Znaci li to da si ti svih 8. Mjeseci prije poroda na komplikacijama? Definitivno sam svjesna toga i moram se dobro raspitati da mi odobre čuvanje. Ne kužim se sama u te sve zakone ali ima smisla da se oslobodi od posla ako može škoditi bebici...
Ja moram na neke pretrage, imam bolove i radim u vrticu i zato me salje ...
Imala sam u prvoj trudnoci preeklamsiju i sad dr.bude oprezan.
S prvom sam isla na komplikacije s 9 tt...
Moja mama je u sve tri trudnoće povracala do zadnjeg dana. Držim fige da vama brzo prođe. Ima nas sretnica koje ih ipak nemamo, ali imamo druge tegobe. Primjerice, mene danas toliko žiga u lijevom kutu zdjelice, da ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak da vidim je li sve ok.
Stvarno nam nije lako, ne valjda kada imalo simptome, ne valja kada nemamo 😂🤦♀️
Mene isto ziga, ali gornji dio trbuha, kao da me netko iglicom bocka, navecer najvise. Vise ne znam jel zeludac ili sta, ali bas me strah. Ne znam kakvi bolovi su normalni, a kakvi ne.
Jel se vama cini da vam je trbuh navecer nekako tezak, zategnut? Vec par dana mi je tako, a tijekom dana nemam taj osjecaj.
Da, i meni je i sliči na trudnicki, a ujutro mi se još vide trbušni mišići 💪 haha 😂
Iskreno i mene je strah, bol ne prestaje, nije prejaka niti intenzivna ali ju osjećam, posebno kada sjedim. A još sam u piru
I samoj mi je tako, ali kod mene je donji dio trbuha..
Jučer i danas smo bili na španciru i mislim da sam se preforsirala.. previše mi je to sve.. a i vrućina ova danas.. sjedenje na tvrdim stolcima.. mislim da je to kod mene najveći problem.. žigalo me danas cijeli dan.. kad smo doma došli otuširala se i odmah legla na pola h i sad je sve ok..
Mislim da stvarno trebamo slušati svoje tijelo i kad se tako nešto javi usporiti i odmoriti.. 🥺
Moja mama je u sve tri trudnoće povracala do zadnjeg dana. Držim fige da vama brzo prođe. Ima nas sretnica koje ih ipak nemamo, ali imamo druge tegobe. Primjerice, mene danas toliko žiga u lijevom kutu zdjelice, da ne mogu dočekati pregled u ponedjeljak da vidim je li sve ok.
Stvarno nam nije lako, ne valjda kada imalo simptome, ne valja kada nemamo 😂🤦♀️
Mene isto ziga, ali gornji dio trbuha, kao da me netko iglicom bocka, navecer najvise. Vise ne znam jel zeludac ili sta, ali bas me strah. Ne znam kakvi bolovi su normalni, a kakvi ne.
Jel se vama cini da vam je trbuh navecer nekako tezak, zategnut? Vec par dana mi je tako, a tijekom dana nemam taj osjecaj.
Da, i meni je i sliči na trudnicki, a ujutro mi se još vide trbušni mišići 💪 haha 😂
Iskreno i mene je strah, bol ne prestaje, nije prejaka niti intenzivna ali ju osjećam, posebno kada sjedim. A još sam u piru
I samoj mi je tako, ali kod mene je donji dio trbuha..
Jučer i danas smo bili na španciru i mislim da sam se preforsirala.. previše mi je to sve.. a i vrućina ova danas.. sjedenje na tvrdim stolcima.. mislim da je to kod mene najveći problem.. žigalo me danas cijeli dan.. kad smo doma došli otuširala se i odmah legla na pola h i sad je sve ok..
Mislim da stvarno trebamo slušati svoje tijelo i kad se tako nešto javi usporiti i odmoriti.. 🥺
Jesi iz Vz ili okolice?
Ja sam se ovih dana nahodala.po Spanciru nakon posla.
Danas hodala, ne osjecam noge.
Nisam sigurna da li cu znati da oznacem tebe Skoljka, kako vec ovo ide 😁... Meni je poslenji put M bila 24 jula, sto znaci ovulacija 8, uvek mi je tacna. Sto znaci 21dan posle ovulacije mi je beta bila 21749. Ja vidim da je to u normali u okviru tabele, ali ako mi je doktor rekao da je 1000 nek prosek, nesto onda ja nisam dobro izracunala. Imam sl pregled sl nedelje, pa cu cuti sta on kaze, ali me je zanimalo da cujem i od vas 😁
Nisam sigurna da li cu znati da oznacem tebe Skoljka, kako vec ovo ide 😁… Meni je poslenji put M bila 24 jula, sto znaci ovulacija 8, uvek mi je tacna. Sto znaci 21dan posle ovulacije mi je beta bila 21749. Ja vidim da je to u normali u okviru tabele, ali ako mi je doktor rekao da je 1000 nek prosek, nesto onda ja nisam dobro izracunala. Imam sl pregled sl nedelje, pa cu cuti sta on kaze, ali me je zanimalo da cujem i od vas 😁
Stisnes na citiraj, ili samo ako hoces ime da istaknes stisnes na ovo slovo B iznad kvadrata za pisanje kad je roze boje onda ttipkas tamnija slova.
Ajde bas javi sta ce biti na pregledu. Jesi prirodno zatrudnila? Mozda ti je ovulacija bila koji dan ranije onda bi bilo logicno da je beta ovolika, neznam. Al to ato ti je on rekao to je vjerojatno onaj minimum koji mora bit da bi bilo sve uredu, onda je raspon veliki vjerojatno i doseze tako visoko, kao sto si vidjela na tablici. A mozda i labos unio pogresne cifre, kao npr sto je isabelagregorijan imala slucaj, mislila je da joj beta nevalj, na kraju super na pregledu sve odgovara tt.
TatjanaB sad nesto gledam u ovoj svojoj aap, pa ja da sad vadim betu trebala bi mi biti iznad 20 000, pa sam nesto pomislila za tebe, mozda si mnogo duze trudna nego mislis 😅
TatjanaB meni je sa 5+5 beta bila 37039, sad mi je bebica veca jedan tjedan, tako da je ranije bila ovulacija ocito. Meni je gin rekao da je vjerojatno tako visoka bila jer se dobro ugnjezdila.
🧔39
👧31
TatjanaBmeni je sa 5+5 beta bila 37039, sad mi je bebica veca jedan tjedan, tako da je ranije bila ovulacija ocito. Meni je gin rekao da je vjerojatno tako visoka bila jer se dobro ugnjezdila.
Woouw, stvarno visoka beta, dobro da si to napisala da se vise ne misli da li je sve ok
Pozdrav svima! Ja vas citam ali nikako da se ohrabrim pridruzit. Mi smo sada 10 tj. Ostali smo trudni spontano dok smo cekali ivf u 9mjesecu tako da jos uvijek ne vjerujemo. Muce me isti strahovi, stalno provjeravanje simptoma, lakse je kad vidim da nisam jedina koja to radim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji