Zanima me sto mislite koje su sanse za trudnocu 11. i 12. dan ciklusa? Tj jesu li manje nego da se bas gada ovulacija na 14. dan?
Pozdrav devojke pokusavam ostati trudna al je jos rano za test, (ne)trebala bi dobiti na 28/10. Moje pitanje je dali je moguce da sam ostala trudna al da imam samo simptome pms...plasim se da mozda nije uspelo jer sam nervozna i vraira mi raspolozenje a obicno mi je tako samo kad treba da dobijem. Postoji jos nada? Jel neka od vas imala pms simptome al na kraju je ispalo da ste u drugom stanju? Hvala vam ❤️
Svaka trudnoca je za sebe pa tako i simptomi. Netko jako rano dobije sve moguce simptome, a netko ima "uobicajeni" pms ili nikakve simptome. Do kasnjenja menstruacije nista nije gotova, a ni sigurno. Pricekaj dan kad trebas dobiti pa ako je nema, napravi test
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Svaka trudnoca je za sebe pa tako i simptomi. Netko jako rano dobije sve moguce simptome, a netko ima "uobicajeni" pms ili nikakve simptome. Do kasnjenja menstruacije nista nije gotova, a ni sigurno. Pricekaj dan kad trebas dobiti pa ako je nema, napravi test
Hvala ti... ❤️
Pozdraaavv
Ovako,imala sam nezasticen odnos 6og novembra,i decko je rekao da je malo svršio u mene.
Menstruacija mi je kasnila,imala sam bolove u stomaku u donjem dijelu,mozda jedno dva dana,nije bilo bolova,te da su se kasnije opet pojavili i dobilq sam,tri dana mi je bilo,ali malo manje krvi ,a inace mens mi traje po 4-5 dana.
Posle toga ,poceli su me jajnici boljeti,i u donjem dijeku ledja me boli ,nekad imam glavobolju,nekad mi je vruce u licu imam osjecaj da sva gorim,sad da li je moguce da sam trudna?
Pozdraaavv
Ovako,imala sam nezasticen odnos 6og novembra,i decko je rekao da je malo svršio u mene.
Menstruacija mi je kasnila,imala sam bolove u stomaku u donjem dijelu,mozda jedno dva dana,nije bilo bolova,te da su se kasnije opet pojavili i dobilq sam,tri dana mi je bilo,ali malo manje krvi ,a inace mens mi traje po 4-5 dana.
Posle toga ,poceli su me jajnici boljeti,i u donjem dijeku ledja me boli ,nekad imam glavobolju,nekad mi je vruce u licu imam osjecaj da sva gorim,sad da li je moguce da sam trudna?
Jest.
Uradi test i znat ces....simple as that..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdraaavv
Jest.
Uradi test i znat ces….simple as that..
Ne znam da li da sacekam jos malo,ili da uradim sutra..
Ali bol ne prestaje u ledjima ,piskim stalno,i jajnici narqvno,mqlo sam naduta ono,stomak mi se naduo..
Bok,evo nova sam tu pa bih imala pitanje,ako je tko voljan odgovoriti mi😀
Zadnju M sam imala 21.12. koja je zavrsila 25.12.
Ciklusi su mi uredni,28-29 dana preko ne,dragi i ja smo se zaputili u akciju odmah 25.12.dali postoji mogucnost trudnoce iako sam pred plodne dane? Nisam jos usla u njih.
Ovulacija bi mi trebala biti 5.1.
Naravno nastavljamo i u plodnim danima,samo me evo zanima.
Kakve su sanse?😁
Bok,evo nova sam tu pa bih imala pitanje,ako je tko voljan odgovoriti mi😀
Zadnju M sam imala 21.12. koja je zavrsila 25.12.
Ciklusi su mi uredni,28-29 dana preko ne,dragi i ja smo se zaputili u akciju odmah 25.12.dali postoji mogucnost trudnoce iako sam pred plodne dane? Nisam jos usla u njih.
Ovulacija bi mi trebala biti 5.1.
Naravno nastavljamo i u plodnim danima,samo me evo zanima.
Kakve su sanse?😁
Hajd ti nama reci kakve su sanse da ostanes trudna ako ti se jajna stanica jos nije napravila i oslobodila da se sretne sa spermicem???? Eto logika malo....sanse su ti nikakve...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji