu crvenu crticu krvi (citala sam da bi to moglo biti implat.krvarenje ali ne znam), svaki dan citam foruma i foruma i procitala sam svasta, no da ne duzim, jako sam nestrpljiva, posto mi je sutra tjedan dana od ovulacije, mogu li napravit test ili je prerano? Posto sam procitala da se moze napravit 6-12 dana poslje ovulacije, al' svugdje drugacije pise. Za 8 dana trebam dobit M, inace 10 dana prije me boli grudi i pomalo trbuh, ali sad nista od toga, osim malog probadanja tu i tamo lijevog jajnika (jajnici me u zivotu nikad nisu boljeli pa mi je cudno sad) , oprostite na duzem postu ali nemam se kome obratit za savjete takve osim drustvenih mreza.Strpi se jos, jer bi vrlo vjerojatno mogla ugledati negativan test… Test napravi najranije 12dpo… A čini mi se da od 10dpo moze se i beta vadit
Hvala puno 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji