Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy89
    31. Kolovoz 2024. 15:16

Riri

Marchy 89 nema te ovih dana, ima li kakvih novosti? Meni je 5 dan do (ne dolaska) M :D

Danas u jutro sam radila First sign trakicu i nista..nema crte, nema sjene..tako da se malo bediram🥺

🙎🏼‍♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot,
    🙎🏻‍♂️ 35god

Marchy89
    31. Kolovoz 2024. 15:36

Riri

Marchy89

Riri

Marchy 89 nema te ovih dana, ima li kakvih novosti? Meni je 5 dan do (ne dolaska) M :D

Danas u jutro sam radila First sign trakicu i nista..nema crte, nema sjene..tako da se malo bediram🥺

Ma taj first sign meni nije bio dobar, probaj mozda s clear blue ali digitalni s tjednima, mozes vec ranije 4 dana prije M

A mozda bi mogla probati🤷🏼‍♀️
    Ajme jeli ja to vidim kod tebe u potpisu da imas +??🤩🤩🤩

🙎🏻‍♂️ 35god

Marchy89
    31. Kolovoz 2024. 15:57

Predivne predivne vijesti❤️❤️🥰 taj osjecaj kada vidis + koji tolko zeljno iscekujes je neprocjenjiv🥰  zelim ti sve najbolje, divnu i mirnu trudnocu😌 

Probat cu jos sutra u jutro sa digitalnim..ali mislim da je onaj moj prvi test bio neka greska ili smo jednostavno vidjeli nesto cega nema..dva dana kasnija sam probala isti takav i nisam nista mogla vidjeti. Probala sam jos dva first sign i nista😕 ali sutra (mozda vec danas jer znam da necu docekati jutro) probam jos digitalni pa da zakljucim iscekivanje za ovaj mjesec..

🙎🏻‍♂️ 35god

Elza
    01. Rujan 2024. 18:03

Riri

Elza

Pozdrav cure.
    Treći nam je mjesec pokušavanja. Također i ja budem nestrpljiva pa napravim puno testova (dugi su ciklusi, 35-38 dana).
    Čak razmišljam da umjesto silnih testova odem i izvadim bHCG iz krvi. Košta 20-ak eura ali pokaže ranije porast bHCH-a a na kraju mi možda bude isplativije. Što vi mislite o tome?

Znas li od prilike za koliko kao treba doc M?
    Mozes ici vaditi betu, ona je najpouzdanija…

Čestitam ti na + 🙂
    Još 3-4 dana do M, jučer first sign negativan.

Marchy89
    01. Rujan 2024. 18:43

Riri

Marchy89

Predivne predivne vijesti❤️❤️🥰 taj osjecaj kada vidis + koji tolko zeljno iscekujes je neprocjenjiv🥰 zelim ti sve najbolje, divnu i mirnu trudnocu😌

Probat cu jos sutra u jutro sa digitalnim..ali mislim da je onaj moj prvi test bio neka greska ili smo jednostavno vidjeli nesto cega nema..dva dana kasnija sam probala isti takav i nisam nista mogla vidjeti. Probala sam jos dva first sign i nista😕 ali sutra (mozda vec danas jer znam da necu docekati jutro) probam jos digitalni pa da zakljucim iscekivanje za ovaj mjesec..

A koliko si do M? Nista jos nije gotovo dok ne dođe M… digitalni je majka za to jer nema tog gledanja jesam ili nisam nego jasno da + ili - a kad pogledas nije onda toliko skup , ja sam napravila u ovih 10 dana ja ne znam koliko testova…

Ja sam isto i dalje ne zelim se previse veseliti, znam da je tu ali se nadam da ce se primiti i biti sve dobro do kraja! Bitno mi je isto da sad znam da mozemo, to me ubijalo..

Ohrabruje me to da imam sve simptome i bijeli iscjedak danas tek ali tu je :)

I evo nama je uspjelo s digitalnim trakicama za ovulaciju od prve, tako da od mene clear blue ima preporuke iako vidim da puno zena nije zadovoljno…

Zelim ti svu svu srecu i vjerujem da ako ne ovaj mjesec onda vec naredne mjesece biti ce + 🥰

I da ja pijem folnu vec nekoliko mj cijelo veijeme i malo sam se lijepse hranila, pila puno vode prethodnih mjeseci i tako… MM nista od toga, on je ono kako cemo lako cemo 😅🥲

Jucer na vecer sam radila digitalni i negativan je..tako da ipak nista, on bi valjda 10/11 dpo vec trebao pokazati tocno🤷🏼‍♀️ nista, treba biti uporan i sta je tu je😔
    Hvala na lijepim zeljama i ja tebi zelim svu srecu, mirnu i urednu trudnocu❤️❤️

🙎🏻‍♂️ 35god

• mimi994
    09. Rujan 2024. 20:21

https://ibb.co/2MFjHsS Da li jos neko vidi liniju ili samo ja? :D

• greta10
    09. Rujan 2024. 21:29

mimi994

https://ibb.co/2MFjHsS Da li jos neko vidi liniju ili samo ja? :D

Vidim🤞🤞

6/23 🩷

• mimi994
    11. Rujan 2024. 13:20

Juce mi je clearblue digital bio pozitivan, danas sam radila betu rezultat 13.4, po mom racunanju 13dpo ako je tacno, da li ovde ima neke nade ili beta cak i pada jer je nemoguce da je test trakica mogla ocitati rez. manje od 10 hcg prekjuce. 

• greta10
    11. Rujan 2024. 13:37

mimi994

Juce mi je clearblue digital bio pozitivan, danas sam radila betu rezultat 13.4, po mom racunanju 13dpo ako je tacno, da li ovde ima neke nade ili beta cak i pada jer je nemoguce da je test trakica mogla ocitati rez. manje od 

Najbolje ako mozes ponoviti betu za dva dana pa ces znati na cemu si🤞🤞

6/23 🩷

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 12:05

Lp žene.
    zanima me kada mogu napraviti test ostalo je još 8 dana do mjesečnice, a ja se nadam da je uspjelo, ovo bi nam bilo treće dijete, pa mene sada zanima koliko poslije ovulacije mogu napraviti test za trudnoću.
    lp 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI