Tejic žao mi je... neka ti prođe što bezbolnije... znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Cure i ja se nažalost odjavljujem...
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt... 3.spontani... sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod...
cure, svima želim uspješne i školske trudnoće, bez stresa i komplikacija 💓
Tejicžao mi je… neka ti prođe što bezbolnije… znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Cure i ja se nažalost odjavljujem…
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt… 3.spontani… sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod…
Pa Boze 😢 zao mi je! 3. spontani? Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas? Sto kažu doktori na to?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Tejicžao mi je… neka ti prođe što bezbolnije… znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt… 3.spontani… sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod…
Zao mi je ...
Curke drage, ja cu vam se morati odjaviti 😔 bebi prestalo kucati srceko, po uzv sam 6+3 a po zadnjoj M ravnih 8tj. Prosli petak se tek poceli nazirati otkucaji i sad evo vise nista. U ponedjeljak imam zakazanu kiretazu, a onda Bog pomozi. Vama drage moje zelim predivne i uredne trudnoce i lijepe i zdrave bebice, a ja cu se, vjerujem, pridruziti nekom drugom boljom prilikom ❤️❤️❤️
zao mi je...
Ribi jesi bila u bolnici, što kažu?
Tejic bas mi je žao, drži se, uzmi vremena koliko ti treba, nije lako
Nova vidjela sam na drugoj temi da i ti imaš loše vijesti, nadam se da ćeš se uspjeti očistiti sama
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Tejic bas mi je zao🥺, zato si ti navaljivala onoliko da ides na uzv da vidis jel sve ok. Zao mi je sto moras na kiretrazu, samo ti jos to treba 😨. Drzi se draga
Hej.
Dosla od dr., od ponedjeljka sam na komplikacija i ide. u bolnicu k dr. jer sam u prvoj imala preeklamsiji pa da me ona pregleda i ako treba pretrage obavi.
7+1 je Gv +Zv+Eo, jos se otkucaji ne cuju ali veli dr.da kroz koji dan bi trebalo.
Malo me strah…
Nadam se da ce sve biti dobro 🤗
Pa i ti zeno, tako mi je zao, pa kakav je ovo dan 😱
Hej.
Dosla od dr., od ponedjeljka sam na komplikacija i ide. u bolnicu k dr. jer sam u prvoj imala preeklamsiji pa da me ona pregleda i ako treba pretrage obavi.
7+1 je Gv +Zv+Eo, jos se otkucaji ne cuju ali veli dr.da kroz koji dan bi trebalo.
Malo me strah…
Nadam se da ce sve biti dobro 🤗
i ja ;)
ima vremena za otkucaje jos tak da nije panika.
hvala 💜
Pozdrav :) Pre par dana sam saznala da sam trudna. Test je pokazao 2 tamne crte 3 dana pre izostanka menstruacije i to uvece, bila sam u soku. Juce sam bila kod ginekologa, po mom racunanju sam trudna 5 nedelja i 2 dana danas (24.jula poslednja mesnt.). Potvrdio mi je trudnocu, i rekao da uradim betu hcg. Reko mi je oko 1000 i vise je normalno. Memi je pokazalo 21749. Tek za 5 dana imam opet kontrolu, jer pijem tablete Utrogestan, jer mi se pojavila neka mala tackasta krvarenja braon boje. Da li je neko imao neka slicna iskustva sa visokom betom? Hvala unapred🙏
Dobro dosla 🥰
Meninje na 14 dan nakon ovulacije bila skoko 1000, na koji dan je tebi tolika? Neznam da je itko pisao o tako visokoj beti, al moze bit da su blizanceki 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji