Ja moram obaviti neke pretrage prve trudnoce koja se pred kraj skomplicirala i imala sam dijagnozu preeklamsije... Muza je pomalo sad strah kak bude jer sam se dulje oporavljala od prvog poroda.
Obzirom da radim u vrticu , bolje da sam na komplikacijama jer dizanje djece i sve te bolestine koje sad dolaze me plase...
Nadam se da ce i tebe tako
Ja moram obaviti neke pretrage prve trudnoce koja se pred kraj skomplicirala i imala sam dijagnozu preeklamsije… Muza je pomalo sad strah kak bude jer sam se dulje oporavljala od prvog poroda.
Obzirom da radim u vrticu , bolje da sam na komplikacijama jer dizanje djece i sve te bolestine koje sad dolaze me plase…
Ja sam u austriji inače, radim tu u vrtiću. Ja se nadam da ce me stavit na čuvanje jer kao što i sama znas kolegice, nije vrtic najsterilnije mjesto. Ja ne smijem sa djecom na wc, u kontakt sa slinom itd... A dobro znam kako je u svakodnevici i da je to dosta neizbježno. Uz to bolesti odmah od početka dolaze redom. Idući četvrtak ću točno znat kako dalje i protiv kojih bolesti još imam cjepiva u sebi. :)
Cure, tako mi je zao nema rijeci utjehe znam. Ja sam isto imala tri spontana i zato i ja umirem od straha svaki dan. Iduci pregled mi je tek 12.9 i cini mi se da ga nikad necu docekat kak vrijeme sporo ide. Bojim se uzasno.
[/url
Tejicžao mi je… neka ti prođe što bezbolnije… znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Cure i ja se nažalost odjavljujem…
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt… 3.spontani… sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod…
cure, svima želim uspješne i školske trudnoće, bez stresa i komplikacija 💓
Pa Boze 😢 zao mi je! 3. spontani? Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas? Sto kažu doktori na to?
Koliko je doktorica vidjela po UZV čini joj se da je plod imao grešku… htjela sam izbjeći kiretazu jer sam već jednom to prošla i ako ne moram ne želim… pa mi je dala tabletu da izbacim plod i sterilne posude i pribor da ga probam uloviti i donijeti na danju obradu…
Nadam se da ću uspjeti samo da vidimo šta je bilo… ježim se jedino grčeva maternice u bolova ali proći će i to… u prvoj trudnoci se posteljica nije dobro razvijala a u drugoj sam imala bakterije koje su bile krive za spontani… ali sreća u nesreći uvijek ne bilo u ranoj trudnoci…
Cure, vama treba pozitiva i svaka ima svoju priču, nemojte se bojati i strepiti ukoliko nema potrebe za to.
Želim vam svima urednu trudnoću, pratit ću vas tu i tamo 💓
Ako uspiješ odnijeti plod, pošalji ga negdje na analizu kromosoma posto ti je već 3.spontani. Na Sv Duhu citogenetika je to (jedino ako ste ti i suprug radili kariogram i uredan je onda znaš da nije problem u vama) jer obična analiza u bolnici najčešće ne pokaže ništa
Moram odnijeti plod u Petrovu sa uputnicom za citogenetiku, pa oni šalju dalje…
pitat ću za kariogram, mislim da to još nismo radili… sve pretrage koje smo radili su bili uredni, imamo prvu uspješnu i školsku trudnoću prije 5 godina i onda sve dalje 😒😒😒
Ne znam šta da mislim ali ne želim vam tu pričati tužne price… nadam se da ćemo se opet dopisivati nekom prilikom o lijepim i pozitivnim stvarima u životu 💓
Nadam se da onda budu radili analizu kromosoma posto imas uputnicu za citogenetiku, jer kazes da gin misli da je neka greska pa ce se to vidjeti da znas na cemu ste, i ja sam imala tri spontana i jos imam los kariogram pa znam kroz sta prolazis, drzi se i javi se kad se oporavis
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja moram obaviti neke pretrage prve trudnoce koja se pred kraj skomplicirala i imala sam dijagnozu preeklamsije… Muza je pomalo sad strah kak bude jer sam se dulje oporavljala od prvog poroda.
Obzirom da radim u vrticu , bolje da sam na komplikacijama jer dizanje djece i sve te bolestine koje sad dolaze me plase…
Ja sam u austriji inače, radim tu u vrtiću. Ja se nadam da ce me stavit na čuvanje jer kao što i sama znas kolegice, nije vrtic najsterilnije mjesto. Ja ne smijem sa djecom na wc, u kontakt sa slinom itd… A dobro znam kako je u svakodnevici i da je to dosta neizbježno. Uz to bolesti odmah od početka dolaze redom. Idući četvrtak ću točno znat kako dalje i protiv kojih bolesti još imam cjepiva u sebi. :)
A dizanje, prematanje?
Proljev, povracanja?
Nasa struka je divna ali kad si trudna bi se trebala max paziti... Ne mozes sjesti kad hoces, ako si sama u grupi ili cekas kolegicu ne mozes uvijek na wc jer se djeca ne smiju sama cuvati...
M
Zamoli, objasni da ti se cesto piski i da ne mozes uvijek na wc. Da djeca povracaju i da te strah...
Cure, tako mi je zaonema rijeci utjehe znam. Ja sam isto imala tri spontana i zato i ja umirem od straha svaki dan. Iduci pregled mi je tek 12.9 i cini mi se da ga nikad necu docekat kak vrijeme sporo ide. Bojim se uzasno.
Vibriramo da ce sve biti ok.
;)
Ja sam u austriji inače, radim tu u vrtiću. Ja se nadam da ce me stavit na čuvanje jer kao što i sama znas kolegice, nije vrtic najsterilnije mjesto. Ja ne smijem sa djecom na wc, u kontakt sa slinom itd… A dobro znam kako je u svakodnevici i da je to dosta neizbježno. Uz to bolesti odmah od početka dolaze redom. Idući četvrtak ću točno znat kako dalje i protiv kojih bolesti još imam cjepiva u sebi. :)
A dizanje, prematanje?
Proljev, povracanja?
Nasa struka je divna ali kad si trudna bi se trebala max paziti… Ne mozes sjesti kad hoces, ako si sama u grupi ili cekas kolegicu ne mozes uvijek na wc jer se djeca ne smiju sama cuvati…
M
Zamoli, objasni da ti se cesto piski i da ne mozes uvijek na wc. Da djeca povracaju i da te strah…
Ja moram obaviti neke pretrage prve trudnoce koja se pred kraj skomplicirala i imala sam dijagnozu preeklamsije.
A dizanje, prematanje?
Proljev, povracanja?
Nasa struka je divna ali kad si trudna bi se trebala max paziti… Ne mozes sjesti kad hoces, ako si sama u grupi ili cekas kolegicu ne mozes uvijek na wc jer se djeca ne smiju sama cuvati…
M
Zamoli, objasni da ti se cesto piski i da ne mozes uvijek na wc. Da djeca povracaju i da te strah…
Znaci li to da si ti svih 8. Mjeseci prije poroda na komplikacijama? Definitivno sam svjesna toga i moram se dobro raspitati da mi odobre čuvanje. Ne kužim se sama u te sve zakone ali ima smisla da se oslobodi od posla ako može škoditi bebici
Pozdrav cure, evo mene nakon nekog vremena.
Jučer bila kod gin i sve je ok, culi smo i ❤, a termin je 18.04.
Samo muku mucim sa mucninama, tokom cijelog dana i noći imam mučnine. Nešto strašno, ne jedem uopće, samo pijem čaj cijeli dan, te mučnine traju nekih 2 tjedna sad, a gin kaže da je to zbog vodene ciste koju imam na jajniku.
Imate kakve savjete kako smanjiti ove užasne mučnine?
Samo muku mucim sa mucninama, tokom cijelog dana i noći imam mučnine. Nešto strašno, ne jedem uopće, samo pijem čaj cijeli dan, te mučnine traju nekih 2 tjedna sad, a gin kaže da je to zbog vodene ciste koju imam na jajniku.
Kako te razumijem! Probala sam svašta, od badema, kokica, limuna do krekera. Onda mi je još gore. Ništa ne pomaže. Od svega mi se diže želudac. Ne znam ni sama što da radim. Od ponedjeljka mi mali kreće na privikavanje u vrtić, a nikako ne funkcioniram.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja ti odem na wc i pljuckam visak sline koji mi se nakupi u ustima.
Sortiraj odgovore
Najstariji