Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aria12
    31. Kolovoz 2019. 17:16

Vaki,  ribi1234, nadam se da će uskoro proći mučnine pa da krene lijepo razdoblje trudnoće jer ja ovo razdoblje provodim u krevetu 

ribi1234
    31. Kolovoz 2019. 17:21

aria12

Vaki, ribi1234, nadam se da će uskoro proći mučnine pa da krene lijepo razdoblje trudnoće jer ja ovo razdoblje provodim u krevetu

Meni su vec trebale lagano stati ali ocito nemam srece :( 

Aria12
    31. Kolovoz 2019. 17:55

ribi1234

aria12

Vaki, ribi1234, nadam se da će uskoro proći mučnine pa da krene lijepo razdoblje trudnoće jer ja ovo razdoblje provodim u krevetu

Meni su vec trebale lagano stati ali ocito nemam srece :(

Kaže moj gin da nema pravila, nekad potraju cijelu trudnoću a neke sretnice uopce nemaju mucnine :D

31. Kolovoz 2019. 17:58

Moja mama je u sve tri trudnoće povracala do zadnjeg dana. Držim fige da vama brzo prođe. Ima nas sretnica koje ih ipak nemamo, ali imamo druge tegobe. Primjerice, mene danas toliko žiga u lijevom kutu zdjelice, da ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak da vidim je li sve ok. 
    Stvarno nam nije lako, ne valjda kada imalo simptome, ne valja kada nemamo 😂🤦‍♀️

isabelagregorijan
    31. Kolovoz 2019. 19:34

Cure ja bi se mijenjala odma s vama! Ja bi htjela mucnine, mislim da bi me to smirilo malo! Ovak kad nemam simptome svaku minutu se pitam dal je sve ok. Danas mi cak ni cice nisu osjetljive. Jedino me glava boli

[/url

Boa35
    31. Kolovoz 2019. 19:36

Nema me 24h na forum, dođem, čitam i sve me strah što ću dalje pročitati.. 
    Tejic i Nova19 ne mogu vjerovati..užasno mi je žao kroz što prolazite..nemam riječi.. nikad ne znamo što i nas ostale čeka, ali ovako nešto pročitati.....😭😭 Držite se cure, ja se toplo nadam da ćete se što prije oporaviti, što fizički, što psihički i da ćete se vrlo brzo pridružiti forumu 💕

• mamasita05
    31. Kolovoz 2019. 19:51

mrvičak

Moja mama je u sve tri trudnoće povracala do zadnjeg dana. Držim fige da vama brzo prođe. Ima nas sretnica koje ih ipak nemamo, ali imamo druge tegobe. Primjerice, mene danas toliko žiga u lijevom kutu zdjelice, da ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak da vidim je li sve ok.
    Stvarno nam nije lako, ne valjda kada imalo simptome, ne valja kada nemamo 😂🤦‍♀️

Mene isto ziga, ali gornji dio trbuha, kao da me netko iglicom bocka, navecer najvise. Vise ne znam jel zeludac ili sta, ali bas me strah. Ne znam kakvi bolovi su normalni, a kakvi ne.
    Jel se vama cini da vam je trbuh navecer nekako tezak, zategnut? Vec par dana mi je tako, a tijekom dana nemam taj osjecaj. 

• Sejla48
    31. Kolovoz 2019. 19:56

Mamice ja sam u 8 tjednu 8+3.
    Pitanje za sve kako se VI nosite sa svim imate li neke bolove,mučnine,neke promjene koje vam otežavaju dan??

31. Kolovoz 2019. 20:31

mamasita05

mrvičak

Mene isto ziga, ali gornji dio trbuha, kao da me netko iglicom bocka, navecer najvise. Vise ne znam jel zeludac ili sta, ali bas me strah. Ne znam kakvi bolovi su normalni, a kakvi ne.
    Jel se vama cini da vam je trbuh navecer nekako tezak, zategnut? Vec par dana mi je tako, a tijekom dana nemam taj osjecaj.

Da, i meni je i sliči na trudnicki, a ujutro mi se još vide trbušni mišići 💪 haha 😂
    Iskreno i mene je strah, bol ne prestaje, nije prejaka niti intenzivna ali ju osjećam, posebno kada sjedim. A još sam u piru 

31. Kolovoz 2019. 20:32

Sejla48

Mamice ja sam u 8 tjednu 8+3.
    Pitanje za sve kako se VI nosite sa svim imate li neke bolove,mučnine,neke promjene koje vam otežavaju dan??

Nikako, ja samo guglam. I čekam ponedjeljak o izlušujem samu sebe. Stalno provjeravam gaćice ima li krvi slučajno, pipam cicke bole li i sl 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.