Zdravo,nova sam ovde i ne znam da li na ovoj temi ima jos nekog jos uvek
U poslednje vreme se osecam veoma cudno,kasni mi jedan dan ,grudi su mi ti bolne te nisu ,jutros mi je bilo muka malo ali bez povracanja. Osecam da se nesto desava al nisam sigurna.
Zanima me da li se nekom desavla mucnina pa da posle nestane ? Imam temperaturu 37.2
HvalaNajbolje napravi test posto ti kasni bit ce pouzdan. Ovako mogu, a i ne moraju biti simptomi trudnoce.
Ja bih. Al se plasim tj ne zelim da se opet razocaram ,za ovih 5 godina ,sam ih napravila barem 15 i svi su bili negativni. Uvek me 10 dana pred ciklus zabole grudi. Ovog puta nisu i zato sam sam mislila mozda je to to.
Onda su me grudi bolele jedan dan ,pa me sledeci ne bole. Ili naprimer jutros su me bolele ,sad vise ne. Svakako cu uraditi test. Juce sam trebala dobiti i nista ,ni sekret ni roze nista. Jutros je krenula ta mucnina i samo u jednom trenutku bila i nestala.
Hvala svakako. ❤️
Poooozdrav drage zene 🫣
Nova sam ovde, zarucnik i ja evo 3 mj radimo na bebi.
Zadnja menstruacija bila 1.11 trajala 5 dana.
Zadnjih par mj ciklusi su 29 dana
Plodni dani po aplikaciji su bili od 14tog do 19tog za O nisam sigurna koji je dan tocno bila 🤷♀️
Eee sad , sise su mi osjetljive i bolne,iscjedak gust i kremast,mucnina tu i tamo. I imam jake povremen grceve. Vjestica evo kasni drugi dan ( ocekivana mjesecnica 30.11)
Radila sam test 29tog i nista,sada jel vjestica kasni jer je moguca T ili zbog stresa
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Poooozdrav drage zene 🫣
Plodni dani po aplikaciji su bili od 14tog do 19tog za O nisam sigurna koji je dan tocno bila 🤷♀️
Eee sad , sise su mi osjetljive i bolne,iscjedak gust i kremast,mucnina tu i tamo. I imam jake povremen grceve. Vjestica evo kasni drugi dan ( ocekivana mjesecnica 30.11)
Radila sam test 29tog i nista,sada jel vjestica kasni jer je moguca T ili zbog stresaNapravi jos danas test posto ti kasni, mozes i popodne bit ce pouzdan, ako je negativan onda je vjerojatno zbog stresa. Ja ti zelim da bude pozitivan. Sretno!
Vise me iti strah se popiskit,koliko je minusa bilo 😒😒
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Poooozdrav drage zene 🫣
Radila sam test 29tog i nista,sada jel vjestica kasni jer je moguca T ili zbog stresaNapravi jos danas test posto ti kasni, mozes i popodne bit ce pouzdan, ako je negativan onda je vjerojatno zbog stresa. Ja ti zelim da bude pozitivan. Sretno!Vise me iti strah se popiskit,koliko je minusa bilo 😒😒Pa dobro ja shvacam zelju, ali radite na bebi tek 3 mj si napisala, ima cura koje se bore vise od godinu dana. Sve do godine dana je ok, nema odustajanja. Probaj LH trakice za pracenje ovulacije pa ce biti jos lakse. Mi smo recimo mjesec i pol isprobavali i kad sam krenula sa tim trakicama je na srecu odmah bio dobitan ciklus.
Znam sve....ako ne bude ovi mj bit ce drugi 🙏🙏
Di kupujes te LH trakice
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Sortiraj odgovore
Najstariji