Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postu
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postu
Moze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postuMoze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊
Danas ću kupit test pa ću napraviti ujutro s prvim jutarnjih urinom. Hvalaaa,javim rezultat 🙏🏻☺️
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postuMoze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊
Jutros rađen test ali nažalost samo jedna crtica. Pričekat ću još da vidim oce doc menstruacija 🤨
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postuMoze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊Jutros rađen test ali nažalost samo jedna crtica. Pričekat ću još da vidim oce doc menstruacija 🤨
Jos je rano da pokaze pravu crticu, najbolje pricekati dan kad treba doci M pa da se vidi sto je bilo u pitanju 😄
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postuMoze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊Jutros rađen test ali nažalost samo jedna crtica. Pričekat ću još da vidim oce doc menstruacija 🤨Jos je rano da pokaze pravu crticu, najbolje pricekati dan kad treba doci M pa da se vidi sto je bilo u pitanju 😄
Još nema menstruacije 😍😍
Pozdrav cure 🥰
Imam jedno pitanje. Dakle,menstruaciju trebam dobiti za 5 dana,a jučer sam nakon odlaska u wc dva puta na papiru uočila dvije blago ružičaste do crvenkaste točkice. Nakon toga vise ništa. A prije toga sam imala isto blage grčeve u donjem dijelu. Ovulacija je bila 31.5. Imali smo odnos pet dana prije i na sami dan ovulacije. Mislite da je to bilo implatacijsko krvarenje ili pak nešto drugo? Nestrpljiva sam,pa se mislim da napravim test za rano otkrivanje trudnoce (clear blue). Šta vi mislite? Oprostite na malo dužem postuMoze biti implantacijsko,a moze biti i nesto drugo. Ako je to jucer bilo, danas bi vec mogla s najosjetljivijim testom imati blagu sjenicu. Sretno i javi rezultat! 😊Jutros rađen test ali nažalost samo jedna crtica. Pričekat ću još da vidim oce doc menstruacija 🤨Jos je rano da pokaze pravu crticu, najbolje pricekati dan kad treba doci M pa da se vidi sto je bilo u pitanju 😄Još nema menstruacije 😍😍
Ako je O stvarno bila 31.05 a lutealna faza je 14 dana,vec bi testic mogao nesto pokazati ako je T u pitanju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pozdrav
Suprug i ja pokušavamo dobiti bebaca,ali ne ide.
Do sada smo imali jako stresne situacije i slicno. Nedavno smo bili na "službenom" medenom mjesecu,baš bez stresa,samo nas dvoje i naš pas. Taman su "pali" i plodni dani. Sutra je datum ocekivane M. Zadnjih dana ne osjetim bolove i grceve kako inace osjetim pred M. Nema ni iscjedka,užasno me svrbe grudi,i glava me rastura,ražnjici mi mirišu kao burek,i gadi mi se miris cigare,a kada zapalim,jedva ide. Postoji li šansa da se,ovaj put,primilo? Užasno me strah napraviti test. Svaki put budemo ocajni i jedva se "sastavimo" nakon toga. Treba mi neko ohrabrenje. 😄
Muž 42, ja 22
Dvije biokemijske trudnoce, prva 8.8. 2021.,druga 1.1.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji