Juce mi je clearblue digital bio pozitivan, danas sam radila betu rezultat 13.4, po mom racunanju 13dpo ako je tacno, da li ovde ima neke nade ili beta cak i pada jer je nemoguce da je test trakica mogla ocitati rez. manje od
Najbolje ako mozes ponoviti betu za dva dana pa ces znati na cemu si🤞🤞
Curica 6/23 🩷
Ja bih na vašem mjestu ako se jako nestrpljivi, uzela najosjetljiviji test i čekala još 5-6 dana jer ako bude negativan opet će biti pitanje jesam li ga možda prerano napravila. Najtočniji će vam biti na dan očekivane menstrucije.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Mene niti jedan nikad nije slagao, kad sam bila trudna bio je plus, kad nisam minus. Od jeftinijih volim gravignost mini, njih ima u skoro svakoj ljekarni, od skupljih clear blue digital koji pokaže i tjedne trudnoće.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Lp žene.
zanima me kada mogu napraviti test ostalo je još 8 dana do mjesečnice, a ja se nadam da je uspjelo, ovo bi nam bilo treće dijete, pa mene sada zanima koliko poslije ovulacije mogu napraviti test za trudnoću.
lpO pozitivnom testu vam najvise ovisi kada je bila ovulacija, ako je bila ranije mozete vec 5 dana prije očekivane dobiti svjetlu crtu… mozda vam je najbolje probati digitalni clear blue on je nekih 10 EUR ali ce vam napisati jel trudnoća ili nije i koliko je tjedana stara. Međutim na vašem mjestu ja bih se pokušala strpiti i napraviti na 1 dan od izostanka M
Draga ovulacija je bila 14.09. pa sad je još osam ostalo do mjesečnice-
Hvala ti puno pokušat cu se strpiti imam neke grčeve pa se nadam da je implantacija, jer ni u jednoj trudnoći nisam imala implantacijsko krvarenje samo grčeve i odma sam znala da je to.
sa ovom manjom curicom sam pravila na dan mjesečnice i bio je plus ko kuća pa se nadam da ce i sada.
javim vam sve za osam dana.
Držite fige i hvala puno.
Lp
Sortiraj odgovore
Najstariji