Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

zvjezdica37

Broj poruka: 1230

Prijavi adminu

Nemogu procjeniti nikako.Pokusaj sutra opet

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Na prvoj ne vidim ništa a na drugoj vidim sjenu. Ako ke kineski test onda mu ne vjerujem dok i sutra ne bude sjena ako je neki drugi i ako se stvarno vidi sjena moglo bi biti to. 

url=https://lilypie.com]

• dunja10

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

kada sam ga izvadila iz urina i dok se susio fino se videla crta,kako se prosusio i ona je posvetlela ali je i dalje tu.....naziv testa je Senso test....

• ljubicica123

Broj poruka: 91

Prijavi adminu

dunja10

kada sam ga izvadila iz urina i dok se susio fino se videla crta,kako se prosusio i ona je posvetlela ali je i dalje tu…..naziv testa je Senso test….

ma ja mislim da je sigurno trudnoca..nazovi gin danas za pregled da se uvjeris jer vj je bila kasnije ovulacija pa je slabija crta..Kod mene bude ovulacija 10,11 dan od m pa se ranije vidjela

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Ne vjerujem da će ginekolog bilo što vidjeti. Za cca 2 tjedna se isplati ići na pregled osim ako su u pitanju neke komplikacije. Ma neka je on pozitivan i slaba crta je crta pogotovo kad nije kinez 

url=https://lilypie.com]

• ljubicica123

Prijavi adminu

Mallla

Ne vjerujem da će ginekolog bilo što vidjeti. Za cca 2 tjedna se isplati ići na pregled osim ako su u pitanju neke komplikacije. Ma neka je on pozitivan i slaba crta je crta pogotovo kad nije kinez

Dobro,sve zavisi od osobe..ja sam isla na dan izostanka M i vidjela se cak zumanjcana ali kazem ovisi kad je bila ovulacija.Najsigurnije izvaditi betu

• dunja10

Prijavi adminu

Ovo je prvi dan kasnjenja,sacekacu jos koji pa cu ponoviti test ili uraditi bhcg iz krvi i onda zvati ginekologa....ali ako od danas nastavi kasniti onda nemasumnje to je to....

• dunja10

Prijavi adminu

Evo sad u kupatilu na papiru sa sekretom prosarano nesto braonkasto....

zvjezdica37

Broj poruka: 1230

Prijavi adminu

Dunja ako inace nemas braonkasto prije M onda bi se moglo radit o trudnoci.Ja sam imala braonkasto u vrijeme ocekivane M.Inace zna biti i temperatura povisena preko 37 u trudnoci probaj izmjeriti.A mozea otici i izvaditi betu pa saznati jos prije

• ljubicica123

Prijavi adminu

dunja10

Evo sad u kupatilu na papiru sa sekretom prosarano nesto braonkasto….

Da..moze biti implatancijsko krvarenje

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.