Moja mama je u sve tri trudnoće povracala do zadnjeg dana. Držim fige da vama brzo prođe. Ima nas sretnica koje ih ipak nemamo, ali imamo druge tegobe. Primjerice, mene danas toliko žiga u lijevom kutu zdjelice, da ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak da vidim je li sve ok.
Stvarno nam nije lako, ne valjda kada imalo simptome, ne valja kada nemamo 😂🤦♀️
Mene isto ziga, ali gornji dio trbuha, kao da me netko iglicom bocka, navecer najvise. Vise ne znam jel zeludac ili sta, ali bas me strah. Ne znam kakvi bolovi su normalni, a kakvi ne.
Jel se vama cini da vam je trbuh navecer nekako tezak, zategnut? Vec par dana mi je tako, a tijekom dana nemam taj osjecaj.
Da, i meni je i sliči na trudnicki, a ujutro mi se još vide trbušni mišići 💪 haha 😂
Iskreno i mene je strah, bol ne prestaje, nije prejaka niti intenzivna ali ju osjećam, posebno kada sjedim. A još sam u piru
I samoj mi je tako, ali kod mene je donji dio trbuha..
Jučer i danas smo bili na španciru i mislim da sam se preforsirala.. previše mi je to sve.. a i vrućina ova danas.. sjedenje na tvrdim stolcima.. mislim da je to kod mene najveći problem.. žigalo me danas cijeli dan.. kad smo doma došli otuširala se i odmah legla na pola h i sad je sve ok..
Mislim da stvarno trebamo slušati svoje tijelo i kad se tako nešto javi usporiti i odmoriti.. 🥺
Jesi iz Vz ili okolice?
Ja sam se ovih dana nahodala.po Spanciru nakon posla.
Danas hodala, ne osjecam noge.
Ma nisam iz vž, ali sam studirala tamo i upoznala muža..pa se uvijek rado vratimo u vž 🥰 živimo sada u zg 😀
Jedna je pitala za odlaske na wc..ja sam znala po noći 5-8x ići, al imala sam upalu mjehura..sad se trpam brusnicom i to se smanjilo na 2-3x..kako koju noć..
Koliko često vi imate preglede kod svog gin? Mene je moj naručio tek za mjesec dana.. sad sam si rasporedila u ovom tjednu kombinirani i anomaly, pa 19.9. nifty.. ne znam kako ću ubuduće izdržati mjesec dana bez pregleda.. pogotovo kad vidim da se svašta može dogoditi u mjesec dana, a da zapravo ni ne znamo.. 🙄
Mene je narucila za 3 i pol tjedna nakon prvog pregleda.
Je li i jedna od vas osjetila bebu? Znam da je tesko prije 15 tjedna, al znam da ima slucajeva da se u drugim i vise trudnoćama zna osjetit i ranije
Ja još ništa ne osjećam, jedva čekam barem te neke mjehuriće o kojima pričaju 😄 svaka 4 tjedna idem na pregled.
🧔39
👧31
Nisam sigurna da li cu znati da oznacem tebe Skoljka, kako vec ovo ide 😁… Meni je poslenji put M bila 24 jula, sto znaci ovulacija 8, uvek mi je tacna. Sto znaci 21dan posle ovulacije mi je beta bila 21749. Ja vidim da je to u normali u okviru tabele, ali ako mi je doktor rekao da je 1000 nek prosek, nesto onda ja nisam dobro izracunala. Imam sl pregled sl nedelje, pa cu cuti sta on kaze, ali me je zanimalo da cujem i od vas 😁
Stisnes na citiraj, ili samo ako hoces ime da istaknes stisnes na ovo slovo B iznad kvadrata za pisanje kad je roze boje onda ttipkas tamnija slova.
Ajde bas javi sta ce biti na pregledu. Jesi prirodno zatrudnila? Mozda ti je ovulacija bila koji dan ranije onda bi bilo logicno da je beta ovolika, neznam. Al to ato ti je on rekao to je vjerojatno onaj minimum koji mora bit da bi bilo sve uredu, onda je raspon veliki vjerojatno i doseze tako visoko, kao sto si vidjela na tablici. A mozda i labos unio pogresne cifre, kao npr sto je isabelagregorijan imala slucaj, mislila je da joj beta nevalj, na kraju super na pregledu sve odgovara tt.
Hvala na objasnjenju🙏… Prirodno, i to odmah prvi mesec, tako da sam sokirana😂. Za 3 dana imam pregled, pa videcemo 🤰❤️🙏
Uh koja si sretnica, ja sam cekala 12 godina da ugledam +. Nije ti ni u HR nista bolje sa sustavom, tako da te razumijemo 🤪
Javi kako je prosao pregled 🥰
Cure koje sutra imaju pregled, sretno vam i javite se sa lijepim vijestima😍🥰
Svima nama Bog da u ono vreme koje je pravo za nas! ❤️🙏🥰 Daj Boze da svima nama trudnoca lepo prodje, i da nam bebice budu zdrave❤️🤰 Javljam za pregled sledece nedelje... 🥰
Imam pitanje..
Da li za anomali scan u petrovoj treba biti punih 12tj?
Ja sam planirala u petak otići, a tad ću biti 11+3.. moj gin mi je rekao iza 1.9.da odem..čitam na netu da se to radi od 12 tjedna.. a zbunjuje me to da li se gleda već 11+nešto kao 12tjedan ili tek 12tjedan?
Baš sam ga zakomplicirala..nadam se da će me koja skužiti kaj pitam 😂😂
S koliko tj ste vi radile anomali scan?
TatjanaB, meni je isto uspjelo pred umjetnu 😁 s tim da je druga trudnoca. Al da osjecaj je fenomenalan 😀
Nama je danas totalno ludilo doma, imali obaveza na sve strane, mala poremetila ritam, sad ju uspavljujemo vec sat vremena.. a sutra prvi dan vrtica i ganjam ginicku..
Cure koje sutra imate pregled, zelim da ja su sve info dobre i pozitivne. Ostale, odmarajte 😉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji