jupi, koliko novih trudnica i beba, dobrodošle! :D <3
Ne znam, meni je ova trudnoća SKROZ drugačija od prve. U prvoj sam 3 mjeseca umirala od mučnina, nisam mogla jesti, izgubila sam preko 3 kile.. Lice mi je bilo očaj, puno prištića…Cicke su me tak boljele da nisam mogla leć na njih.. i umor, mogla sam zaspat bilo kad i bilo gdje :D i da, probava mi je bila super!
Sad nemam mučnine, koliko me muči neka težina. Al zato jer stalno jedem, pa se i prenažderem, pa nije čudo… Lice mi je čisto, i baš nekak "sjaji", to su svi primjetili čak i prije testa :D Cice me ne bole ništa ekstra. I često se borim sa zatvorom…I da, ne znam da li bog starijeg djeteta ili što- al nisam imorna, imam energije..
jedino- ni u jednoj ni u drugoj nisam podnosila slatko! jedina sličnost. A evo, različite trudnoće, a obje su curice
Danas je peetak, jedva čekam doći doma! Iako će vikend biti naporan sa 2 rođendana :D Dobro se osjećam i to mi je najvažnije.. Pregled imam sljedeći tjedan, danas čekam da mi gin javi termin.
i naručila sam si i ja baby dopller preko ebay-a, nek se nađe. A i da starija seka malo čuje i doživi seku <3
pozdrav svima!
Meni je isto jako slična trudnoća prvoj. Doduše u prvoj sam bila studentica i nisam baš išla za nekim stvarima i bila u ovakvom strahu kao u ovoj. Ali evo obje bez previše izraženih simptoma, s dosta energije, prištavim licem😕, jedino me ova viroza sada dotukla, a i vrijeme je tako teško, nema zraka i velika je vlaga pa ne čudi da se osjećam kao da me kamion pregazio.
Jedino mislim da ovo mrvu trbušćiča šta se vidi nakon jela, pojavilo se prije, nego li u prvoj trudnoći. Što je i normalno.
Koliko novih klokanica 😉 dobro dosli svi.
Mislim da svaka ima neki simpom te trudnoce. Ne znam sta ste ocekivali, ali ja uglavnom niti ne znam druge primjere osim nekih mucnina, pospanosti i sl. Znam za jedan primjer di je zena bila na infuziji jer je previse povracala kroz prva 3 mjeseca. Svi ostalo su tu negdje kao sve mi.
Meni je prva trudnoca bila stvarno izvrsna, izuzev secera zbog kojeg sam bila na dijeti. Isla sam na jogu do 6og mjeseca, setala sam pesa 3x dnevno, vikende smo privodili u prirodi... sve u svemu lagano i ugodno, bez stresa. Svima vam zelim da uzivate u ovim posebnim trenucima, osluskujte svoje tijelo i povezite se sa sobom i djetetom. To vam je sad, ovih 9 mjeseci i nikad vise! Ne propustajte!
url=https://lilypie.com]
Cure ja čekam dragog da se vrati s posla pa idemo u bolnicu. Od sinoć me užasno boli trbuh, kao da imam upalu mišića. Navečer smo se najeli lubenice koju sam povratila za 20-ak minuta i jako se naprezala dok sam povraćala, i on onda problemi. Budili su me bolovi, danas jedva da sam ustala iz kreveta, ne znam uopće što se događa. Slušala sam trbušćić preko onog Baby watchera, čuju se otkucaji... nadam se da su se samo mišići malo isforsirali od naprezanja...
Curke drage, ja cu vam se morati odjaviti 😔 bebi prestalo kucati srceko, po uzv sam 6+3 a po zadnjoj M ravnih 8tj. Prosli petak se tek poceli nazirati otkucaji i sad evo vise nista. U ponedjeljak imam zakazanu kiretazu, a onda Bog pomozi. Vama drage moje zelim predivne i uredne trudnoce i lijepe i zdrave bebice, a ja cu se, vjerujem, pridruziti nekom drugom boljom prilikom ❤️❤️❤️
Tejic, jako mi je zao 😣 odmori, pomiri se i brzo nam se vrati.
Ribi, javi nam sta je bilo u bolnici. Drzim fige da su samo misici. 🤞🤞🤞🤞
url=https://lilypie.com]
Tejic1506 baš mi je žao, samo pozitivno dešava se nažalost, ali zato sto prije u nove pobjede, zelim ti brz oporavak i lijepu vijest <3 brzo se vrati <3
Ribi1234 sretno i neka ne bude ništa loše <3
Pozdrav :) Pre par dana sam saznala da sam trudna. Test je pokazao 2 tamne crte 3 dana pre izostanka menstruacije i to uvece, bila sam u soku. Juce sam bila kod ginekologa, po mom racunanju sam trudna 5 nedelja i 2 dana danas (24.jula poslednja mesnt.). Potvrdio mi je trudnocu, i rekao da uradim betu hcg. Reko mi je oko 1000 i vise je normalno. Memi je pokazalo 21749. Tek za 5 dana imam opet kontrolu, jer pijem tablete Utrogestan, jer mi se pojavila neka mala tackasta krvarenja braon boje. Da li je neko imao neka slicna iskustva sa visokom betom? Hvala unapred🙏
Joj, Tejic, zao mi je. Bas me potreslo ovo. Misli samo pozitivno. 🙏
Tejic draga 😢 uzasno mi je zao! E to je ono zbog čega ja živim od pregleda do pregleda. Uzasno me strah da nešto ne krene naopako.
Dobila sam termin u Vinogradskoj 05.09. za endokrinologa.
Ja nemam nikakve pretjerane simptome. Godinama sam citala o tim simptomima... to sve osjećaju maltene čim su zatrudnile 🙄 Mislila sam da kad jednom ostanem trudna, da će to biti eksplozija simptoma. Skoro pa ništa! Mučnine vrlo rijetko. Još ni jednom nisam povratila. Grudi mrvicu punije, nisu bolne. E jedino mi stomak raste i to je sve. I naravno, češće sam gladna nego uobičajeno.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Hej.
Dosla od dr., od ponedjeljka sam na komplikacija i ide. u bolnicu k dr. jer sam u prvoj imala preeklamsiji pa da me ona pregleda i ako treba pretrage obavi.
7+1 je Gv +Zv+Eo, jos se otkucaji ne cuju ali veli dr.da kroz koji dan bi trebalo.
Malo me strah...
Sortiraj odgovore
Najstariji