Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanush
    01. Rujan 2019. 10:41

TatjanaB

Nisam sigurna da li cu znati da oznacem tebe Skoljka, kako vec ovo ide 😁… Meni je poslenji put M bila 24 jula, sto znaci ovulacija 8, uvek mi je tacna. Sto znaci 21dan posle ovulacije mi je beta bila 21749. Ja vidim da je to u normali u okviru tabele, ali ako mi je doktor rekao da je 1000 nek prosek, nesto onda ja nisam dobro izracunala. Imam sl pregled sl nedelje, pa cu cuti sta on kaze, ali me je zanimalo da cujem i od vas 😁

Da te umirim meni je beta na 4+6 bila 16000, nije bila ranija ovulacija jednostavno je bila ogromna beta. Moja doktorica se uspanicila dok je doktor koji me vodi u bolnici nije previse opterecivao brojem dok god je ultrazvuk pokazivao normalnu trudnocu. Provjeravali su mi da nije vanmatericna ili molarna, ili blizanacka trudnoca. Znaci ako je ultrazvuk ok kod nas do sada sve najnormalnije, plod se pojavio od tada, kuca i raste :) I dalje nemaju objasnjenje za tako visoku betu i nije ni bitno :)

ILoveCats
    01. Rujan 2019. 11:03

aria12

Vidim da ima tu i cura iz Vz :)

Tu sam :)

ILoveCats
    01. Rujan 2019. 11:04

vanush

Pozdrav svima! Ja vas citam ali nikako da se ohrabrim pridruzit. Mi smo sada 10 tj. Ostali smo trudni spontano dok smo cekali ivf u 9mjesecu tako da jos uvijek ne vjerujemo. Muce me isti strahovi, stalno provjeravanje simptoma, lakse je kad vidim da nisam jedina koja to radim :)

Meni je druga trudnoca pa provjeravam sve... S prvom sam bila opustenija i manje u strahu, bar u pocetku.

isabelagregorijan
    01. Rujan 2019. 11:36

Kak vi izdrzavate dane do pregleda? Ja ludim😏 pa ja ne znam kak cu izdrzat jós 11 dana, toliko se bójim, prestrasno! Glupi simptomi, stalno cekam da se pojave, a nis se ne dogada!! 😓

[/url

• mamasita05
    01. Rujan 2019. 11:42

isabelagregorijan

Kak vi izdrzavate dane do pregleda? Ja ludim😏 pa ja ne znam kak cu izdrzat jós 11 dana, toliko se bójim, prestrasno! Glupi simptomi, stalno cekam da se pojave, a nis se ne dogada!! 😓

Meni je danas prvi dan da nemam mucnine i nisam povracala ujutro. Dok je to bilo svaki dan pitala sam se kad ce vise proci jer bi me bas iscrpilo, a sad se pitam je li sve ok i zasto je prestalo. Mi nikako nismo zadovoljne.. A cekat 4 tjedna do pregleda je bas strepnja. 😮😳 Trebale bi se malo opustit i vjerovati da ce sve biti u redu. 

Maja 3
    01. Rujan 2019. 11:43

Cure koje ste izgubile bebice,ne mogu ni zamisliti kako vam je..nadam se da cete se brzo oporaviti,i imati poslije uredne trudnoce!
    Sve nove trudnice-dobrodosle nam!
    Ja sam slomila mali prst na nozi,trebala bi 3 tj bit na bolovanju...tako da sutra otvaram komplikacije u trudnoci..a mislila sam jos radit mjesec dana.

01. Rujan 2019. 11:45

Ajme cure ja sam u ogromnom strahu. Ne znam kako docekat sutra u 5. Stomak mi je jako tvrd, stalno traju ti mali bolovi i slaba sam. Imam čak i mučnine. Je li moguće da su tek sada krenule? Kada ste vi preostale često piškit? Ja se dižem samo jednom u noći, i onda opet oko 6.30. Prije bi bar 5 puta. 

ribi1234
    01. Rujan 2019. 11:47

Maja 3

Cure koje ste izgubile bebice,ne mogu ni zamisliti kako vam je..nadam se da cete se brzo oporaviti,i imati poslije uredne trudnoce!
    Sve nove trudnice-dobrodosle nam!
    Ja sam slomila mali prst na nozi,trebala bi 3 tj bit na bolovanju…tako da sutra otvaram komplikacije u trudnoci..a mislila sam jos radit mjesec dana.

Zasto ne otvoris normalno bolovanje? 

skoljka
    01. Rujan 2019. 11:56

mrvičak

Ajme cure ja sam u ogromnom strahu. Ne znam kako docekat sutra u 5. Stomak mi je jako tvrd, stalno traju ti mali bolovi i slaba sam. Imam čak i mučnine. Je li moguće da su tek sada krenule? Kada ste vi preostale često piškit? Ja se dižem samo jednom u noći, i onda opet oko 6.30. Prije bi bar 5 puta.

I ja imam tremu za sutra, meno je ujutro pregled.
    Pa ja sam negdje izmedju 10om tjednu prestala ici navecer na wc, odem par puta prije spavanja i mirna sam do 6:30

01. Rujan 2019. 11:59

skoljka

mrvičak

I ja imam tremu za sutra, meno je ujutro pregled.
    Pa ja sam negdje izmedju 10om tjednu prestala ici navecer na wc, odem par puta prije spavanja i mirna sam do 6:30

Sada sam mrvu mirnija 🙏 ma bit ce sve to ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.