Rano radjen test za trudnocu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    09. Rujan 2024. 21:29

mimi994

https://ibb.co/2MFjHsS Da li jos neko vidi liniju ili samo ja? :D

Vidim🤞🤞

Curica 6/23 🩷

• mimi994
    11. Rujan 2024. 13:20

Juce mi je clearblue digital bio pozitivan, danas sam radila betu rezultat 13.4, po mom racunanju 13dpo ako je tacno, da li ovde ima neke nade ili beta cak i pada jer je nemoguce da je test trakica mogla ocitati rez. manje od 10 hcg prekjuce. 

• greta10
    11. Rujan 2024. 13:37

mimi994

Juce mi je clearblue digital bio pozitivan, danas sam radila betu rezultat 13.4, po mom racunanju 13dpo ako je tacno, da li ovde ima neke nade ili beta cak i pada jer je nemoguce da je test trakica mogla ocitati rez. manje od 

Najbolje ako mozes ponoviti betu za dva dana pa ces znati na cemu si🤞🤞

Curica 6/23 🩷

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 12:05

Lp žene.
    zanima me kada mogu napraviti test ostalo je još 8 dana do mjesečnice, a ja se nadam da je uspjelo, ovo bi nam bilo treće dijete, pa mene sada zanima koliko poslije ovulacije mogu napraviti test za trudnoću.
    lp 

Simbalija
    20. Rujan 2024. 12:28

Ja bih na vašem mjestu ako se jako nestrpljivi, uzela najosjetljiviji test i čekala još 5-6 dana jer ako bude negativan opet će biti pitanje jesam li ga možda prerano napravila. Najtočniji će vam biti na dan očekivane menstrucije. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 13:29

Simbalija

Ja bih na vašem mjestu ako se jako nestrpljivi, uzela najosjetljiviji test i čekala još 5-6 dana jer ako bude negativan opet će biti pitanje jesam li ga možda prerano napravila. Najtočniji će vam biti na dan očekivane menstrucije.

Koji je najbolji draga moja.
    lp 

Simbalija
    20. Rujan 2024. 15:10

Mene niti jedan nikad nije slagao, kad sam bila trudna bio je plus, kad nisam minus. Od jeftinijih volim gravignost mini, njih ima u skoro svakoj ljekarni, od skupljih clear blue digital koji pokaže i tjedne trudnoće. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 15:19

Riri

miljevićka20232024

Lp žene.
    zanima me kada mogu napraviti test ostalo je još 8 dana do mjesečnice, a ja se nadam da je uspjelo, ovo bi nam bilo treće dijete, pa mene sada zanima koliko poslije ovulacije mogu napraviti test za trudnoću.
    lp

O pozitivnom testu vam najvise ovisi kada je bila ovulacija, ako je bila ranije mozete vec 5 dana prije očekivane dobiti svjetlu crtu… mozda vam je najbolje probati digitalni clear blue on je nekih 10 EUR ali ce vam napisati jel trudnoća ili nije i koliko je tjedana stara. Međutim na vašem mjestu ja bih se pokušala strpiti i napraviti na 1 dan od izostanka M

Draga ovulacija je bila 14.09. pa sad je još osam ostalo do mjesečnice-
    Hvala ti puno pokušat cu se strpiti imam neke grčeve pa se nadam da je implantacija, jer ni u jednoj trudnoći nisam imala implantacijsko krvarenje samo grčeve i odma sam znala da je to.
    sa ovom manjom curicom sam pravila na dan mjesečnice i bio je plus ko kuća pa se nadam da ce i sada.
    javim vam sve za osam dana.
    Držite fige i hvala puno.
    Lp

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 15:51

Drage moje žene ja sam pravila danas test onaj iz mullera i vidi se jako jako svjetla crtica.
    Test se zove Duchesse

• miljevićka20232024
    20. Rujan 2024. 19:30

Riri

miljevićka20232024

Drage moje žene ja sam pravila danas test onaj iz mullera i vidi se jako jako svjetla crtica.
    Test se zove Duchesse

Bravo bas mi je jako drago zbog tebe :)
    Ponovi ponovo za koji dan ili uzmi digitalni clear blue on ce ti tocno potvrditi.
    Cestitke!! ❤️

Hvala draga ja se samo nadam da je to jer jos 8 dana je ostalo do mjesečnice. 
    Pa se nadam da je stvarno T u pitanju. 
    Ljubim te 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.