Tejicžao mi je… neka ti prođe što bezbolnije… znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Cure i ja se nažalost odjavljujem…
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt… 3.spontani… sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod…
cure, svima želim uspješne i školske trudnoće, bez stresa i komplikacija 💓
Pa Boze 😢 zao mi je! 3. spontani? Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas? Sto kažu doktori na to?
Koliko je doktorica vidjela po UZV čini joj se da je plod imao grešku... htjela sam izbjeći kiretazu jer sam već jednom to prošla i ako ne moram ne želim... pa mi je dala tabletu da izbacim plod i sterilne posude i pribor da ga probam uloviti i donijeti na danju obradu...
Nadam se da ću uspjeti samo da vidimo šta je bilo... ježim se jedino grčeva maternice u bolova ali proći će i to... u prvoj trudnoci se posteljica nije dobro razvijala a u drugoj sam imala bakterije koje su bile krive za spontani... ali sreća u nesreći uvijek ne bilo u ranoj trudnoci...
Cure, vama treba pozitiva i svaka ima svoju priču, nemojte se bojati i strepiti ukoliko nema potrebe za to.
Želim vam svima urednu trudnoću, pratit ću vas tu i tamo 💓
Lista trudnica s terminima:
Točkica37 – 20.2. (14.2.)
LaLuna – 23.2.
Chappie – 29.2.
Ribi1234 – 3.3
Maya20 – 5.3.
KatyNina1991 – 5.3.
Katarina1990 - 9.3.
Lilypie – 10.3.
Skoljka - 13.3.
MeddLeo407 - 16.3.
Zinnia – 17.3.
mamasita05 – 18.3.
Martyns – 23.3.
Karla89 - 25.3.
Mrvičak - 31.3.
Kiki156 – 2.4.
Vaki - 6.4.
Poppy – 8.4.
ApČiha - 10.4.
Enigmaticnaa – 23.4.
stefanii0402 – 4. mjesec
Ejlejtija – 4. mjesec
Lina674 – 4. mjesec
Japanka
Antonela93
Frau_Mund6
Maja3
aria12
ILoveCats
Luca87
marti07
Anita160595
sirenita
_IvaGljiva_
Elenicaa20
Lemon
MAmica21
Mart1987
Karli_3110
isabelagregorijan
TatjanaB
Pregledi:
Karla89 – 2.9. (kombinirani)
Ribi1234 – 2.9.
skoljka – 2.9.
mrvičak – 2.9.
ApČiha – 2.9.
ApČiha – 3.9.
Chappie – 4.9.
Zinnia – 6.9.
marti07 – 9.9.
Frau_Mund6 – 9. mjesec
tinchy - _- - 11.9.
KatyNina1991 – 17.9.
Karla89 – 19.9. (Nifty)
Vaki – 24.9.
Chappie – 30.9.
Točkica37 – 30.9.
Karla89 – 7.10.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tejic i Nova - neopisivo mi je žao što vam se to dogodilo. Grozno. Držite se cure!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo cure da se javim. Obavila sam pregled u bolnici, srceko kuca.
Sad sjedimo i cekamo nalaz krvi i urina. Moguce je da sam na moru pokupila neku bakteriju u urinu pa me zbog toga buba.
Tejic draga 😢 uzasno mi je zao! E to je ono zbog čega ja živim od pregleda do pregleda. Uzasno me strah da nešto ne krene naopako.
Dobila sam termin u Vinogradskoj 05.09. za endokrinologa.
Ja nemam nikakve pretjerane simptome. Godinama sam citala o tim simptomima… to sve osjećaju maltene čim su zatrudnile 🙄 Mislila sam da kad jednom ostanem trudna, da će to biti eksplozija simptoma. Skoro pa ništa! Mučnine vrlo rijetko. Još ni jednom nisam povratila. Grudi mrvicu punije, nisu bolne. E jedino mi stomak raste i to je sve. I naravno, češće sam gladna nego uobičajeno.
Oprostite cure upadam s druge teme,Ja sam na Zimskima al samo da te umirim. Ja u prvoj trudnoci (srecom uspjesno iznesenoj)nisam imala aaaapsolutno nikakve simptome. Eventualno mi se prije plusa malo vise piskilo ali ni mucnine, ni neke vene izrazene, grudi normalne...ništa. sjećam se da sam došla na pregled i rekla da nešto ne valja jer mi nije nista,ginekolog mi je umro od smijeha. U drugoj koja je završila spontanim u 12.tjednu mi je bilo mučno da je to bilo strašno, pa povraćanje , pa sam baš nikakva non stop umorna bila. A sad u ovoj su me grudi tek pocele boliti u 10.tjednu,u 12.su se povecale,tek sad češće piskim itd. Kupila sam sa 12 tjedana baby watcher jer sam bila od spontanog stalno u brizi i svako tolko poslusam na sekundu i lakše mi je. Znači nemoras imat simptome i normalno je. Probaj samo razmišljati pozitivno. Svaki put kad pomislis loše pogladi trbuh i reci nešto bebici barem mislima.
Žao mi je cure što to prolazite, želim vam brz oporavak i da se što prije vratite ❤️
🧔39
👧31
Tejicžao mi je… neka ti prođe što bezbolnije… znam kako ti je jer nažalost upravo i ja to prolazim 😓
Crce prestalo kucati prije tjedan dana u 10tt… 3.spontani… sada uzimam tablete da mi krene krvarenje i da ode plod…
Pa Boze 😢 zao mi je! 3. spontani? Ne mogu ni zamisliti kako se osjecas? Sto kažu doktori na to?
Koliko je doktorica vidjela po UZV čini joj se da je plod imao grešku… htjela sam izbjeći kiretazu jer sam već jednom to prošla i ako ne moram ne želim… pa mi je dala tabletu da izbacim plod i sterilne posude i pribor da ga probam uloviti i donijeti na danju obradu…
Nadam se da ću uspjeti samo da vidimo šta je bilo… ježim se jedino grčeva maternice u bolova ali proći će i to… u prvoj trudnoci se posteljica nije dobro razvijala a u drugoj sam imala bakterije koje su bile krive za spontani… ali sreća u nesreći uvijek ne bilo u ranoj trudnoci…
Cure, vama treba pozitiva i svaka ima svoju priču, nemojte se bojati i strepiti ukoliko nema potrebe za to.
Ako uspiješ odnijeti plod, pošalji ga negdje na analizu kromosoma posto ti je već 3.spontani. Na Sv Duhu citogenetika je to (jedino ako ste ti i suprug radili kariogram i uredan je onda znaš da nije problem u vama) jer obična analiza u bolnici najčešće ne pokaže ništa
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Koliko je doktorica vidjela po UZV čini joj se da je plod imao grešku… htjela sam izbjeći kiretazu jer sam već jednom to prošla i ako ne moram ne želim… pa mi je dala tabletu da izbacim plod i sterilne posude i pribor da ga probam uloviti i donijeti na danju obradu…
Nadam se da ću uspjeti samo da vidimo šta je bilo… ježim se jedino grčeva maternice u bolova ali proći će i to… u prvoj trudnoci se posteljica nije dobro razvijala a u drugoj sam imala bakterije koje su bile krive za spontani… ali sreća u nesreći uvijek ne bilo u ranoj trudnoci…
Ako uspiješ odnijeti plod, pošalji ga negdje na analizu kromosoma posto ti je već 3.spontani. Na Sv Duhu citogenetika je to (jedino ako ste ti i suprug radili kariogram i uredan je onda znaš da nije problem u vama) jer obična analiza u bolnici najčešće ne pokaže ništa
Moram odnijeti plod u Petrovu sa uputnicom za citogenetiku, pa oni šalju dalje...
pitat ću za kariogram, mislim da to još nismo radili... sve pretrage koje smo radili su bili uredni, imamo prvu uspješnu i školsku trudnoću prije 5 godina i onda sve dalje 😒😒😒
Ne znam šta da mislim ali ne želim vam tu pričati tužne price... nadam se da ćemo se opet dopisivati nekom prilikom o lijepim i pozitivnim stvarima u životu 💓
Pozdrav drage cure, žene 😊 čitam vas već duže al nikako se prijaviti . Danas je 12+6 i radila sam kombinirani prije 3 dana rezultate očekujem u pon. Na UZV mi je gin rekla da po spolnoj kvržici pretpostavlja da je curica 🎉🎉 puno sreće svim mamama i njihovim bebama, i da se joooooš dugo čitamo i da sve prođe u najboljem redu ❤️
Da se javim, jučer sam bila na pregledu - točno 6tt i sve se vidi lijepo. Dr. Je rekla da se nazire srčeko i da bi za dva dana trebalo početi kucat❤️😍 iz tog razloga mi je zakazala termin idući tjedan da potvrdimo! Pošto radim u vrtiću s djecom, rekla je da je bitno da kažem poslodavcu nakon idućeg tjedna, da sam trudna. Ja sam pitala dal da čekam do 12. tjedna, a ona je rekla da u većini slučajeva od prvih otkucaja srca je trudnoća većinom bez komplikacija i da je bitno zbog rada s djecom da se štitim.
Eto tolko od mene😍 pratim, čitam i čestitam svima, uvijek me razvesele lijeoe vijesti.
Da li ides odmah na komplikacije?
Hej draga, to cu saznat tek na idućem terminu kako je. Moraju mi nalazi od krvi doc da vidi protiv koji sam dječjih bolesti cijepljena ili nisam. Javim:)
Sortiraj odgovore
Najstariji