Ćaoo, šta vi mislite
Inače mi ciklusi variraju 32-33 dana, svaki put godišnje bude neki dugi ciklus od 40ak dana. Prije mi je kod ciklusa bilo pravilo da me pred menstruaciju bole grudi 10 dana sad se to izmjenilo pa nekad bole 7, nekad 14 itd. Od prošlog ciklusa unazad su mi bili ciklusi :33 dana, 32, 33, 39, 30, 31, 47..
Prošla dva ciklusa sam primjetila jako puno plodne sluzi a ovaj mjesec ne, samo možda vodeni iscjedak oko vremena ovulacije. Dečko je na 14.dan ciklusa ejakuirao unutar rodnice. 27.dan ciklusa mi je bilo par kapi krvi pri brisanju, ne znam je li to možda bilo implatacijsko krvarenje. Na 23.dan ciklusa su me počele boljeti grudi da bi prije 3 dana poptupno prestale kao da je počela menstruacija i to me najviše buni. Grčenje maternice sam imala prije tri dana, jučer i danas a isto tako i bol u lijevom jajniku. Danas mi je 30.dan ciklusa a jučer ujutro i jutros mi je bazalna temperatura 36.9, ostale dane nisam mjerila, ali u prošlim ciklusima u prvoj fazi ciklusa mi je temperatura 36.3 i onda se popne u drugoj fazi. Ne znam što se događa sa mnom, izgubila sam simptome pms-a a menstruacije i dalje nema što se do sad nije događalo koliko god da je trajalo ciklus. Mene zanima jel moguća trudnoća po svemu navedenom ili neki hormonskih poremećaj. Hvala unaprijed.
zdrav svima,
za sve koje ste prosle i prolazite trudnocu, imam pitanje.
Jeli itko ikad imao zelucane probleme,ne mislim na mucninu i povracanje,nego doslovno gastritis-stezanje i bol u zelucu, kao rani simptom trudnoce?
Nadam se da ce mi menga izostati za 6 dana, a unazad 4 dana su se odjednom nicim izazvani javili jaki ostri bolovi u zelucu (uz umor i zivcanost) pa sam mozda pomislila da je to jedan od neobicnih simptoma?
Dakle nisam nista krivo i neobicno pojela, nisam pod stresom, nisam nikad imala problema sa zelucem i sad odjednom to
Pozdrav drage ženice.. Nova sam na forumu..Ovulacija mi je bila 9.06 a nezastićeni odnos sam imala 12.6 i 13.06.. Mjesecnica mi je neredovna.. Ciklus traje od 28 do 34 dana..Imam metalni okus u ustima..bol u donjem djelu leđa i bradavice su mi potamnile.. Stalno mi je vruće u licu.. Jučer mi je bilo muka u vožnji a jutros kad sam se ustala isto.. Da li je moguća trudnoća ili umišljam.. Hvala vam
Pozdrav drage cure,
Citala sam vas puno, o simptomima i trudnoci opcenito. Mi radimo na bebi, i danas smo ugledali + 😍
Posto sam znala da postoji mogucnost da ostanem trudna, obracala sam pozornost na simptome.
Trebalo nam je dva mjeseca, jedva cekam otic doktoru iduci tjedan. Ma da je mozda pre rano, to ce biti 5 tjedan.
Ciklusi su mi inace vec godinama uredni, tocno 28 dana. Zadnju menstruaciju sam imala 22.5.2022. Nezasticeni odnos smo imali 3.6.2022. Jedan dan prije ovulacije. I samo tad, tako da znam kad sam ostala trudna. Jer je suprug otisao na put iza toga.
Prve simptome sam zamijetila tocno 10-11 dana od nezasticenog odnosa, oko 13.06. tj jedini simptom, bolne grudi. Vec su danima, skoro dva tjedna, natecene i bolne, vise nego prije menstruacije. Tu i tamo me lagano zaboli jajnik s lijeve ili desne strane. I osjecam zadnja tri dana povecan umor. I to je sve od simptoma.
Sretno svima!
Pozdrav drage ženice.. Nova sam na forumu..Ovulacija mi je bila 9.06 a nezastićeni odnos sam imala 12.6 i 13.06.. Mjesecnica mi je neredovna.. Ciklus traje od 28 do 34 dana..Imam metalni okus u ustima..bol u donjem djelu leđa i bradavice su mi potamnile.. Stalno mi je vruće u licu.. Jučer mi je bilo muka u vožnji a jutros kad sam se ustala isto.. Da li je moguća trudnoća ili umišljam.. Hvala vam
Da li si dobila? Ili radila test?
Cao svima, tek sam se registrovala na forum i citam simptome. Maloljetna sam, a imala sam nezasticeni odnos 17.06. na plodan dan kada je trudnoca visoke mogucnosti. Imala sam prije menstruacije smedji i rozi iscjedak koji je trajao tri dana. Sada sam dobila redovnu menstruaciju ali nemam nikakvih drugih simptoma. Brinem se da li to moze ukazovati na trudnocu ili samo se brinem.
Sortiraj odgovore
Najstariji